پخش زنده
امروز: -
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: اعتبار مالیاتی تصریح شده در قانون جهش تولید دانشبنیان میتواند تحول بزرگی در افزایش سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه صنایع غذایی ایجاد کند و صنایع غذایی کشور را در مسیر جهش تولید دانشبنیان قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید محمدعلی رضوی در نخستین رویداد «جهش در صنایع غذایی» با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیتهای قانونی در توسعه نوآوری افزود: این رویداد با تمرکز بر معرفی ظرفیتهای اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در قانون جهش تولید دانش بنیان، ارائه تجارب صنعتی و تقویت همکاریهای فناورانه برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به برنامهریزی برای امضای پنج قرارداد همکاری میان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و واحدهای صنایع غذایی با استفاده از ظرفیت ماده ۱۳ قانون مالیات جهش تولید دانش بنیان اضافه کرد: این رویداد، نقطه شروعی برای جهش تولید دانشبنیان در صنایع غذایی کشور است.
در این رویداد همچنین محمدتاج الدینی، نماینده دبیرخانه اعتبار ۱۴ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به تشریح روندها و ضوابط دریافت اعتبار مالیاتی ویژه فعالیتهای تحقیق و توسعه پرداخت.
در ادامه این مراسم تجارب عملی مدیران تحقیق و توسعه دو شرکت که در همکاری مشترک با مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به بهرهمندی از ظرفیت اعتبار مالیاتی موضوع ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان شدهاند نیز ارایه شد.
در پایان این رویداد، با برگزاری بخش تخصصی با موضوع قانون جهش تولید دانشبنیان، نشستهای دو جانبه میان پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و نمایندگان واحدهای صنایع غذایی برگزار شد.
این رویداد، نخستین رویداد مسألهمحور و تخصصی در حوزه علوم و صنایع غذایی با رویکرد معرفی ظرفیتهای قانون تولید جهش دانشبنیان به واحدهای صنایع غذایی با حضور جمعی از پژوهشگران، مدیران صنعتی و مسوولان دولتی با همکاری مؤسسه راهبردی بشرا پژوه و پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.