• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۹۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷
سیاسی » سیاست خارجی
به منظور گسترش همکاری های همه جانبه؛

سفر وزیر امور خارجه به هند

سخنگوی وزارت امور خارجه: این سفر اهمیت بسیاری با توجه به نوع همکاری ها و ظرفیت های دو کشور دارد.

قاسمی : وزیر امور خارجه به هند سفر می کندسخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره اینکه اولین سفرهای آتی وزیر امور خارجه به کدام کشورها خواهد بود؟ گفت: رایزنی هایی برای انجام مقدمات آمد و شدهای دیگر با برخی همسایگان نیز وجود دارد و همانگونه که وزیر امور خارجه اعلام کرده، مقصد بعدی ایشان بعد از هند، کشور عراق خواهد بود.
قاسمی افزود: وزیر امور خارجه در آینده ای نه چندان دور سفرهایی را به کشور های همسایه در ادامه سیاست دائمی و تغییرناپذیر ایران نسبت به همسایگان و در جهت گسترش همکاری های همه جانبه، تعمیق روابط اقتصادی - بازرگانی و رایزنی های سیاسی خواهد داشت.
وی گفت: نگاه ایران به همسایگان و کشورهای منطقه همواره نگاهی مثبت و همزیستی مسالمت آمیز، روابط بهتر و همچنین تلاش جمعی برای صلح و ثبات و امنیت پایدار در منطقه و گسترش بیشتر همکاری های اقتصادی است.
قاسمی گفت: ارتباط با کشورهای همسایه به طور مستمر در سالیان اخیر دنبال شده و ارتباط مستمر و ارتباط تنگاتنگ با همسایگان سیاست کلان ، دائمی و روشن جمهوری اسلامی ایران است و علاقه مند هستیم علاوه بر همسایگان و کشورهای پیرامونی بتوانیم با همه کشورهای منطقه در جهت همگرایی و همزیستی مسالمت آمیز و کاهش برخی اختلافات در بین برخی از کشورهای منطقه تلاش کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه راهی بجز این برای ادامه حیات و ایجاد منطقه ای قدرتمند و توسعه یافته وجود ندارد، اظهار داشت : این رویکرد ، مسیری مشخص و مستمر است و ما در دوران اخیر روابط خود را با همسایگان تا حد ممکن افزایش داده ایم و با جدیت جلو خواهیم رفت.
قاسمی افزود: وزیر امور خارجه ایران در آینده نه چندان دور سفرهای دیگری را به صورت دوجانبه و برای تعمیق حوزه همکاری ها و مسائل اقتصادی - بازرگانی و رایزنی های سیاسی به کشورهای منطقه خواهد داشت و امیدواریم با این حسن نیت و نگاهی که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد ، برخی از کشورهای منطقه که در گذشته با توهمات موهومی نسبت به جمهوری اسلامی ایران رفتار می کردند ، این واقعیت را درک کنند و از نگاه ایران به برخی از مسائل و مشکلات منطقه درس عبرت بگیرند که ایران چگونه در جهت صلح و ثبات دیگر کشورهای منطقه تاکنون تلاش کرده است.
وی با بیان اینکه کارنامه ایران در حوزه مسائل منطقه ای بسیار درخشان است، اظهار داشت : کارنامه ایران بخصوص در حوزه کشورهایی مانند عراق ، سوریه و حتی یمن در جهت ایجاد ثبات ، امنیت و بازگشت آرامش به این کشورها بسیار درخشان است به گونه ای که شاهد آغاز مذاکرات گروه های یمنی در سوئد بودیم و امیدواریم آن هایی که از روند اتش بس تعیین شده عبور کرده و به خشونت ادامه می دهند؛ همه موازین تفاهم شده را رعایت کنند.
قاسمی افزود: وضع سوریه نیز به گونه ای است که همه به مواضع 5 یا 6 سال پیش ایران که بسیاری آن را باور نداشتند ، بازگشته اند و امروز شاهد بازنگری جدی در مواضع کشورها نسبت به مسئله سوریه و واقعیت تروریسم هستیم و به نظر می رسد، رفته رفته برخی کشورها برای بازگشایی سفارت خانه هایشان در دمشق وارد مرحله عمل می شوند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد : این مسائل حکایتگر خردمندی و درایت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نسبت به برخی از تحولات منطقه است که با تیزبینی خاص خود آینده و امروز را از دیرباز می دید و به دیگران نیز توصیه می کرد شتابزده در مورد مسائل منطقه تصمیم گیری و عمل نکنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)