• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۲۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰
بین الملل » مقاومت
از تحریم کالاهای اسرائیلی تا لغو دیدارهای ورزشی؛

نتیجه معکوس انتقال سفارت آمریکا به قدس

پایگاه اینترنتی المانیتور نوشت اقدام آمریکا در زمینه به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل نتیجه عکس برای تل آویو داشته است.

­به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، این پایگاه اینترنتی در مقاله ای به قلم آکیوا الدار نوشت لغو دیدار تیم ملی فوتبال آرژانتین با تیم ملی فوتبال اسرائیل بر سر انتقال محل برگزاری این دیدار به شهر قدس نشانه آشکاری از این است که بیشتر کشورهای جهان بخش های بزرگی از این شهر را سرزمینی اشغالی می دانند.

طرفداران تیم ملی فوتبال اسرائیل هفته ها بود مشتاقانه در انتظار تیم ملی آرژانتین بودند که قرار بود قبل از شروع مسابقات جام جهانی فوتبال در روسیه، دیداری دوستانه با یکدیگر داشته باشند. اما اواخر ماه مه وزارت فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی محل برگزاری این دیدار را از شهر حیفا به قدس انتقال داد و اعلام کرد چنین مسابقه مهمی باید در پایتخت اسرائیل برگزار شود. تیم آرژانتین در اعتراض به این اقدام برگزاری این دیدار دوستانه را لغو کرد که این مسئله لیونل مسی، ستاره آرژانتینی، و هم تیمی های وی را به جای میدان مسابقه فوتبال وارد یک عرصه سیاسی کرد.

اقدام آمریکا در زمینه به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل نتیجه عکس برای تل آویو داشته است.

لغو پر سر و صدای این دیدار بار دیگر وضع مورد مناقشه شهر قدس را آشکار ساخت. در حالی که انتقادهای بین المللی از اسرائیل عمدتا حول محور اشغال کرانه باختری رود اردن و محاصره نوار غزه و وضع ناگوار ساکنان این منطقه بوده است، تصمیم دولت آمریکا برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل موجب شده است کانون جنبش بایکوت، خروج سرمایه و تحریم علیه اسرائیل بر روی قدس متمرکز شود.

انصراف آرژانتین از برگزاری این مسابقه نشان داد جشن پیروزی اسرائیل از جابجایی اخیر سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس زودهنگام بوده است. وقتی گواتمالا و پاراگوا تصمیم گرفتند مانند آمریکا سفارت خود را به قدس انتقال دهند، آرژانتین و همسایگانش تحت تاثیر این اقدام قرار نگرفتند. بیشتر جامعه بین المللی هنوز الحاق بخش بزرگی از قدس به اسرائیل در سال 1967 را نقض قطعنامه های سازمان ملل و قانون بین الملل می داند. به همین علت است که بیشتر کشورهای جهان سفارتخانه های خود را به این شهر انتقال نداده اند، هرچند آنها روابط دیپلماتیک و اقتصادی عادی با اسرائیل دارند. جبرئیل رجوب، رئیس اتحادیه فوتبال فلسطین ، حتی اعلام کرد اگر مسابقه تیم ملی فوتبال آرژانتین با تیم ملی اسرائیل طبق برنامه قبلی در حیفا برگزار می شد، "ما با هر کسی که می خواست مانع از برگزاری این مسابقه شود مخالفت می کردیم."

لغو دیدار تیم ملی فوتبال آرژانتین با تیم ملی فوتبال اسرائیل بر سر انتقال محل برگزاری این دیدار به شهر قدس نشانه آشکاری از این است که بیشتر کشورهای جهان بخش های بزرگی از این شهر را سرزمینی اشغالی می دانند.


میری رگو Miri Regev وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل هیچ فرصتی را برای استفاده از این وزارتخانه برای مطرح کردن نام قدس در عناوین اخبار از دست نمی دهد. او پس از بر تن کردن یک لباس شب تمام قد منقش به تصویری از خط افق قدس در جشنواره فیلم 2017 کن ، اکنون می کوشد قدس را برای میزبان هر رویداد و جشنواره ای که در اسرائیل برگزار می شود، انتخاب کند. حتی زمانی که او می کوشید توپ اسرائیل را وارد دروازه قدس کند، اتحادیه پخش اروپا از اسرائیل می خواست به جای قدس شهر غیرجنجالی تری را برای میزبانی مسابقه موسیقی یورو ویژن 2019 معرفی کند. حالا علاوه بر طرفداران فوتبال، صدها میلیون نفر از طرفداران موسیقی پاپ در سرتاسر جهان نیز مطلع خواهند شد که قدس کاملا بخشی از اسرائیل نیست. بسیاری از آنها احتمالا هرگز چیزی درباره جنبش بایکوت اسرائیل نشنیده بودند و حالا احتمالا با جستجوی نام این جنبش در گوگل یکی دو مطلب درباره اشغالگری اسرائیل خواهند آموخت.
مدیر کل وزارت فرهنگ و ورزش اسرائیل به جای عذرخواهی برای سیاسی کردن ورزش، لغو مسابقه فوتبال آرژانتین را به یک "حمله تروریستی" به اسرائیل تشبیه کرد. ریوون ریولین رئیس (رژیم) اسرائیل نیز این موضوع را وارونه جلوه داد و آرژانتینی ها را برای "سیاسی کردن" ورزش مقصر شناخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)