به دنبال حمایت اوباما آل سعودِ
هشدار هرید رید به اوباما درباره وتوی طرح پیگرد قضایی عربستان
سناتور دموکرات گفت در صورتی که اوباما قانون طرح پیگرد قضایی عربستان را وتو کند، کنگره ممکن است در جهت بی اثر کردن وتو اوباما وارد عمل شود.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از واشنگتن پست، هری رید چهره سرشناس دموکرات ها در سنای آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد عربستان سعودی از کشورهای مورد علاقه وی نیست.
هری رید تهدید باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا را در خصوص وتو طرح پیگرد قضایی عربستان سعودی در ارتباط با حملات یازدهم سپتامبر کم اهمیت خواند.
بر اساس این طرح که در سنا و مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده است، اعضای خانواده های قربانیان حملات یازدهم سپتامبر اجازه پیدا می کنند عربستان سعودی را بابت این حملات مورد پیگرد قضایی قرار دهند و از دولت این کشور تقاضای دریافت غرامت کنند.
رید در سخنان خود به خبرنگاران گفت از این قانون حمایت می کند.
در صورتی که اوباما این قانون را وتو کند، کنگره ممکن است در جهت بی اثر کردن وتو اوباما وارد عمل شود و در این زمینه به موفقیت دست یابد که در آنصورت نخستین شکست وتو اوباما در تاریخ ریاست جمهوری وی رقم خواهد خورد.