• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۸۰۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
اقتصادی » اقتصاد کلان
با حضور معاون رئیس جمهور؛​

معرفی خودروي برقي سايپا به نام ساينا EV

سايپا از خودروي الکتريکي ساينا که با همکاري دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي طراحي شده است، رو نمايي کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما؛  مدير اجرايي طرح ساينا الکتريکي در حاشيه بازديد سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور از رونمايي نخستين خودروي برقي سايپا، با بيان اينکه در جهت اجراي سياست هاي کلي سايپا، حفاظت از محيط زيست و کاهش مصرف سوخت درصدد توليد خودرويي تمام برقي برآمده ايم، گفت: ساينا برقي(EV) در 2 پلت فرم X200 و SP100 توليد مي شود که اين 2 مدل طبق سياست هاي سايپا در حال تجهيز شدن به فناوري موتور برقي است.

اين کارشناس بيان کرد: کاهش مصرف سوخت و آلايندگي علت اصلي توليد خودروهاي برقي خصوصا در کشور بوده و اين خودرو با همکاري مرکز تحقيقات سايپا و دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي طراحي و ساخته شده است.

وي با تأکيد بر اينکه قدرت موتور تمام برقي اين خودرو حدود 70 کيلووات است، افزود: ساينا بسته به نوع باطري انتخابي ازجانب مشتري امکان پيمايش از 170 کيلومتر تا 210 کيلومتر را خواهد داشت. اين خودرو قابليت شارژ سريع و شارژ عادي را دارد که ساينا حدود 40 دقيقه زمان نياز دارد تا با شارژ سريع نيروي خود را بازيابي کند، همچنين از طريق شارژ عادي اين خودرو براي دريافت نيروي کامل خود سه ساعت و 40 دقيقه زمان نياز خواهد داشت.

اين کارشناس در ادامه گفت: وزارت نيرو هم براي شارژ اين خودرو طرحي را در قالب فهام در نظر گرفته که با همکاري شهرداري در حال گذراندن مراحل اوليه خود است.

وي افزود: قيمت ساينا (EV) هنوز مشخص نشده است و عرضه آن در بازار از زماني که با حمايت هاي دولتي شروع به کار کنيم 18 ماه زمان خواهد برد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 ما در کشور صنعت نداريم فقط کارخانه داريم
 
معاونت علمي فناوري رياست جمهوري گفت: صنايع، بهبود توليدات ،طراحي هاي جديد و کارآمد و همچنين بهينه سازي محصول را در راس کار خود قرار مي دهد در حالي که ما در بسياري از کارخانه هاي خود فقط توليد مي کنيم.

سورنا ستاري در حاشيه بازديد از مرکز تحقيق و توسعه سايپا با انتقاد از نبود دانش بهينه سازي در صنايع کشور گفت: بسياري از توليد کننده هاي ما خط توليد را يک جا از خارج وارد مي کنند و در کارخانه اي که به اين صورت راه انداخته اند تنها شروع به توليد محصول مي کنند يعني در واقع دانش ارتقاع و بهبود توليدات در دست توليد کننده هاي ما نيست .

وي گفت: خوشبختانه در مراکز تحقيقاتي خودروها تا کنون که سعي شده اينگونه نباشد و در بازديدي که امروز از مرکز تحقيقات سايپا انجام شد شاهد توليدات جديد و نو آورانه اي بوديم که ما را به توليد خودرو داخلي با دانش بومي بسيار اميدوار کرد.

ستاري گفت: هر چند صنعت خودروي کشور از جايگاه مورد انتظار ما بسيار فاصله دارد اما بايد به خاطر داشته باشيم که حدود 40 سال اين صنعت در جهت ديگري حرکت مي کرده است و اين جهت گيري جديد قابل قدردانی و حمايت است.

وي تاکيد کرد: البته مشارکت با شرکت هاي دانش بنيان و استارت آپ ها براي وارد کردن حوزه آي تي به خودرو سازي از اهداف کوتاه مدت اين مرکز تحقيقاتي است که مي تواند تحول عظيمي در حوزه توليد خودرو در کشور ايجاد کند.

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز آبگیری تالاب بین المللی قوپی‌باباعلی مهاباد
شمس‌آذر میهمان فجر در جستجوی جبران
عوارض ۴۰ درصدی برای گاز‌های فلر در بودجه ۱۴۰۵
آغاز اردوی تیم ملی فوتبال از سوم فروردین
هوا سرد می شود
برگزاری دوره تربیت مربی هلال احمر به میزبانی آباده و لارستان
جشن تکلیف هزار دانش‌آموز دختر منطقه زرین‌شهر
بررسی و پیگیری فوری مشکلات جاده‌ای شهرستان میرآباد
ترسیم راهبرد‌ها و برنامه‌های آینده بسیج علمی برای سال ۱۴۰۵
کمینه و بیشینه دمای یکم اسفند ماه
ثبت ملی جشنواره چهل آش در شهر طاد فلاورجان
مهار بحران زیرمیزی با اصلاح ساختار مدیریتی
شناسایی ۳۰۰ مورد تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان مهاباد
کشف محموله ۴ تنی کودشیمیایی قاچاق در کرمانشاه
توزیع ۱۱۰ بسته معیشتی در مسجد امام حسین (ع) قم
نام‌نویسی حدود ۱۴ هزار داوطلب در انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای فارس
تعیین تکلیف ترافیک ، معابر و قنات حسین آباد چرمهین
دانش‌آموزان نباید از حکمرانی فاصله داشته باشند
معرفی برگزیدگان مسابقات قرآنی روستایی و عشایری در فارس
۲ بُرد و ۲ شکست کاراته‌کا‌های کردستانی در سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)