• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۹۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸
قم » اجتماعی
خطیب جمعه قم

قدردانی از مقاومت ستودنی ملت ایران برابر دسیسه دشمنان

امام جمعه قم سال۹۷ را سال مقاومت ستودنی ملت ایران در برابر دسیسه‌ها و چالش قدرت‌های های استکباری خواند و گفت: در راس همه مسائل، مقاومت ملت ایران در برابر همه قدرت‌ها ستودنی بود.

قدردانی از مقاومت ستودنی ملت ایران برابر دسیسه دشمنانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قمَ آیت الله حسینی بوشهری در خطبه های نماز جمعه که در مصلی قدس برگزار شد با بیان اینکه امسال سال پر فراز و فرودی پشت سر گذاشتیم گفت: سال۹۸ باید سال استفاده از فرصت ها باشد و دیگران به ویژه نیازمندان را هم در شادی خود شریک و مرزها و حریم اسلامی را رعایت کنیم.

امام جمعه قم با قدردانی از افزایش کمک‌های مردم به محرومان با وجود مشکلات معیشتی، آن را نشانه دینداری و نوع دوستی آنان دانست و افزود: دشمن خیال می‌کند اگر مردم را در تنگنای بیشتری قرار دهد مشکلات آنان بیشتر می‌شود اما اینطور نیست و مردم تنگدستان را تنها نمی‌گذارند.

قدردانی از مقاومت ستودنی ملت ایران برابر دسیسه دشمنانخطیب جمعه قم با اشاره به بیانیه رهبر انقلاب اسلامی درباره گام دوم انقلاب، آن را منشور جامع انقلاب اسلامی دانست که باید در همه برنامه‌ریزی‌ها به آن مراجعه شود.

وی افزود:پیام این بیانیه به دوستان انقلاب این است که چهل سال گذشته مرهون ایستادگی در صحنه است و هرجا پیروز شدیم به مدد غیبی الهی بوده و همچنان باید ثابت قدم ماند.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: پیام این بیانیه به دشمنان هم این است که با وجود میل باطنی آنان برای مهار و توقف انقلاب اسلامی این انقلاب چهل سال شده و گام دوم برای چهل سال آینده آغاز شده است.

خطیب جمعه قم گفت: بیانیه گام دوم انقلاب و معیشت مردم دو محور اجلاس اخیر خبرگان رهبری بود و اگرچه معیشت مردم وظیفه خبرگان نیست اما همه اعضاء سختی‌هایی مردم را لمس و در هر فرصت مشکلات آنان را بیان می کنند.

وی به دیدار نمایندگان مجلس خبرگان با رهبر انقلاب و تاکید ایشان درباره ویژگی‌های شکل گیری صحیح در مقابله با چالش های پیش رو اشاره و تاکید کرد: فهم و رعایت این ویژگی ها در مردم و مسئولان در کنار گام دوم انقلاب اسلامی مسیر آینده را هموار می‌کند.

امام جمعه قم با اشاره به انتخاب رئیس جدید دستگاه قضا ،رسیدگی به مسائل قوه قضاییه، جوانگرایی،مردمی و انقلابی بودن،مقابله با فساد و حل مشکلات اطاله دادرسی را از جمله اولویت‌های آن برشمرد.

آیت الله حسینی بوشهری درباره سفر رئیس جمهوری به عراق هم گفت: سفر آقای روحانی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران اگرچه با کمی تاخیر انجام شد اما با استقبال گرم مسئولان عراقی و در روز روشن و با طراحی مبادلات اقتصادی در سطح عالی انجام شد اما رئیس جمهور آمریکا با وجود هزینه هفت تریلیون دلاری اذعان می کند که ناچار است شبانه و مخفیانه به عراق برود.

وی گفت: نکته قابل توجه این سفر برای همه مسئولان این است که همسایگان خود را داشته باشیم تا در شرایط بحرانی، تحریم‌های دشمنان اثر نکند، نمی شود نگاهمان به اروپا و آمریکا باشد تا از همسایگان غفلت کنیم.

آیت الله حسینی بوشهری با گرامیداشت ماه رجب و تاکید بر استفاده از فرصت‌های ارزشمند این ماه و سالگرد فقدان یادگار امام حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی(ره)، آن مرحوم را مشاور امین امام و سرباز فداکار رهبری توصیف کرد که ولایتمداری را به طور کامل به اثبات رساند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)