پخش زنده
امروز: -
مدیر تولید شبکه الکوثر گفت: مسابقات بین المللی «إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا» در یازدهمین دوره خود با رشد کیفی و فنی زیادی همراه بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی در نشست مطبوعاتی یازدهمین دوره مسابقات بین المللی «إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا» افزود: هدف از برگزاری این مسابقه، توجه به جنبه جهان شمولی قرآن و وحدت آفرینی آن برای مسلمین جهان است و همچنین به سیاست رسانهای ما که الهام گرفته از سخنان مقام معظم رهبری است به حساب میآید.
وی گفت: برنامه مفازا از اروپا و افریقا تا اسیا و اقیانوسیه مخاطب دارد. در دوره یازدهم مفازا از ۲۰ کشور اسلامی شرکت کننده داریم. در غربالگری سخت گیری کردیم و گر نه تعداد شرکت کنندگان خیلی زیاد میشدند.
حسینی افزود: داوران ما از ایران مصر سوریه لبنان و عراق هستند، بر خلاف رویهای که در برخی از مسابقات است هیچ خطی به داوران نداده ایم.
وی درباره اتفاقات جدید این برنامه گفت: در این دوره برای نخستین بار مسابقه ما تصویری است؛ برای نخستین بار در مفازا امتیازات شرکت کنندگان را با نرم افرار و به صورت لحظهای محاسبه میکنیم، همچنین رتبه بندی داریم و همه مسابقه دهندگان رتبه خود را در لحظه میبینند.
مدیر تولید شبکه الکوثر افزود: مسابقه مردمی بهترین قاری از نگاه بینندگان نیز از اتفاقات جدیدی است که افتاده است؛ در این دوره به لحاظ فنی رشد زیادی داشته ایم، همچنین سایتی راه انداخته ایم که بسیار فعال است و مورد استقبال واقع شده است، در این دوره برای نخستین بار جوایز را به ریال پرداخت میکنیم.
وی گفت: جایزه نفر اول ۱۸۰ میلیون ریال، نفر دوم ۱۵۰ میلیون ریان، نفر سوم ۱۲۰ میلیون ریال، نفر چهارم ۹۰ میلیون ریال و نفر پنجم ۶۰ میلیون ریال است.
حسینی افزود: با توجه به ظرفیتی که مفازا دارد سعی میکنیم آن را توسعه دهیم و مفازای ویژه کودک و نوجوان از سن ۸ تا ۱۶ سال خواهیم داشت، رویکردمان نیز این است که کودکان و نوجوانان قرائت تقلیدی از قاریان بزرگ داشته باشند، برگزاری مفازایی ویژه بانوان هم از کارهایی است که در دستور کار ما قرار گرفته است.
تهیه کننده این برنامه نیز در این نشست گفت: تا کنون ۴۵۰ نفر از ۵۰ کشور مختلف وارد مسابقه شدند.
علی شعبانی افزود: ۳ دوره ۸ روزه داریم که در هر دوره ۴۰ نفر مسابقه میدهند و در نهایت ۲ نفر از هر کشور جواز ورود به مرحله نیمه نهایی و یک نفر به مرحله نهایی راه مییابد؛ قاریان ایرانی و افغانستانی به طور معمول در قرائت از سایر کشورها قوی ترند.
وی گفت: این برنامه نخستین برنامهای است که ۵ شرکت کننده از ۵ کشور مختلف در آن واحد با هم به رقابت میپردازند که در نوع خود جالب و بدیع است.