نماینده رئیس قوه قضاییه در مهریز: دستگاه قضایی آماده است در چارچوب قانون از مطالبات بهحق مردم این شهرستان، از جمله مسائل مرتبط با معدن مهدیآباد و اراضی الحاقی، حمایت و آنها را تا سطح ملی پیگیری کند.
رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به سفر رئیس قوه قضائیه به استان یزد، از محوریت بررسی مصوبات دور قبل و تصمیمات تکمیلی برای تحقق اهداف سند تحول و تعالی قوه قضائیه خبر داد.
شهردار یزد از مذاکره و حصول توافقات اولیه با اصناف جدید برای ورود به شبکه فروشگاهای چارسوق با هدف ارائه کالاو خدمات به همشهریان یزدی با قیمت مناسب و کیفیت بالا خبر داد.
به منظور پیشگیری از کمبود ویتامین D و ارتقای سطح سلامت دانشجویان، طرح توزیع ماهیانه مکمل ویتامین D برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی اجرایی شد.
رئیس پلیس فتای استان یزد از کلاهبرداری در فضای مجازی با ساخت بدافزار برای استخدام ارگانهای دولتی و انتشار آن در برنامهها و سایتهای درج آگهی خبر داد.