• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۶۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶
اقتصادی » اقتصاد کلان
پور محمدی در جمع خبرنگاران؛

لایحه بودجه سال ۹۸ در اسرع وقت تقدیم مجلس می‌شود

معاون برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه گفت: لایحه بودجه سال ۹۸ در اسرع وقت تقدیم مجلس می‌شود و تغییرات این لایحه، اساسی نیست.

لایحه بودجه سال ۹۸ در اسرع وقت تقدیم مجلس می‌شودحمید پورمحمدی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما­­ در حاشیه اجلاس اطلاعات عالی تخصصی - مشورتی مدیریت اطلاعات بلایا برای آسیا و اقیانوسیه افزود: سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری همه دستگاهها، ­ پیش نویس لایحه بودجه سال ۹۸ را آماده کرد و، چون سران قوا ملاحظاتی در آن داشتند باید براساس اقتضائات زمانی و موقعیتی که ایران در آن قرار دارد مورد توجه جدی قرار بگیرد.
وی گفت:​ کشور ما با توجه به تنگنا‌ها و شرایط تحریمی باید خود و بودجه کشور را چابک کند تا بتواند به همه موضوعات احتمالی و فضای اقتصادی پاسخگو باشد.
پورمحمدی درباره میزان تغییرات در بودجه گفت: این تغییرات اساسی نیست، مطالب مهم در برخی حوزه‌ها از قبل دیده شده بود و در برخی دیگر نیز در مرحله بازنگری است.
وی درباره اختصاص ارز برای ۲۵ قلم کالا‌های اساسی نیز گفت: معیشت مردم متکی به این کالا‌های اساسی مانند خوراک، دارو و تجهیزات پزشکی، نهاده‌های دامی و کشاورزی است که این اقلام مورد حمایت دولت است و حدود ۱۴ میلیارد دلار از ارز دولت به نرخ ۴ هزار و ۲۰۰ تومان به این کالا‌ها اختصاص یافته است که در این بخش از لایحه بودجه اختلاف نظری وجود ندارد و تغییری نخواهد داشت.

منتظر تصویب لایحه تاسیس مرکز اپدیم در مجلس هستیم
معاون برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه گفت: امیدوارم هرچه زودتر لایحه تاسیس مرکز اپدیم در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.
حمید پورمحمدی در جمع خبرنگاران، در حاشیه اجلاس اطلاعات عالی تخصصی - مشورتی مدیریت اطلاعات بلایا برای آسیا و اقیانوسیه افزود: مدیریت مرکز اپدیم (Apdim) ­از طرف اسکاپ یعنی سازمان ملل در حوزه آسیا و اقیانوسیه نیز انتخاب شده است.
وی گفت: امروز دو اجلاس همزمان برگزار می‌شود، یکی اجلاس تخصصی متخصصان درباره اطلاعات بلایا که برای مقابله با آن از اطلاعات بدست آمده استفاده کنند و اجلاس دیگر شورای حکام اپدیم است.
پورمحمدی اضافه کرد: اپدیم موسسه‌ای است که سازمان ملل در ایران در حال تاسیس­ آن است و کار آن مدیریت اطلاعات بلایا به ریاست ایران است.
پورمحمدی افزود: این دو اجلاس دستاورد مهمی برای ما و کشور‌های حوزه آسیا و اقیانوسیه دارد، چون این کشور‌ها بیشترین آسیب را از حوادث طبیعی می‌بینند و انواع بلایای طبیعی از جمله زلزله، سیل، سونامی، طوفان، گرد و خاک در این کشور‌ها زیاد است و در ایران نیز از ۴۰ بلایای شناخته شده، ۳۱ نوع آن در ایران اتفاق می‌افتد بنابراین باید ایران محوریتی در جمع آوری بلایا پیدا کند تا اطلاعات در این زمینه جمع آوری و پردازش شود که ­­در اختیار متخصصان قرار گیرد تا با کار‌های تخصصی به مقابله با بلایا بپردازند.
وی گفت: در سال‌های گذشته تاسیس مرکز اپدیم در ایران پیگیری شد و اجلاس آسیا و اقیانوسیه در سال‌های پیش مصوب کرد این موسسه در ایران تشکیل شود و مقدمات آن نیز انجام شد و هم اکنون لایحه آن در مجلس در حال بررسی است که یک فوریت آن به تصویب رسیده و الان نیز از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی مقدمات ایجاد این موسسه از نظر ساختمان و ملزومات دیگر و برگزاری اجلاس تخصصی در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)