• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶
یزد » اجتماعی

راه اندازی سرور بازی‌های آنلاین در یزد، بزودی

سرور بازی‌های آنلاین به زودی در یزد راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما,دبیرکل فدراسیون آسیایی ورزش های الکترونیک در سفر به استان یزد با اشاره به فعالیت این فدراسیون گفت: از سال85 بازی های کامپیوتری به عنوان یک رشته ورزشی در سازمان تربیت بدنی راه اندازی شد و طی سه سال گذشته فدراسیون ورزش های الکترونیک آسیا را در سطح قاره آسیا راه اندازی کردیم که 13کشور آسیایی عضو آن هستند و به جهت اینکه ایران به عنوان اولین کشور مبدا این فدراسیون راه اندازی شد، دبیرخانه آن در کشورمان ثبت شد و در حال حاضر 17کشور آسیایی عضو آن هستند.
لقمان شاورانی افزود: آکادمی ورزش های الکترونیک را هم در زیر مجموعه خود داریم که وظیفه پرداختن به موضوعات آموزشی و مباحث مرتبط با آموزش های داوری، مربیگری و تجهیزات فنی را به عهده دارد و از طرفی هم مرتبط با فدراسیون جهانی این رشته هاست.
وی گفت: بر اساس رسالت آکادمی، در هر استان مرکزی را به عنوان پایگاه آکادمی در نظر داریم و انتخاب خواهیم کرد که شرایط خاص مکانی را باید دارا باشد و طی سفری که به یزد داشتم بازدید از مرکز بازی های رایانه ای الیت (مجموعه بازی الیت) انجام شد که به عنوان اولین مرکزی که از آکادمی مجوز گرفته و زیر مجموعه آکادمی کشور فعالیت خواهد کرد بسیار فضای مناسب و امکانات خوبی فراهم شده بود.
دبیرکل فدراسیون آسیایی ورزش های الکترونیک به برنامه های این فدراسیون ویژه استان یزد اشاره وتصریح کرد: مسابقات کشوری به میزبانی این استان و راه اندازی سرور بازی های آنلاین یزد که مختص این استان خواهد بود و یک دوره آموزشی مورد نیاز استان که برای سال جدید برگزار خواهد شد از برنامه هایی است که به زودی انجام خواهد گرفت.
لقمان شاورانی با اشاره به فعالیت مراکز گیم نت در کشور گفت: حدود 18سال از ارائه مراکز بازی یا همان گیم نت ها می گذرد، به جهتی که برنامه های آنها سنخیتی با ارگان های دولتی ندارد متصدی یا مسئول مشخصی ندارند و غالبا این گیم نت ها در مغازه ها و با شرایط نامناسب با چند دستگاه راه اندازی می شوند که با استانداردهای درست نمی توان اینها را تعریف کرد که زیرمجموعه وزارت ورزش هم نمی توانند قرار بگیرند و از طرفی طبق قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان موسسه دیجیتال هم قادر به دریافت مجوز نخواهند بود و این نقصی است که باید هدفمند پیگیری و مدیریت شود و با توجه به رشد قارچ گونه اینها در سال های مختلف خصوصا در فصل تابستان به چشم شغل فصلی نگاه شده است که نمی توان آنها  را با شرایطی که دارند وارد اساسنامه های دولتی کرد.
شاورانی در پاسخ به فعالیت های استانی این فدراسیون گفت: در هر استان مرکزی را به عنوان آکادمی در نظر داریم و خدماتی را برای آنها تعریف می کنیم تا بتواند به مخاطبان استانی خود خدمات ارائه کنند که مجوز آنها از سوی فدراسیون خواهد بود و به جهت حوزه بزرگ فعالیت که کار یک دستگاه نیست، قطعا نیاز است همکاری با اداره کل ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد استان انجام شود.
همچنین در سفر دبیرکل فدراسیون آسیایی ورزش های الکترونیک به استان، محمدعلی مقوم نایب رییس کمیته ورزش های الکترونیک استان یزد از سوی دبیرکل، به عنوان مشاور عالی و ریاست کمیته فضای مجازی دبیرخانه فدراسیون منصوب شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)