• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۰۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

توسعه همکاری‌های آنلاین پلیس سایبری ایران، چین و لهستان

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس سایبری ناجا از توسعه و تقویت همکاری‌های آنلاین پلیس سایبری ایران، چین و لهستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پلیس فتا، سرهنگ حسین رمضانی از دیدار نمایندگان ارشد سایبری کشورهای لهستان و چین با رئیس پلیس فتا ناجا خبر داد و وعده چین برای پیگیری کلاهبرداری‌های نیجریه‌ای، تاکید بر توسعه و تقویت همکاری‌های آنلاین پلیس سایبری ایران، با پلیس سایبری سایر کشورها را محور این گفت و گوبر شمرد.

وی با بیان اینکه  مدیرکل همکاری های بین المللی وزارت امنیت عمومی چین و رئیس آکادمی پلیس لهستان با حضور هیئت همراه، طی دو جلسه با سردار "سید کمال هادیانفر" رئیس پلیس فتا ناجا دیدار و گفت و گو کردند، در تشریح جزییات این جلسات اظهار داشت: ضرورت تمرکز و توجه نیروهای پلیس سایبری بر تهدیدات و جرایم نوظهور، حاکمیت اینترنت و تاثیر آن بر مقابله با جرایم سایبری فراملی مباحث اصلی این گفت و گو بود.

سرهنگ رمضانی با اشاره به اینکه بیشتر پرونده های مالی بین المللی تجار ایران مربوط به کشور چین است، افزود: در این نشست مقرر شد در آینده ای نزدیک با گسترش تعاملات و همکاری های عملیاتی، اقدامات پیشگیرانه و پی جویانه ای به صورت مشترک بین طرفین صورت گیرد تا تجار چینی و ایرانی دچار خسارت مالی کمتری شوند و در صورت وقوع کلاهبرداری سایبری و نیجریه ای اموال قربانیان مسترد گردد.

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس سایبری کشور ادامه داد: در این دیدار مقرر شد؛ افسران رابط بین پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران و بخش سایبری وزارت امنیت عمومی چین با تبادل اطلاعات جرایم و مجرمان، گام‌های اساسی برای واکنش سریع به جرایم سایبری مشترک بر دارند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین رئیس آکادمی لهستان از اقدامات و پیشرفت‌های قابل توجه ایران خصوصا در حوزه پیشگیری از جرایم سایبری با هدف کاهش وقوع جرایم تقدیر و آن را یک تجربه ارزشمند برشمرد.

این مقام انتظامی مطرح کرد: رئیس آکادمی لهستان، استفاده از نیروهای متخصص و وجود قانون های مخصوص جرایم فضای مجازی در پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران را مهمترین عامل در کشف بالای جرایم سایبری برشمرد.

سرهنگ رمضانی با اشاره به رشد و توسعه ابعاد بین‌المللی جرایم سایبری، بیان کرد: بهترین ابزار و راهکار برای مقابله با جرایم سایبری فراملی با توجه به تعارض قوانین داخلی کشورها، توسعه و تقویت همکاری های دو جانبه و آنلاین بین پلیس سایبری ایران و سایر کشورهای جهان است.

وی از دیگر مباحث مطروحه بین رئیس پلیس سایبری کشور و مدعوان خارجی را موضوع حاکمیت اینترنت بیان و مطرح کرد: بیش تر کاربران اینترنت در سراسر جهان در خارج از آمریکا زندگی می‌کنند اما متاسفانه حاکمیت بلامنازع اینترنت در اختیار ایالات متحده آمریکاست، بنابراین باید کشورها با هماهنگی با یکدیگر ساز و کاری را مهیا کنند تا یک سازمان بین‌المللی مانند سازمان ملل را به عنوان حاکمیت اینترنت برگزینند.

سرهنگ رمضانی ادامه داد: نرخ متوسط کشف جرایم سایبری در دنیا 30 درصد است این در حالی است که در ایران با اقدامات کارشناسی و فنی افسران پلیس نرخ متوسط کشف پرونده های سایبری به بیش از 80 درصد می رسد.

در پایان این بازدید، هیئت مذکور از مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا ناجا بازدید کردند و از نزدیک با ارتباطات آنلاین مردم و سازمان ها با این پلیس آشنا شدند و اقدامات پیشگیرانه پلیس فتا را در راستای مقابله با جرایم سایبری بسیار ارزشمند توصیف کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)