وزیر نیرو در جمع مردم شهرستان مینودشت استان گلستان و در آیین آغاز عملیات اجرایی شبکه آبیاری و زهکشی نرماب، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و تبریک اعیاد شعبانیه، پیام سلام و تبریک رئیسجمهور را به مردم این شهرستان ابلاغ کرد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران:
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بر ضرورت هماهنگی اجرای طرحهای جدید زنجیره فولاد با این سازمان تأکید کرد و گفت: طرحهای توسعهای باید بهگونهای اجرا شوند که با طرح جامع فولاد کشور تداخلی نداشته باشند.
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از امکان دستیابی به صادرات ۱۰ میلیارد دلاری مس تا دو سال آینده خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به مناسبت دهه فجر ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان کرمان را به صورت وبیناری افتتاح کرد.
کارخانه ریخته گری پیوسته مجتمع مس سرچشمه با حضور وزیر صمت، رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و استاندار کرمان افتتاح شد.
معاون معادن و صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) گفت: نخستین کارخانه الکترود گرافیتی کشور امروز به بهره برداری میرسد که میتواند نیمی از نیاز صنایع فولادی به این محصول را رفع کند.
بومی سازی مهمترین عملیات فنی کارخانجات فولادسازی در طرح فولاد میانه اجرا شد.
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: مجوز اجرای هیچ طرحی در بخش فولاد از سوی ایمیدرو صادر نخواهد شد.
همزمان با دهه فجر، دو طرح مهم محیطزیستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
عملیات اجرایی قطعه ششم باند دوم محور سنگان–تربتحیدریه با سرمایه گذاری و راهبری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و مجتمع سنگآهن سنگان، در محدوده مهدیآباد تا رشتخوار در حال اجرا است.