پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: امروز آمریکا با هماهنگی اتحادیه اروپا ، اسرائیل و رژیم فاسد آل سعود با راه اندازی جنگ اقتصادی علیه کشورمان اهداف شوم خود را برای به زانو در آوردن ایران اسلامی را پیگیری می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام والمسلمین لطفی در خطبه های نماز جمعه امروز شهر ایلام با بیان اینکه تحریم
نفتی یکی از مؤلفه های اصلی فشار اقتصادی دشمنان نظام اسلامی است افزود: در داخل هم برخی با ایجاد آشفتگی و اخلال در بازار سکه و ارز به کمک دشمن خارجی آمده اند که ضرورت دارد با آنها برخورد قاطع صورت گیرد.
خطیب نماز جمعه ایلام از موضع با صلابت رئیس جمهور کشورمان در خصوص تحریم های نفتی احتمالی علیه کشورمان تقدیر کرد و خواستار ادامه این مواضع با صلابت و مقتدرانه شد.
حجت الاسلام والمسلمین لطفی به سالروز حمله موشکی ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری کشورمان هم اشاره کرد و افزود: این حادثه که باعث قتل عام 297 نفر از هموطنان بیگناهمان شد چیزی بجز سنگ اندازی برای آمریکا جنایتکار و مجتمع پوشالی حقوق بشر بدنبال نداشت.