پخش زنده
امروز: -
به نفع سپاهان است که قلعه نویی را حفظ کند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ پیشکسوت فوتبال ایران در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما با تمجید از عملکرد امیر قلعه نویی گفت: سرمربی سپاهان با وجود تمام بی مهری ها، توانست تیم پایین جدولی سپاهان را با تسلط و تفکر خوبش به یکی از مدعیان قهرمانی تبدیل کند.
احمد باقری در مورد بازی سپاهان و پرسپولیس هم گفت: دیشب شاهد مسابقه ای احساس محور بودیم؛ پرسپولیس با تمرکز بر روی کی روش استنلی، کاری کرد که وی عصبانی و اخراج شود .
وی درباره اخراج ایرانپوریان هم گفت: با توجه به شناختی که از این بازیکن دارم او را صاحب شخصیتی نمی دانم که توهین کند. البته گمانم اینست که داور فراموش کرده بود که او یک کارت زرد گرفته و گرنه کارت زرد دوم را به او نشان نمی داد.
این پیشکسوت اصفهانی در پایان گفت: سپاهان گرچه دیشب باخت ولی از نظر من شایسته قهرمانی بود.
احمد باقری از پیشکسوتان فوتبال ایران است و سابقه بازی و مربیگری در تیم های شاهین، دارایی، ذوب آهن و منتخب اصفهان دارد.