• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۵۰۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
سیاسی » دولت
جهانگیری:

هیچ خطری همانند فساد، نظام را تهدید نمی‌کند

معاون اول رییس جمهور:دشمنان در تلاشند با بزرگ‌نمایی برخی تخلفات صورت گرفته، اعتماد مردم را که مهم ترین سرمایه کشور است خدشه دار کنند.

هیچ خطری همانند فساد، نظام را تهدید نمی‌کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شب گذشته به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

به خاطر حساسیت موضوع فساد، اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید براینکه امروز هیچ رسالتی مهم تر از حراست و حفاظت از نظام جمهوری اسلامی ایران بر عهده ما نیست، گفت: هیچ خطری همانند فساد، نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید نمی کند و دشمنان این نظام در تلاش هستند با بزرگ نمایی برخی تخلفات صورت گرفته، اعتماد مردم را که مهم ترین سرمایه کشور است خدشه دار کنند. 

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه هزاران جوان کشور در دوران دفاع مقدس و در راه حراست از این نظام جان خود را از دست دادند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری خود پرچمدار مبارزه با فساد هستند و ما نیز باید با جدیت و بدون هرگونه خط قرمز، مبارزه با فساد را دنبال کنیم چرا که مماشات و برخورد جناحی و دوگانه بزرگترین آفت مبارزه با فساد است.

وی افزود: مردم و رهبر معظم انقلاب به تلاش ها و پیگیری های جدی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی چشم دوخته اند. بنابراین لازم است و وظیفه حکم می کند که ستاد با جدیت به دنبال پیگیری و برخورد با تخلفات باشد ضمن آنکه همه دستگاه های مسئول و مسئولان نظام باید در مبارزه با فساد صادق باشند.

* مقام معظم رهبری خود پرچمدار مبارزه با فساد هستند و ما نیز باید با جدیت و بدون هیچ گونه خط قرمز، مبارزه با فساد را دنبال کنیم
جهانگیری با یادآوری اینکه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی براساس فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: باید از حمایت و پشتیبانی های رهبر معظم انقلاب در مبارزه با تخلفات و فساد استفاده و با متخلفان در هر رده و جایگاهی که هستند برخورد کنیم. البته اگر به مدیری بی جهت اتهام زده شود نیز باید از او دفاع کنیم چراکه نظام مدیریتی و مدیران کشور یکی از مهم ترین سرمایه های کشور هستند.

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پرهیز از رسانه ای شدن مطالبی که فاقد سند و مدرک است و نیز خودداری از بزرگنمایی تاکید کرد و اظهار داشت: جز با شفافیت و کمک رسانه ها نمی توانیم به اهداف مورد نظر در مبارزه با فساد دست پیدا کنیم. 

وی افزود: نباید در برخورد با رسانه ها دوگانه عمل شود و موجبات دلسردی آنها فراهم گردد. البته باید با کسانی که هدفشان انتشار اخبار غیرواقعی با هدف بدبین کردن مردم به نظام است نیز برخورد شود.

آقای جهانگیری با قدردانی از رسانه هایی که موضوع حقوق های ناعادلانه را مطرح و جامعه و افکار عمومی را به این موضوع حساس کردند، افزود: اگرچه نهادها و دستگاه های نظارتی موضوع پرداخت های نامتعارف را از چندی قبل دنبال می کردند اما با ورود رسانه ها به این موضوع، حساسیت ها دو چندان شد و اقدامات پیشگیرانه مناسبی در این خصوص صورت گرفت.

وی ادامه داد: پس از طرح موضوع حقوق های غیرمتعارف، شورای حقوق و دستمزد که بر اساس قانون بایستی از سال 88 تشکیل می شد و تشکیل آن به تاخیر افتاده بود، بلافاصله جلسات خود را تشکیل داد و برای حقوق مقامات ارشد سیاسی و مدیران اجرایی سقف تعیین کرد و براساس قانون همه دستگاه ها و نهادها در قوای سه گانه برای تعیین سقف پرداخت حقوق ها باید به این شورا مراجعه کنند و از این به بعد هیچ کس نباید از سقف های اعلام شده پرداخت یا دریافت بیشتری داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش رئیس کل دیوان محاسبات کشور در خصوص رسیدگی به پرونده حقوق های ناعادلانه تصریح کرد: دولت از اقدامات دیوان محاسبات و رسیدگی به این پرونده ها حمایت می کند و انتظار داریم که این گزارش هرچه سریع تر تکمیل و روند رسیدگی به این موضوع با سرعت انجام شود تا کسانی که در این جریان مرتکب تخلف از قانون شده اند به دستگاه قضایی معرفی شوند.

