• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۹۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
سیاسی » سیاست خارجی
رضا نجفی:

اتهامات اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در جده مردود است

نماینده ایران در چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در جده: ایران اتهامات وارده در این اجلاس را مردود می‌داند و به عنوان یکی از بنیان گذاران سازمان همکاری اسلامی امیدوار است این اجلاس موجب تقویت وحدت امت اسلامی شود.

اتهامات اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در جده مردود استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه؛ آقای رضا نجفی، مدیر کل صلح و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان که در راس هیئتی به منظور شرکت در چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در جده حضور دارد، در سخنان خود در این نشست افزود: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است این اجلاس که در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود موجب تقویت وحدت امت اسلامی شود و تمرکز خود را بر موضوع اصلی و دارای اولویت جهان اسلام یعنی مسئله فلسطین معطوف کند. 

وی همچنین با اشاره به پیوستن به اجماع بر سر تصویب اسناد اجلاس وزرای امور خارجه سازمان، با تأکید بر همبستگی با مردم فلسطین، تحفظ جمهوری اسلامی ایران به بخش‌هایی از اسناد مذکور را که تلویحا اشاره به شناسایی رژیم صهیونیستی دارد اعلام کرد.

همچنین در این اجلاس، بسیاری از هیئت‌ها در سخنان خود ضمن حمایت از مردم فلسطین، توطئه موسوم به معامله قرن را رد کردند.

در جریان اجلاس وزرای امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC)، ابراهیم العصاف، وزیر امور خارجه عربستان، که کشورش از روز جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ با برگزاری چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، ریاست سه ساله آن را بر عهده خواهد داشت، در سخنرانی گشایش اجلاس مزبور، با طرح اتهامات واهی جمهوری اسلامی ایران را به مداخله در امور کشور‌های دیگر متهم کرد.

وی در این خصوص گفت: حمایت تهران از نیرو‌های نظامی حوثی حاکی از دخالت این کشور در امور سایر کشورهاست و این چیزی است که باید از سوی کشور‌های اسلامی محکوم شود.

از میان هیأت‌های حاضر در این اجلاس، موارد فوق تنها از سوی نماینده عربستان مطرح شد و متعاقبا نماینده کشورمان اتهامات مطرح شده از سوی وزیر خارجه عربستان را به شدت رد و مواضع کشورمان را بطور قاطع تبیین کرد.

چهاردهمین اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) به میزبانی عربستان سعودی و با حضور ۵۷ کشور عضو آن در روز جمعه مورخ ۱۳۹۸/۰۳/۱۰ در مکه مکرمه برگزار خواهد شد و طی آن بیانیه نهایی و قطعنامه فلسطین بعنوان اسناد رسمی اجلاس به تصویب خواهد رسید.

پیش از اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، دو نشست مقدماتی و آماده سازی آن شامل نشست مقامات ارشد و نشست شورای اجرایی وزیران امور خارجه در تاریخ‌های ۶ و ۸ خرداد ۱۳۹۸ در جده برگزار شد و طی جلسات مذکور پیش نویس اسناد مربوطه مورد بحث و بررسی و تصویب اولیه قرار گرفت تا در اجلاس سران در روز جمعه به تصویب نهایی برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)