• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۹۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۷
بین الملل » غرب آسیا
سیدحسن نصرالله در سخنانی با موضوع مرحله بعد از آزادسازی جرود عرسال؛

پیروزی ما در عرسال به علت حمایت سخاوتمندانه ایران است

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: یکی از عوامل پیروزی ما در جرود عرسال، حمایت سخاوتمندانه ایران بود و ما در نبرد عرسال به پیروزی میدانی و نظامی بزرگی دست یافتیم که نتایج مهمی برای مقاومت داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سید حسن نصرالله سخنرانی خود را با تبریک و تهنیت به مناسبت بازگشت اسرای مقاومت به وطن پس از پایان نبرد آزادسازی جرود عرسال شروع کرد.
دبیر کل حزب الله لبنان در سخنان خود با موضوع مرحله بعد از آزادسازی جرود عرسال گفت: هنوز پیکر یک یا دو تن از اسرای ما که در نبرد البادیه به شهادت رسیده اند نزد تروریست های داعش است و چند نفر دیگر از نیروهای ما نیز مفقود شده اند که این پرونده را دنبال می کنیم. 
سید حسن نصر الله همچنین از اقدام دقیق و قابل ستایش سرلشکر عباس ابراهیم در عملیات تبادل اسرای حزب الله با تروریست های جبهه النصره تقدیر کرد. وی گفت: مقامات سوریه همه گونه تسهیلات در عملیات آزادسازی جرود عرسال به ما ارائه کردند.
دبیر کل حزب الله لبنان افزود: یکی از علل تسریع عملیات آزادسازی جرود عرسال کمک نیروهای ارتش سوریه در کنار نیروهای مقاومت حزب الله در جرود فلیطه بود. مقامات سوریه هیچ مانعی برای تسهیل اجرای توافق نامه مبادله اسرا ایجاد نکردند و برخورد آنان با این موضوع کاملا مثبت بود.
سید حسن نصر الله همچنین تاکید کرد که مقامات سوریه با قبول کردن افراد مسلح جبهه النصره و خانواده های آنان در کشور خود بار جدیدی از دوش لبنان برداشت. وی افزود: باید از مقامات کشور سوریه به خاطر تمام اقداماتی که برای به نتیجه رسیدن توافق مبادله اسرا و آزادی آنان مبذول داشتند تشکر کنیم.
دبیر کل حزب الله لبنان گفت سعد الحریری، نخست وزیر لبنان نیز برای موفقیت گفتگوها کمک کرد اگر چه این کمک ها برای وی هزینه بر بود و وی را در تنگنا قرار داد. وی افزود: دولت لبنان با عمل کردن به مسئولیت خود باعث تکمیل شدن پیروزی در جرود عرسال شد. عامل دیگر در پیروزی ما در جرود عرسال حمایت سخاوتمندانه ایران بود.
وی افزود: وظیفه خود می دانیم که از ایران تشکر کنیم زیرا ما در جرود عرسال و جرود فلیطه با امکانات، تسلیحات، توانایی ها و تجربیاتی جنگیدیم که به طور اساسی آنها را با حمایت جمهوری اسلامی ایران دریافت کرده بودیم. ایران هیچگاه از حمایت از ما کوتاهی نکرده است. تمامی جهانیان بدانند هنگامی که ما با گروه های تروریستی می جنگیدیم آنکه در پشت سر ما ایستاده بود و ما را یاری می کرد و آن که امکان مبارزه با گروه های وهابی و تکفیری را برای ما فراهم آورد ایران بود که با حمایت سخاوتمندانه و بزرگوارانه خود از ما پشتیبانی کرد. مسلماً ایران نقش های دیگری در این موضوع داشت اما ما الان بدان نمی پردازیم و آن را به زمانی دیگر موکول می کنیم.
نصرالله: تمامی جهانیان بدانند هنگامی که ما با گروه های تروریستی می جنگیدیم آنکه در پشت سر ما ایستاده بود و ما را یاری می کرد و آن که امکان مبارزه با گروه های وهابی و تکفیری را برای ما فراهم آورد ایران بود که با حمایت سخاوتمندانه و بزرگوارانه خود از ما پشتیبانی کرد.
سید حسن نصر الله گفت سازمان ملل متحد هیچ نقشی در مبادله اسرا نداشت و ضمانت این عملیات بر عهده نیروهای امنیتی لبنان و دولت و ارتش سوریه بود. وی تاکید کرد که دولت سوریه همانند همیشه به تعهدات خود در به نتیجه رسیدن توافق مبادله اسرا عمل کرد. 
دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر برخورد انسانی با پرونده آوارگان گفت درخواست من این است که با این موضوع به عنوان پرونده ای سیاسی یا مالی برخورد نکنید و دولت لبنان باید به طور مستقیم با دولت سوریه موضوع آوارگان را بررسی و هماهنگ کند. وی همچنین یاد آور شد که میشل عون، رئیس جمهور لبنان نیز بر اجرای گفتگو برای مبادله اسرا موافقت و همراهی و تسهیلات لازم را در برای به موفقیت آن ارائه کرد. 
سید حسن نصرالله گفت: سخنان میشل عون در روز عید ارتش که پیروزی در نبرد عرسال را برای لبنان پیش بینی کرد موضعی پیش دستانه و قابل تقدیر توصیف بود. وی افزود: رئیس مجلس لبنان نیز در مقابل مخالف خوانی ها علیه نیروهای مقاومت ایستاد و همانند گذشته از حزب الله حمایت کرد. تروریست های جبهه النصره از جرود عرسال اخراج شدند و اکنون این منطقه در اختیار نیروهای مقاومت است.
وی همچنین با اشاره به عدم تمایل خود برای حضور دائم در عرسال تاکید کرد: به محض اینکه ارتش لبنان اعلام آمادگی کند ما نیز آماده تحویل مناطق آزاد شده عرسال به آنها هستیم. ما در نبرد عرسال به پیروزی میدانی و نظامی بزرگی دست یافتیم که نتایج مهمی برای مقاومت داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
مشروح سخنان سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان به این شرح است...
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)