آقای جهانگیری همچنین در ادامه این جلسه به موضوع املاک نجومی در شهرداری تهران نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این موضوع در رسانه ها منتشر شد و افکار عمومی را دچار رنجش کرد که لازم است سازمان بازرسی کل کشور، وزارت کشور ودبیرخانه ستاد پس از تکمیل گزارش دادستان کل کشور در خصوص این پرونده، پیگیری و بررسی جدی موضوع را به گونه ای انجام دهند که چنانچه واقعاً حقی از بیت المال ضایع شده و تخلفی صورت گرفته است با متخلفان برخورد شود.

وی با اشاره به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر ضرورت مبارزه جدی با فساد و نیز فلسفه ایجاد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و نقش فراقوه ای آن در مبارزه با فساد افزود: در فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری تاکید شده است که ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی می تواند حتی دستگاه ها و نهادهای زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری را نیز مورد رسیدگی قرار دهد.

جهانگیری ادامه داد: بر این اساس چنانچه ستاد در روند رسیدگی به پرونده ای با مشکل و یا بن بست مواجه شود، آن را به مقام معظم رهبری گزارش خواهد کرد تا موانع پیش رو از این طریق برطرف شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به موضوع صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: لازم است این موضوع با حساسیت و جدیت بررسی شود تا در صورت محرز شدن تخلف با عوامل آن برخورد قانونی شود چرا که این انتظار منطقی مردم به ویژه فرهنگیان عزیز از دولت و نظام است که با جدیت به این موضوع رسیدگی کنند. البته صرف نظر از میزان تخلفی که این صندوق اتفاق افتاده است که حتما باید به طور دقیق و بدون اغماض رسیدگی شود اما کسانی که قبل از روشن شدن ابعاد تخلف در این صندوق، اقدام به انتشار اطلاعات و اعلام اعداد و ارقام مختلف کرده اند باید پاسخگوی اظهارات خود باشند و چنانچه اسناد و مدارکی از تخلفات در اختیار دارند باید در اختیار ستاد مبارزه با مفاسد و قوه قضاییه قرار دهند.

در این جلسه معاون اول قوه قضاییه هم ضمن قدردانی از مواضع معاون اول رئیس جمهور در جدیت برای برخورد با متخلفان بدون درنظر گرفتن خط قرمز اظهار داشت: متاسفانه در برخی پرونده ها با آنکه هنوز رسیدگی کامل نشده است، مطالبی از زبان برخی مسئولان در رسانه ها منتشر می شود که موجب سردرگم شدن مردم می شود.

محسنی اژه ای افزود: ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی باید مواردی را که در برخورد و مبارزه با فساد به طور کامل موفق نبوده ایم آسیب شناسی و عوامل آن را شناسایی و برای رفع آنها سیاستگذاری کند.

معاون اول قوه قضاییه همچنین با اشاره به موضوع حقوق های ناعادلانه خاطرنشان کرد: باید مبانی حقوقی این موضوع به درستی روشن شود و با کسانی که واقعاً تخلف کرده اند برخورد شود تا افکار عمومی قانع شود.

وزیر کشور و رئیس کل سازمان بازرسی کل کشور هم در این نشست گزارشی درباره موضوع املاک نجومی شهرداری تهران و اقدامات صورت گرفته ارائه کردند و مقرر شد پس از تکمیل گزارش دادستان کل کشور در خصوص این موضوع، وزارت کشور، وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی و دبیرخانه ستاد جلسه ای برای پیگیری و به نتیجه رساندن این پرونده برگزار و گزارش آن را ارسال کنند.

در این نشست، پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نیز طراحی سامانه جامع اطلاعاتی کشور را لازمه شفاف سازی و پیشگیری از تخلفات دانست و گفت: اگر شفاف سازی وجود داشته باشد،‌ کسانی که خارج از روال طبیعی و از طریق غیرقانونی به دارایی و اموال دست پیدا می کنند، فوراً مشخص می شوند. 

وی افزود: متاسفانه نظام پرداخت در کشور در برخی مواقع ناعادلانه است و برخی مشاغل به بهانه تخصصی بودن حقوق های نامتعارفی دریافت می کنند که لازم است به این موضوع به صورت علمی، ریشه ای و کارشناسی پرداخته شود.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور هم در این جلسه به تشریح جزئیات گزارش قرائت شده در مجلس شورای اسلامی درباره حقوق های ناعادلانه پرداخت و گزارشی از روند رسیدگی به پرونده مدیرانی که در این زمینه مرتکب تخلف شده اند، ارائه کرد.

عادل آذر افزود: در رسیدگی به این موضوع 492 پرونده از مدیران همه دستگاه های کشور اعم از قوای سه گانه و نهادهای عمومی که بر طبق قوانین در طول 5 سال اخیر مرتکب تخلف شده اند و 397 نفر نیز حقوق های نامتعارف دریافت کرده اند که در مجموع باید 23 میلیارد تومان به خزانه بازگردانده شود و تاکنون 10 میلیارد تومان بازپس گرفته شده و پرونده برای بازپس گیری کل این مبلغ در حال پیگیری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)