• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۳۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۷
بین الملل » تحلیلی
سفیر ایران در لندن در مصاحبه با سی ان ان:

اگر برجام بد است چرا انتظار دارید ما اجرا کنیم

بعیدی نژاد: اگر برجام بدترین توافق تاریخ است، چگونه شما از ایران انتظار دارید به صورت کامل به این توافق عمل کند؟

آمریکا نمی تواند ایران را مجبور به هیچ مذاکره ای کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن درباره موضع دولت امریکا در زمینه کاهش تعهدات برجامی ایران گفت: اگر این بدترین توافق در تاریخ است، چگونه است که شما از ایران انتظار دارید به صورت کامل به این توافق عمل کند؟

سفیر ایران در انگلستان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا افزود: آمریکا نمی تواند ایران را به زور وادار به ورود به هیچ مذاکره ای کند و آنچه آمریکا انجام می دهد تروریسم اقتصادی است. آنچه از آمریکا می خواهیم این است که یک کشور نرمال و عادی باشد و در روابط اقتصادی خارجی ایران مداخله نکند، کشورها را به علت روابط با ایران تهدید نکند.

 وی در پاسخ به سوال کریستین امانپور مجری این شبکه درباره تهدید ایران مبنی بر جلوگیری از صدور نفت از خلیج فارس گفت: مقامات عالی ایران تاکید کرده اند که اگر ایران نتواند نفت خود را صادر کند اجازه نخواهند داد سایرین هم نفتشان را صادر کنند، اما اطلاق این موضع به وضعیت فعلی یک سوء استفاده از اظهارات مقامات ایرانی است.

وی افزود: روشن است که ما هنوز به ان مرحله نرسیده ایم و صادرات نفت ایران ادامه دارد. البته اگر زمانی برسد که ما نتوانیم نفت مان را از طریق منطقه صادر کنیم شرایط جدیدی رخ خواهد داد و ایران شهامت آن را دارد که خیلی روشن اعلام کند که به دیگران اجازه نمی دهد که آنها هم از منطقه نفت صادر کنند اما هنوز به آن مرحله نرسیده ایم.

بعیدی نژاد در پاسخ به پرسش دیگر مجری سی ان ان مبنی بر اینکه آمریکا ادعا کرده است که بر اساس ارزیابی آنها ایران عامل آسیب رساندن به نفتکش هاست گفت: این ارزیابی باید مبتنی بر شواهد و مدارک باشد. ما می خواهیم که شواهد و مدارک و مستندات خود را ارائه کنند، اگر فیلمی دارند تمام فیلم را ارائه کنند نه یک فیلم مغشوش و منقطع و دستکاری شده. این هنر نیست که فقط ارزیابی داشته باشیم خوب هرکس می تواند یک ارزیابی داشته باشد.

وی افزود: افکار عمومی هم ارزیابی خودشان را از این حادثه دارند دیگر کشورها هم ارزیابی خودشان را دارند اما وقتی از ارزیابی صحبت می کنیم که می خواهد مبنای اقدام بین المللی باشد، این ارزیابی فقط زمانی قابل اتکا است که متکی به شواهد و واقعیت ها باشد.

بعیدی نژاد با بیان اینکه به این تعبیر تاکنون هیچ مستندی ارائه نشده است گفت: سوال ما و کشورها و تحلیلگران و نخبگان بین المللی از آمریکا این است که اگر فیلمی دارد فیلم کامل حادثه را منتشر کند، نه فیلمی که منقطع و دستکاری شده و وضوح ندارد.

وی افزود: اگر کسی ادعا می کند اطلاعاتی در باره این حادثه دارد باید حتما آن را در اختیار ایران قرار دهد. این منطقه بخشی از ایران است، امنیت آن از منافع حیاتی ایران است و تامین امنیت آن هم برعهده ماست. کشتی های زیادی روزانه از این منطقه عبور می کنند و ما بیشترین سواحل را در خلیج فارس داریم. اینجا منطقه ماست و به امنیت آن بیش از همه حساس هستیم.

سفیر ایران در انگلستان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه عوامل حمله به نفتکش ها در دریای عمان چه کسانی اند؟ گفت: عوامل حادثه دریای عمان می توانند کسانی باشند که از جنگ و تنش نفع می برند، سناریوی کسانی است که میلیاردها دلار روی به دام انداختن آمریکا در یک جنگ دیگر در منطقه سرمایه گذاری کرده اند و با شدت آن را پیش می برند. آنها کاملا مصممند نگذارند پروژه ایجاد جنگ شکست بخورد و ترامپ تصمیم دیگری غیر از جنگ بگیرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)