• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۵۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
کمک داور در اعلام آفساید مهاجم استقلال اشتباه کرد؛

تنها اشتباه داوران در هفته دوم اخراج نشدن وریا غفوری بود

رئیس کمیته داوران تاکید کرد داور فقط در یک حالت می تواند در رابطه با برخورد شدید آونتاژ را اعمال کند، آن هم زمانی است که پس از برخورد شدید بلافاصله گل به ثمر برسد.

تنها اشتباه داوران در هفته دوم اخراج نشدن ووریا غفوری بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون فوتبال، فریدون اصفهانیان درباره عملکرد داوران در هفته دوم گفت: ما بعداز پایان مسابقات جام جهانی برجسته ترین مدرس فیفا را برای برگزاری کلاس پیش فصل داوران آوردیم و به عنوان کمیته داوران وظایف خود را به خوبی انجام دادیم بنابراین داوران باید تمرکز خودشان را حفظ کنند تا بتوانند به خوبی از عهده وظایف خود برآیند.
 
وی در ادامه افزود: در کل عملکرد داوران نسبت به هفته اول بهتر بود و این نشان می دهد که رفته  رفته قضاوت خوبی از داوران را در آینده شاهد خواهیم بود. تاکید کمیته داوران بر این است با توجه به دوره ای که برای آنها برگزار شد و به گفته خود داوران از سطح بالایی نیز   برخوردار بود و تمام مطالبی را که در کلاس های قبل از شروع جام جهانی  توسط مدرسان فیفا از جمله ایوانف تدریس شده  بود، توسط این مدرس در کلاس آموزش داده شد. بنابراین به همان اندازه انتظار می رود که داوران قضاوت بهتری را از خود در زمین مسابقه به نمایش بگذارند.
 
اصفهانیان درباره عملکرد داوران مسابقات هفته دوم لیگ برتر گفت: اشتباهی که در نتیجه بازی تاثیر گذار باشد، وجود نداشت. فقط در بازی ذوب آهن و استقلال در صحنه به ثمر رساندن گل اول تیم ذوب آهن، وریا غفوری – مدافع استقلال باید به دلیل خطای شدید از زمین مسابقه اخراج می شد. ضمن اینکه کمک داور این دیدار نیز در دو صحنه تخلف آفساید مهاجم استقلال را به اشتباه اعلام کرد.
 
عضو هیات رئیسه فدراسیون در ادامه اظهار داشت: برای شفاف سازی دلیل اخراج مدافع استقلال به چند نکته باید توجه شود. یکی اینکه هرگاه خطای شدید با برخورد شدید اتفاق بیافتد، داور نباید اعلام آونتاژ کند، باید بازی را قطع و بازیکن خاطی را از زمین مسابقه اخراج نماید. فقط در یک حالت داور می تواند آونتاژ دهد. آن هم زمانی است که پس از خطای شدید یا برخورد شدید بلافاصله گل به ثمر برسد که در بازی ذوب آهن و استقلال همین صحنه که در بازی فوتبال نیز نادر هم است، اتفاق افتاد.
 
اصفهانیان اضافه کرد: دومین مورد تعریف خطای شدید است، زمانی که بازیکن هنگام جدال برای توپ با حریف، از نیروی بیش از حد یا بی رحمانه استفاده کند و سلامتی حریف را به خطر بیاندازد مرتکب خطای شدید شده است که در بازی ذوب آهن و ا ستقلال در آن صحنه بازیکن مهاجم با سر در حال به ثمر رساندن گل بود که مدافع طبق وظیفه ذاتی خود به جهت دفع توپ (جدال برای توپ) با لگد به صورت حریف با نیروی بیش از حد ضربه می زند که این مصداق یک خطای شدید است.
 
وی تاکید کرد: هر آنچه که از طرف کمیته داوران منتشر می شود، معتبر بوده و ملاک تعیین عملکرد داوران در مسابقات است.
 
عضو هیات رئیسه در پایان افزود: اینکه اگر در فرصت آشکار گل زنی داور آونتاژ دهد و گل به ثمر برسد، بازیکن خاطی باید اخطار بگیرد. اما این در شرایطی است که نوع خطا بی احتیاطی یا بی پروایی بوده یا استفاده از نیروی بیش از حد (خطای شدید یا برخورد شدید) نباشد که در صحنه دیدار ذوب آهن و استقلال تهران، بازیکن مدافع از نیروی بیش از حد استفاده کرد که به همین دلیل پس از به ثمر رسیدن گل باید با کارت قرمز جریمه می شد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)