رئیس دانشگاه اوشاک در غرب ترکیه بازداشت شد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت ، رئیس دانشگاه اوشاک در غرب ترکیه ، تفهیم اتهام و با قرار بازداشت روانه زندان شد.
دکتر سعید چلیک که به اتهام ارتباط با جنبش فتح الله گولن به همراه 8 تن دیگر از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه اوشاک دستگیر شده بود به عضویت و کمک به گروه تروریستی متهم شده است.
دادگاه اوشاک برای سه تن دیگر از دستگیر شدگان قرار بازداشت صادر و با آزادی مشروط 4 تن دیگر موافقت کرد.
یکی از دستگیر شدگان نیز پس از بازجویی آزاد شد.
خبر دیگر حاکیست 100 تن از 107 افسر و درجه دار ارتش ترکیه نیز که به دستور دادستانی مبارزه با تروریسم استانبول به اتهام استفاده از یک برنامه نرم افزاری رمزدار موسوم به بایلوک (که گفته می شود طرفداران فتح الله گولن در تماس هایشان از آن استفاده می کردند) دستگیر شده بودند پس از تفهیم اتهام در دادگاه با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند.