• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۰۱۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم گردهمایی فرماندهان و روسای نیروی انتظامی؛

امروز جمهوری اسلامی ایران در قله افتخارات

دبیر شورای عالی امنیت ملی:​ امروز جمهوری اسلامی ایران در قله افتخارات است.

امروز جمهوری اسلامی ایران در قله افتخارات استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، امیر دریابان علی شمخانی در مراسم گردهمایی سراسری فرماندهان و روسای نیروی انتظامی افزود: برخورد ما در سال 97 خیلی مهم است و در این موضوعات نیروی انتظامی از بسیاری از دستگاهها جلوتر است و درواقع اگر میزان تخلف یک مامور در قبل و بعد از راه اندازی سامانه مقایسه شود می بینید که نیروی انتظامی به سمت بالا و بالاتر حرکت می کند و سازمانی پویا و زنده بوده و رکورددار است.
وی گفت: اگر بعضی از حوادث سال 96 را که دوستان مشارکت داشتند بررسی کنیم به این موضوع می رسیم که کنترل و مدیریت و به حداقل رساندن ضایعات را خوب مدیریت کردند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه به بحث منطقه ای اشاره کرد و گفت: اقتدار منطقه ای جمهوری اسلامی ایران مورد حسد و رشک است و این مورد ادعای ما نیست بلکه مورد تائید دشمنان و دوستان ما نیز قرار دارد که امروزه جمهوری اسلامی ایران در قله افتخارات منطقه ای است.
شمخانی افزود: می گویند جمهوری اسلامی که شکل حاکمیتش مبتنی بر مردم سالاری است، نباید در شامات حضور داشته باشد و پهنه و گستره پیدا کند و باورهایش بین مردم که در تاریخ ایران بی نظیر است گسترش یابد و می گویند این دست ها را باید از منطقه کوتاه کرد و تنها راهش را داعش پروری می دانند که این طرح شکست خورده و راه دوم شان نیز ایران هراسی است.

شمخانی: رافت توام با اقتدار پلیس؛ عامل اعتماد جامعه به پلیس
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ماهیت مردمی و خویشتن دارانه پلیس که همراه با رافت و اقتدار بوده موجب افزایش اعتماد جامعه به پلیس شده است.
امیر دریابان علی شمخانی در گردهمایی فرماندهان نیروی انتظامی از نیروی انتظامی بعنوان یکی از مهمترین نهاد‌های کشور یاد کرد که در شئون مختلف انتظامی، امنیتی و اجتماعی، دارای کارکرد‌های راهبردی و تعیین کننده است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با لایه‌های اجتماعی دارد، گفت:: ناجا به عنوان حسگر بسیار مهمی می‌تواند شرایط و نیازمندی‌های جامعه را در ابعاد مخختلف تشخیص دهد و منعکس کند.
دریابان شمخانی با اشاره به سه دوره رشد ناجا که با جهش سازمانی، هویتی و کارآمدی همراه بوده است، خاطرنشان کرد: ناجا به عنوان سازمانی انتظامی- اجتماعی علی رغم پیچیدگی‌های ماموریتی توانسته است با بکارگیری هوشمندانه فناوری‌های نوین ضمن افزایش سرعت و کیفیت در ارائه خدمات، موضوع نظارت بر عملکرد خود را نیز ساختارمند کند و در این حوزه در سطح کشور پیشتاز باشد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با مقایسه نقش و جایگاه نیروی انظامی جمهوری اسلامی با سازمان‌ها مشابه در دنیا خاطرنشان کرد: ماهیت مردمی، خویشتنداری و رافت همراه با اقتدار، موجب افزایش اعتماد جامعه به پلیس و نفوذ معنوی این نیرو در کشور شده است.
وی با تاکید بر ضرورت ارتقاء نرم افزاری و تلاش مستمر برای موثرتر عمل کردن به ویژه نسبت به تهدیدات جدید و پیچیده دشمن و همچنین روزآمد کردن شیوه‌های کنترلی و مجهز شدن به دانش روز عملیات روانی را از وظایف جدی و اولویت‌های ناجا ذکر کرد و بر مقابله قاطع و همه جانبه با متخلفان و هنجارشکنان که به شکل پیچیده‌ای سعی دارند رخداد‌های فرهنگی و اجتماعی را سیاسی و سپس امنیتی کنند، تاکید کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اظهارات و اقدامات رئیس جمهور متوهم آمریکا در موضوع برجام گفت:: موفقیت یا شکست برجام به عنوان توافقی سیاسی و امنیتی که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده، آزمونی تاریخی برای ارزیابی اثرگذاری منطق گفتگو به جای منازعه و همچنین میزان کارآیی نهاد‌های بین المللی برای حل و فصل مسالمت آمیز چالش‌های گوناگون در جهان است.
وی افزود: اگر رئیس جمهور فعلی آمریکا توافق و تعهد دولت قبل از خود را قبول ندارد قطعا هیچ کشور دیگری حاضر به مذاکره و توافق با آمریکا نخواهد بود چرا که این احتمال وجود دارد که دولت‌های بعد نیز تعهدات دولت فعلی را رد کنند.
دریابان شمخانی با تبیین ابعاد جنگ ادراکی که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای قرار دادن گزاره جعلی تسلیم جنگ در برابر افکار عمومی دنبال می‌شود، اظهار داشت: به عنوان مسئول نهاد امنیت ملی کشور با صراحت و اطمینان اعلام می‌کنمم که به دلیل برآورد دشمنان از اقتدار سیاسی و آمادگی نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی در ابعاد داخلی و خارجی و همچنین فقدان اراده، انسجام و توان عملیاتی دشمن؛ امکان شکل گیری هیچگونه جنگی متصور نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)