• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۹۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
بین الملل » آمریکا
بر اساس اعلام مسئولان لس آنجلس

افزایش ۱۴ درصدی بی خانمانی در لس آنجلس

طبق برآورد اداره خدمات بی خانمانان در لس آنجلس بیش از ۸۲ هزار نفر سال گذشته بی خانمان شدند که نشان دهنده افزایش ۵۱ درصدی نسبت به سال قبل از آن است.

افزایش ۱۴ درصدی بی خانمانی در لس آنجلس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، تعداد افراد بی خانمان در لس آنجلس در سال گذشته، به ویژه در میان سیاهپوستان، افزایش قابل توجهی یافت.
پایگاه اینترنتی لس آنجلس تایمز در گزارشی نوشت: مسئولان لس آنجلس روز جمعه از افزایش دو رقمی درصد بی خانمانی در لس آنجلس خبر دادند و اعلام کردند این آمار مربوط به دوران پیش از همه گیری ویروس کروناست.
افزایش دو رقمی که هم در شهر لس آنجلس و هم در بخش لس آنجلس گزارش شده است، منعکس کننده وضعیت بی خانمانی در ژانویه است. در آن هنگام، پیش از آن که ویروس کرونا اقتصاد منطقه را به خطر بیاندازد و سبب افزایش این احتمال شود که موج جدیدی از مردم خانه‌های شان را از دست بدهند‏، این آمار جمع آوری شده بوده است.
هیدی مارستون، مدیر اجرایی اداره خدمات بی خانمانان در لس آنجلس، گفت: این آمار مفید نیست، زیرا اکنون کل دورنما تغییر کرده است.
وی گفت: در این آمار تقریباً ۶۰۰ هزار نفر که از ژانویه و حتی فقط از ماه مه به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست داده اند، در نظر گرفته نشده اند.
براساس این محاسبه آماری سرشماری که در یک نقطه زمانی خاص صورت گرفته و نتایج آن در روز جمعه منتشر شده است جمعیت بی خانمان شهرستان لس آنجلس ۶۶ هزار و ۴۳۳ نفر برآورد شده است که نسبت به سال قبل تا حدود ۱۳ درصد افزایش یافته و دومین افزایش متوالی دو رقمی است. میزان جمعیت بی خانمان برای شهر لس آنجلس نیز ۴۱ هزار و ۲۹۰ نفر برآورد شده است که تقریبا تا ۱۴ درصد و فقط اندکی کمتر از افزایش ۱۶ درصدی سال گذشته است.
این آمار و اعداد دلهره آور، ناتوانی مستمر مؤسسات ارائه دهنده خدمات به بی خانمان‌ها را در این منطقه برجسته می‌کند. در اینجا مشکل مدیریت سه بحران همزمان کمبود مسکن ارزان قیمت، نابرابری درآمدی و سلامت روانی وجود دارد. ما نگران این آمار و ارقام فزاینده هستیم.
اداره خدمات بی خانمانان در لس آنجلس از ماه ژانویه، به منظور تلاش برای جلوگیری از سرایت بیماری همه گیر به جمع افراد بی خانمان، هزاران تخت در هتل‌ها و مراکز تفریحی در لس آنجلس اجاره کرده است تا به به افراد مسن و افرادی که نیاز مبرم پزشکی دارند، پناه دهد.
در یک مطالعه جدید از موسسه اوکلی لوسکین درباره نابرابری و دموکراسی تخمین زده شده است که ۱۲۰ هزار خانوار در لس آنجلس ممکن است پس از برداشته شدن مهلت قانونی اخراج، برای مدتی بی خانمان شوند.
از ماه ژانویه، در لس آنجلس، ۳۰ درصد از بی خانمان‌ها پناه داده شدند که این میزان نسبت به سال قبل ۲۵ درصد افزایش یافته است. بخشی از آن نتیجه افزایش تعداد تخت خواب‌های پناهندگان است که توسط مؤسسه گارسِتی صورت گرفته است. این مؤسسه در دو سال گذشته، ۲۰ پناهگاه افتتاح کرده است.
طبق برآورد اداره خدمات بی خانمانان در لس آنجلس بیش از ۸۲ هزار نفر سال گذشته بی خانمان شدند که نشان دهنده افزایش ۵۱ درصدی نسبت به سال قبل از آن است. تقریبا دو سوم این افراد به خواست خودشان دوباره اسکان داده شدند. علاوه بر ۲۳ هزار نفری که اداره خدمات بی خانمانان در لس آنجلس به آن‌ها کمک کرد تا مسکن موقت داشته باشند، تقریبا هفت هزار و ۵۰۰ نفر بدون سرپناه و خانه بودند.
دو سوم از جمعیت بی خانمان‌ها مردان هستند. مشکل نژادی بی خانمانی همچنان آشکار است. ساکنان سیاهپوست هشت درصد از جمعیت را در بخش لس آنجلس تشکیل می‌دهند، اما ۳۴ درصد از کل افراد بی خانمان مربوط به آن‌ها می‌شود.
مارستون گفت: نژادپرستی ساختاری بدین معناست که زنان و مردان سیاهپوست چهار برابر بیشتر بی خانمانی را تجربه می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)