تولید 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری
امسال 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،چهارمحال وبختیاری،مدیرامورباغبانی جهادکشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت:این مقدار انگور ازسطح چهارهزارو 800 هکتارتاکستان استان برداشت شده است. ابراهیم شیرانی افزود:بطورمیانگین ازهرهکتار باغ 12 تن و 700 کیلو گرم انگور برداشت می شود. شیرانی گفت: 90 درصدارقام انگور استان عسگری و مابقی سیاه، قرمز، قزوینی، بی دانه، مهره و یاقوتی است. وی گفت: چهل درصد از محصول انگور چهارمحال و بختیاری به صورت تازه خوری مصرف و 60 درصد آن علاوه بر ارسال به استان های همجوار، به کشمش، شیره و آب میوه تبدیل می شود. به گفته وی؛ بیشترین سطح باغات و میزان برداشت انگور استان چهارمحال و بختیاری مربوط به شهرستان کیار است. ابراهیم شیرانی گفت:برداشت انگور در نقاط گرمسیر استان مانند شهرستان های لردگان و سامان ازنیمه دوم مرداد ودرسایرنقاط مانند شهرستان های کیار و فارسان از نیمه شهریور انجام می شود.