• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۵۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷
سیاسی » دولت
جلسه هیئت دولت؛

گزارش وزیر بهداشت از اجرای دستورالعمل های بهداشتی

وزیر بهداشت در جلسه امروز هیئت وزیران که به ریاست آقای روحانی رئیس جمهور برگزار شد، از مهار بیماری کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی گزارش داد.

گزارش وزیر بهداشت از اجرای دستورالعمل های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»، رئیس جمهور ضمن تشکر از کادر پزشکی، مردم با فرهنگ کشور و شهروندان متدین که ضمن رعایت موازین بهداشتی مراسم احیاء شب نوزدهم را برگزار کردند، به آثار و آسیب‌های بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: تحریم‌های همه جانبه و مهندسی شده به علاوه بحران جهانی کرونا باعث شده است که دولت دوازدهم در چنان شرایط دشواری قرار گیرد که نمونه مشابهی برای آن نمی‌توان سراغ گرفت.
آقای روحانی در ادامه، ضمن تشکر از خدمات آقای رحمانی در سمت وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز تبریک به آقای مدرس خیابانی، از وی خواست با جدیت وظایف سنگین این وزارتخانه را در هر سه بخش صنعت، معدن و تجارت دنبال کند.
وی همچنین با اشاره به متعدد و متنوع بودن مسئولیت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، تأکید کرد که این وزارتخانه نیازمند مدیریت بسیار قوی، هماهنگی و سنجیده است.
در جلسه هیئت وزیران همچنین، گزارش مرکز آمار ایران درخصوص «طرح آمارگیری نیروی کار در سال ۱۳۹۸ با تمرکز ویژه بر فصل زمستان قبل» به اطلاع اعضای دولت رسید.
مطابق داده‌های این طرح که در ماه میانی هر فصل با هدف شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار کشور و تغییرات آن اجرا می‌شود، در کل سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ در حدود ۴۳۰ هزار نفر به خالص آمار شاغلان افزوده شده که این میزان افزایش تقریباً معادل متوسط افزایش سالانه از ابتدای سال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۸ یعنی رقم ۴۲۸ هزار نفر بوده است.
همچنین، از مجموع ۶۱ میلیون و ۶۶۶ هزار نفر جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر در سال مورد بررسی، حدود ۱ /۴۴ درصد در گروه جمعیت فعال و ۹ /۵۵ درصد در گروه جمعیت غیرفعال قرار دارند. علاوه بر این ۳ /۸۹ درصد از جمعیت فعال کشور در زمره افراد شاغل و ۷ /۱۰ درصد این گروه در زمره افراد بیکار قرار داشته اند.
گفتنی است، جمعیت فعال، حاصل جمع جمعیت شاغل و جویای کار (بیکار) و جمعیت غیرفعال افرادی را که صرفا محصل، خانه‌دار یا دارای درآمد بدون کار می‌باشند، شامل می‌شود.
همچنین، بررسی نرخ بیکاری افراد ۱۵ ساله و بیش‌تر در فصل زمستان گذشته نشان می‌دهد که ۱۰،۶ درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار) بیکار بوده‌اند، که این شاخص، نسبت به فصل مشابه در سال ۱۳۹۷ معادل ۱.۷ درصد کاهش یافته است و نیز نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله در زمستان سال ۱۳۹۸ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲.۴ درصد کاهش داشته است. هم‌چنین، نرخ بیکاری گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ ساله در زمستان ۱۳۹۸، نسبت به زمستان ۱۳۹۷ به میزان ۱.۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در این جلسه همچنین، هیئت وزیران به استناد قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور و در راستای نوسازی نظام آماری و با هدف افزایش سرعت و کاهش هزینه اجرا و نیز کاهش بار پاسخگویی، با تشکیل «ستاد ملی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا» موافقت کرد.
بر این اساس، مرکز آمار ایران مکلف است نسبت به تشکیل این ستاد به ریاست رییس سازمان برنامه و بودجه و عضویت دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، اقدام و سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ را با رویکرد ثبتی مبنا و پس از آن در دوره‌های زمانی معین اجرایی نماید.
همچنین، مطابق این تصمیم کلیه وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی، نهاد‌های انقلاب اسلامی و نهاد‌های عمومی غیردولتی مکلفند ضمن همکاری کامل با مرکز آمار ایران، هر نوع ریزداده و اطلاعات آماری موردنیاز را در چارچوب قانون مرکز آمار ایران، بدون مطالبه ما به ازاء در اختیار آن مرکز قرار دهند.
فراهم شدن زیر ساخت‌های لازم برای ارتقاء و توسعه پایگاه‌های اطلاعاتی، فعال‌سازی ستاد ملی سرشماری عمومی نفوس و مسکن و تحقق قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، از دیگر اهداف تشکیل این ستاد به شمار می‌روند.
بر همین اساس، تصویب نامه قبلی هیئت وزیران در سال ۱۳۸۶ مبنی بر انجام سرشماری عمومی نفوس و مسکن هر پنج سال یکبار لغو گردید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای مهار ریزگرد‌های نمکی دریاچه ارومیه
خدمات فضاپایه در مدیریت شهری اردبیل
شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کنند
فیلم‌های سینمایی آخر هفته شبکه‌های سیما
بازداشت ۳ عضو شورای رامسر
مهر و موم واحد آلاینده در اردکان
میزبانی زنجان از ۲ شهید گمنام دفاع مقدس
توزیع رایگان بذر بلوط در شهرستان بوکان آغاز شد
فرهنگ سازی استاندارد در جامعه، عامل بازدارنده تدلیس است
برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب کرمان در ماه آینده
کشف نگاره سوزنی در صخره‌های شهر استخر فارس
صعود تیم دوبل تنیس‌روی‌میز بانوان ایران به یک‌چهارم‌نهایی
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
ارسال پیام هشدار آزمایشی برای تلفن‌های همراه
نقص فنی عامل انفجار جایگاه سوخت جهرم
همکاری وزارت علوم و شهرداری تهران برای ساخت خوابگاه‌ها
وزنه برداری بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پایان کار نصیری با نقره دو ضرب
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران
تأکید بر وحدت بیش از پیش مسلمانان در نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص اهل سنت آذربایجان‌غربی
نشست بین‌المللی رؤسای مجالس در اسلام‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)