آیین افتتاحیه طرح شهید عجمیان در استان زنجان امروز با هدف نوسازی، بهسازی و شادابسازی فضاهای آموزشی، در مدرسه عفاف آموزش و پرورش ناحیه ۲ زنجان برگزار شد.
رئیس سازمان محیطزیست با هشدار نسبت به پیامدهای توسعه غیراصولی، تأکید کرد که هرگونه پیشرفت اقتصادی بدون لحاظ کردن پیوستهای زیستمحیطی، در نهایت به بنبست رسیده و خسارات جبرانناپذیری بهویژه در حوزه آلودگی خاک به کشور تحمیل خواهد کرد.
قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه گنبد سلطانیه نه تنها متعلق به مردم سلطانیه و زنجان بلکه میراثی برای تمام جهانیان است، بر تسریع روند مرمت گنبد سلطانیه تاکید کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: تمامی مالکان در استان زنجان نسبت به ثبت اطلاعات سکونتی ملک خود در سامانه املاک و اسکان اقدام کنند تا مشمول مالیات نشوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان از محکومیت متخلف پرونده حمل و نقل و مباشرت در قاچاق ۱۰۴ هزار دلار به پرداخت بیش از ۱۶۶ میلیارد ریال جزای نقدی خبر داد.
کشاورزانی که محصول گندم خود را به سیلوهای دولتی تحویل میدهند، در صورت تمایل میتوانند معادل ۳۰ درصد بهای گندم را بلافاصله از طریق کیف پول مجازی بصورت اعتباری دریافت کنند.