پخش زنده
امروز: -
فرماندار شهرستان تبریز گفت: در شرایط کنونی کشور که مشکلات اقتصادی بر واحدهای تولیدی فشار می آورد باید از این واحدها حمایت شود تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، راستگو امروز در جلسه شورای اداری شهرستان تبریز افزود: نبود و کمبود مواد اولیه و هزینه های مربوط به تامین انرژی از جمله مسائلی است که واحدهای تولیدی با آن ها در گیر هستند و انتظار می رود دستگاه های دیگر با در نظر گرفتن شرایط خاصی که ایجاد شده است این واحدها را حمایت کنند.
وی با اشاره به عملکرد مناسب شهرستان تبریز در استفاده از تسهیلات اشتغال گفت: در خصوص وام اشتغال فراگیر تاکنون 164 میلیارد تومان قرارداد در استان منعقد شده که 110 میلیارد تومان از این میزان مربوط به تبریز است.
راستگو با بیان اینکه کارگروه اشتغال تبریز توانسته در جذب اعتبارات موفق عمل کند ادامه داد: در وام روستایی نیز از 21 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده 15 میلیارد و 500 میلیون تومان انعقاد قرارداد شده است.
وی بر استقرار میز خدمت در ادارات تاکید کرد و گفت: استقرار میز خدمت تکلیف اداری و الزامی است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بر کارآفرینی، توانمندسازی افراد جویای کار و حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد.
بی مقدار افزود: برای برون رفت از وضع موجود باید از کاغذبازی و طولانی بودن شرایط و مجوزهای سرمایه گذاری دوری و با استفاده از بسته های سرمایه گذاری ، سرمایه گذاران را تشویق و ترغیب کرد.