پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر راه و شهرسازی: 56 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بزرگراه شهید همت اختصاص یافته است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خادمی امروز در بازدید از پروژه ادامه بزرگراه شهید همت در استان به همراه استاندار البرز افزود: پیش بینی می شود با تزریق این اعتبار، پروژه ملی ادامه بزرگراه همت در استان البرز تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
وی از برنامه ریزی برای تملک واحدهای مسکونی و دیگر موانع اجرای اسن پروژه خبر داد و افزود: در 3 ماه گذشته حدود 50 واحد مسکونی در مسیر این طرح خریداری و تخریب شده است.
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: در مجموع پیش بینی می شود برای احرای طرح بزرگراه شهید همت 160 میلیارد تومان اعتبار صرف شود که 110 میلیارد تومان سهم دولت و 50 میلیارد تومان دیگر سهم سرمایه گذار بخش خصوصی است.
بزرگراه شهید همت به طول حدود 40 کیلومتر، کلانشهرهای تهران و کرج را به هم وصل می کند و تاثیر زیادی در کاهش ترافیک دارد و تاکنون حدود 30 کیلومتر از این بزرگراه زیر بار ترافیک رفته است.
استاندار هم از اهتمام جدی مسئولان کشور و استان برای اتمام این پروژه خبر داد و افزود: این پروژه تاکنون87 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با رفع موانع و تخصیص اعتبار مورد نیاز پیش بینی می شود تا پایان سال به بهره برداری برسد.