به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز، رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در نشستی خبری گفت: دانشگاه فنی و حرفهای به لحاظ جمعیت دانشجویی یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور است.
ابراهیم صالحی افزود: دانشگاه فنی و حرفهای ۱۷۳دانشکده و آموزشکده در کل کشور دارای ۲۰۰هزار دانشجو است که اکنون در ۱۵۰رشته تحصیلی مشغول هستند.
وی در ادامه اضافه کرد: دانشگاه فنی و حرفهای به صورت مستقیم به تولید و اشتغال کمک میکند و هدف اصلی آن نیز تربیت تکنسین است.
صالحی گفت: این دانشگاه از جمله دانشگاههایی است که دانشجویان مستقیم به بازار کار معرفی میشوند و ۷۰درصد دانشجویان ما میتوانند وارد کار شوند و با توجه به اینکه ۷۰درصد دروس ما عملی است نقش مهمی در تولید و اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی دارد و میتواند در تولید کشور نقش مهمی داشته باشد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای ادامه داد: باید به لحاظ فرهنگی نیز خوب کار شود که وارد رشتههای مهارتی شوندکه بعدها هم میتوانند خودشان کارفرما شده و مستقیم هم وارد کار شوند.
وی افزود:روز گذشته نیز توانستیم مجوز ۳۳۰رشته کارشناسی ناپیوسته را از شورای گسترش بگیریم که بخشی از رشتهها جدید است و میتوانیم تعداد قابل توجهی دانشجو بپذیریم.
صالحی گفت: هر دانشگاه باید برای ارتقای کار خود یکسری برنامه ریزی داشته باشد و آموزشهای فنی و حرفهای هم یکسری الزامات نیاز داره و در کنار آن باید به مربیان خوب هم توجه داشت.
وی اضافه کرد: اکنون در ۱۷۳دانشکده فنی و حرفهای کشور ۷۰درصد دانشجوها آقایان و ۳۰درصد نیز خانمها هستند که با آموزشهای لازم فرصتهای خوبی برای آنها فراهم است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه افزود: اکنون نیاز کشور این است که برنامه ریزان همه آموزشگاههای رسمی و غیررسمی و دانشگاهها بایکدیگر هماهنگ شوند تا اهداف مورد نظر با شرایط بهتری پیش برود.
صالحی ادامه داد: یکی از خلاهایی که در آموزش عالی کشور وجود دارد این است که آموزش عالی را بین المللی نکرده ایم و در دستور کار وزارت علوم هم بین المللی کردن آموزش عالی است، زیرا کشور ما از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار است.
وی گفت: در سفر به البرز دیداری که با استاندار داشتم وی نیز تأکید به پرورش تکنسین داشت و از بازدیدی که از آزمایشگاهها و ظرفیتهای استان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که کارگاهها و آموزشگاههای نیز نیاز به بازسازی دارد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای در پایان به امکانات خوابگاهی در دانشکدههای فنی و حرفهای نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط خوبی که خوابگاهها دارند، اما نیاز است که برخی از آنها تجهیز و بازسازی شوند، در بعضی آموزشگاهها هم به طوری است که حضور دانشجو باید مستمر باشد و وجود خوابگاهها در کنار دانشگاهها ضروری است و حتی برخی از کارگاههای ما نیز درون خوابگاهها و این موضوع هم با توجه به نیاز دانشجو است.
در پایان این نشست نیز کلنگ احداث ۲ سوله ۴۵۰ و ۵۰۰ متری برای افزایش کارگاههای آموزشی برای دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه فنی و حرفهای کرج به زمین زده شد.