• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۲۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
بین الملل » غرب آسیا
در پي مخالفت هاي مردمي و موضع گيري پارلمان ؛

مخالفتهاي مردمي عامل اصلي لغو سفر هيئت صهیونیستی به بحرین

خبر مشارکت هیئت بلندپايه صهيونيستي در کنگره جهاني کارآفريني در بحرين اعتراضات زیادی در بین مردم و پارلمان اين کشور برانگیخته بود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شین هوا از منامه؛ رژیم صهیونیستی اعلام کرد به دلایل امنیتی در کنگره جهانی کارآفرینی بحرین شرکت نخواهد کرد.
برگزارکنندگان یازدهمین کنگره جهانی کارآفرینی در بحرین که قرار است روزهای دوشنبه تا پنجشنبه این هفته برگزار شود، یکشنبه شب اعلام کردند قرار بود بیش از سی نفر به نمایندگی از اسرائیل در این کنگره شرکت کنند اما به دلایل امنیتی از حضور در این گردهمایی منصرف شده اند.
مسئولان اسرائیلی صبح روز یکشنبه به علت نگرانی های امنیتی این تصمیم را اتخاذ و اعلام کردند امیدوار هستند که این تغییر مشکلی برای برگزار کنندگان و شرکت کنندگان این کنگره به وجود نیاورد.
خبر مشارکت هیئتی از اسرائیل در کنگره جهانی کارآفرینی بحرین اعتراضات زیادی در میان اعضای پارلمان بحرین و همچنین مسئولان جامعه مدنی این کشور برانگیخته بود.
نمایندگان پارلمان بحرین هفته گذشته برای سومین هفته پیاپی با ارائه یک طرح فوری خواستار عدم مشارکت هیئت اسرائیلی در کنگره جهانی کارآفرینی بحرین شدند. به گفته برخی منابع، قرار بود هیئت اسرائیلی به سرپرستی الی کوهن وزیر اقتصاد اسرائیل در کنگره جهانی کارآفرینی بحرین شرکت کند.
کنگره جهانی کارآفرینی که به واسطه جهانشمول بودن گفتگوها و رایزنی های آن از شهرت زیادی برخوردار است، هزاران پیمانکار، سرمایه گذار، محقق و تصمیم گیرنده اقتصادی را از بیش از یکصد و هفتاد کشور و منطقه مختلف جهان گردهم می آورد. بحرین نیز همانند دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس با اسرائیل روابط دیپلماتیک ندارد.
 
ویدئویی که سبب لغو سفر هیئت رژیم صهیونیستی به منامه شد
پویانمایی منتسب به یک گروه مقاومت اسلامی سبب لغو سفر هیئت صهیونیستی به منامه پایتخت اردن شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی الابدال، این پویا نمایی را یکی از گروه های مقاومت اسلامی با عنوان سرایا وعدالله (گردان وعده الهی) برای شرکت ها و صهیونیست هایی که قرار بود در کنفرانس بین المللی مشاغل پویا به میزبانی بحرین (پانزدهم تا هجدم آوریل مصادف با 26 تا 29 فروردین 1398) شرکت کنند ارسال کرد و بیست و چهار ساعت بعد خبر لغو سفر هیئت صهیونیستی به بحرین منتشر شد.
منبعی در گردان وعده الهی تاکید کرد، بخش اطلاعاتی گردان، همچنین پیام کوتاهی با امضای گردان وعده الهی برای صهیونیست هایی که قرار بود وارد بحرین شوند ارسال کرد، متن این پیام چنین بود، « به شما در بحرین خوشامد نمی گوییم، چشمان ما شما را تحت نظر دارد.»
پس از لغو سفر هیئت صهیونیستی، جاناتان اورتمانز، رئیس شبکه جهانی مشاغل پویا در بیانیه ای که برای خبرگزاری رویترز ارسال کرد، نوشت، با آنکه به هیئت اسرائیلی گفتیم از حضورشان در بحرین استقبال خواهد شد اما آنان صبح امروز تصمیم گرفتند به دلایل امنیتی در کنفرانس منامه حاضر نشوند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
الشرق: مخالفتهاي مردمي و موضعگيري مجلس عامل لغو اين سفر 
­
علت واقعی لغو سفر یک هیئت بلندپایه صهیونیستی به بحرین موج مخالفتهای مردمی و همچنین موضعگیری مجلس این کشور بوده است.
روزنامه قطری الشرق در شماره امروز خود در اینترنت نوشت یک روزنامه عبری علت واقعی لغو سفر یک هیئت بلندپایه اسرائیلی را به بحرین فاش ساخت. روزنامه معاریو دیروز یکشنبه گزارش داد یک هیئت اسرائیلی متشکل از بازرگانان و مسئولان دولتی برجسته که قصد داشتند به بحرین سفر کنند و در کنفرانس «شبکه جهائی کارآفرینی» در منامه نیز شرکت کنند به سبب نگرانی های امنیتی سفر خود را لغو کرده اند.
خبرگزاری اسپوتنیک نیز به نقل از این روزنامه گزارش داده است علت واقعی لغو این سفر، مخالفت مجلس بحرین با برگزاری این سفر بوده است و در پی اعتراضات مردمی در منامه بیانیه ای علیه سفر این هیئت اسرائیلی به بحرین صادر کرده است.
این روزنامه عبری به نقل از شیخ خالد بن احمد وزیر امور خارجه بحرین گزارش داده است: علیرغم اهمیت درگیری فلسطینی ها و اسرائیل، تهدیدی مهمتر و خطرناکتر وجود دارد و آن تهدید ایران است.
این روزنامه افزود: بحرین و اسرائیل منافع مشترکی دارند اما روابط آنها به درجه روابط کامل دیپلماتیک نرسیده است.
انجمن های مخالف بحرینی خواستار مشارکت گسترده مردم این کشور در تظاهرات برای رد روند سازش رژیم بحرین با رژیم صهیونیستی شده است.
جمعیت الوفاق الوطنی گفته است: این کمپین در مخالفت با حضور پلید صهیونیستها در خاک بحرین تشکیل شده است. وی از همه ملت های عربی و اسلامی خواست تحت شعار «سازش خیانت است» و «بحرین با سازش مخالف است» در این کمپین شرکت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)