• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۶
مازندران » اجتماعی
مازندران

فعالیت ۸۰هزار حافظ قرآن در نیروی انتظامی

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا: از ۸۰هزار حافظ قرآن در نیروی انتظامی کشور ۴۰۰نفر حافظ کل قرآن هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی در ششمین جشنواره قرآنی فرماندهی انتظامی مازندران در ساری،با گرامیداشت دهه کرامت، دست یابی به جامعه قرآنی را لازمه انس با قرآن دانست و گفت: در حوزه نهضت حفظ قرآن که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، نیروی انتظامی کشور 80هزار حافظ دارد که از این تعداد 400نفر حافظ کل قرآن هستند که در تلاشیم تا پایان برنامه 5ساله این شمار را به هزار نفر افزایش دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا ادیانی، معرفت قرآنی را بالاترین معرفت ها و شناخت ها در برابر علوم مادی و تجربی برشمرد و افزود: در جامعه امروز به علت کم رنگ شدن همین معرفت دینی و قرآنی شاهد برخی ناهنجاری های اجتماعی، اخلاقی و بدحجابی ها در جامعه هستیم.
وی با استناد به احادیث، روایات و آیات قرآنی، قرآن را نسخه شفابخش، هدایت، سعادت، پیشرفت و تعالی بشریت عنوان و خاطرنشان کرد: امروزه بشریت به دلیل دوری و پشت کردن به خدا و دوری از معرفت دینی و قرآنی گرفتار انسان های بی خرد و ناشایست همچون سیاستمداران غربی و مستکبر شده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا به شاخص گذاری پلیس در تراز انقلاب و فراگیر شدن شاخص ها به صورت موضوعی در بین کارکنان اشاره کردو همچنین از برگزاری مسابقات سراسری قرآن ویژه نیروهای مسلح کشور امسال به میزبانی نیروی انتظامی خبر داد و افزود: با توجه به فعالیت های صورت گرفته، این نیرو از لحاظ کمی و کیفی به کانون فعالیت های جامعه قرآنی تبدیل شده است.
فرمانده انتظامی مازندران نیز در جشنواره قرآنی پلیس با بیان اینکه پلیس قرآنی، از شاخص های پلیس در تراز انقلاب است ،با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ قرآنی در بین کارکنان و خانواده های آنان گفت: گام های موثری در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در سطح یگان های انتظامی استان برداشته شد.
سردارسید محمود میرفیضی به راه اندازی دارالقرآن کریم در ستاد انتظامی مازندران با استانداردهای آموزشی در رشته های قرائت، درک مفاهیم و حفظ قرآن اشاره و برگزاری کلاس های آموزشی برای کارکنان، معاونت ها و پلیس های تخصصی یک روز در هفته و برگزاری جلسات محفل انس با قرآن کریم در مساجد و بقاع متبرکه و اماکن مقدس امامزادگان استان را از اقدامات این فرماندهی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی عنوان کرد.

سردار میرفیضی با اشاره به کسب رتبه برتر ملی فرماندهی انتظامی مازندران در حوزه تربیت حافظان قرآن درشش سال متوالی گفت: 42درصد از حافظان قرآن در سطح فرماندهی انتظامی استان را فرزندان و همسران کارکنان تشکیل می دهند که 35درصد از حافظان از کارکنان کادر و مابقی از کارکنان وظیفه هستند.
ششمین جشنواره قرآنی انتظامی استان در مجتمع پردیس ناجا در پلاژ خزرآباد ساری برگزار شد که در این آیین از خانواده شهید عظیم نژاد از شهدای شاخص عقیدتی سیاسی و از فرماندهان و مسئولان عقیدتی سیاسی شهرستان های آمل، بهشهر و ساری به عنوان شهرستان های برتر قرآنی نیز تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)