• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
سیدعباس صالحی؛

اهالی فرهنگ نقش بسزایی در ایجاد نشاط دارند

وزیر فرهنگ: حوزه فرهنگ و هنر حلقه وصل میان دولت‌ها و ملت هاست و هر چقدر این حلقه وصل را محکم‌تر کنیم این فاصله کمتر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید عباس صالحی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین مدیران عامل صندوق های اعتباری هنر و کارآفرینی امید با بیان اینکه اهالی فرهنگ و هنر با توجه به جایگاهی که در جامعه دارند می توانند نقش بسزایی در ایجاد امید و نشاط در کشور داشته باشند افزود: هنرمندان برای آنکه بتوانند امید را به جامعه تزریق کنند خود نیز باید امید داشته باشند و اگر از اهالی فرهنگ و هنر توقع ایجاد نشاط و حال خوب برای مردم داریم باید نگاه مضاعفی به نقشها و جایگاه آنها داشته باشیم.
وی با اشاره به گسست ارتباط میان ملت ها و دولت ها گفت: برای اینکه بتوانیم گسست ارتباطات حاکمیت و ملت را کاهش دهیم نیاز به ارتباطات فعال اجتماعی بین آن‌ها داریم که فرهنگ و هنر با هزینه کم، می تواند گسست حاکمیت و ملت را کاهش میدهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه؛ انقلاب اسلامی حرکتی بود که این گسست را کم کرد افزود:اگرچه با شرایط مطلوب در این بخش فاصله داریم اما حوزه فرهنگ و هنر یک بخش اصلی برای حلقه وصل میان این دو است و هر چقدر این حلقه وصل را محکم تر کنیم فاصله ها کاهش می یابد.
صالحی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی و اهالی فرهنگ و هنر نقش بسزایی در استحکام روابط دولت و ملت دارند گفت: حوزه فرهنگ و هنر با مسائل و نکات مختلفی رو به روست و دارای اهمیت و جایگاه خاصی است که می تواند در شرایط سخت کشور نقش موثری در ایجاد نشاط و امید در جامعه ایفا کند بنابراین اگر توقع امید آفرینی از آنها داریم باید طوری حرکت کرد که اگر هنرمندان در جامعه امید آفرینی می کنند، خودشان خالی و تهی از امید نباشند.
صالحی همچنین با اشاره به حقوق هنرمندان ادامه داد: براساس برآوردها، متوسط حقوق هنرمندان که مشغول کار هستند کمتر از استاندارد است که باید متناسب با این شرایط از آن ها توقع داشت.
وی با اشاره به کاهش سرانه مصرف کالاهای فرهنگ و هنری در کشور افزود: وقتی شرایط سخت میشود سرانه مصرف کالاهای فرهنگی و هنری کاهش می یابد و مردم بیشتر به سمت کالاهای مصرفی روزمره روی می آورند که در این مسیر سرمایه محدود فرهنگ و هنر از میدان این عرصه می گریزد و سرمایه مالی آن هم کوچک تر می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در بخش فرهنگ و هنر پایدار و ماندگار است گفت: نیازمند تزریق این نگاه به دولت و حاکمیت هستیم تا در بودجه های فرهنگی با خساست عمل نشود و این احساس ایجاد شود که سرمایه‌گذاری در بخش فرهنگ و هنر پایدار و ماندگار است.
صالحی در پایان سخنانش با اشاره به امضای تفاهم نامه اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به کارآفرینان فرهنگ و هنر، بین صندوق‌های اعتباری هنر و کارآفرینی امید گفت: این تفاهم نامه اتفاق مبارکی است که نقطه عطفی برای حمایت از کارآفرینان حوزه فرهنگ و هنر به شمار می آید.

گفتنی است: تفاهم نامه تخصیص ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان و کارآفرینان فرهنگ و هنر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی ربیعی دستیار رئیس جمهور و سخنگوی دولت بین مدیران عامل صندوق های اعتباری هنر و کارآفرینی امید امضا شد.این دومین تفاهم نامه میان صندوق کارآفرینی امید و صندوق اعتباری هنر است که برای حمایت از هنرمندان کارآفرین سراسر کشور امضا می شود که در قالب تفاهم نامه قبلی از بیش از هزار طرح و فرد حمایت شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)