• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن تاکید کرد؛

خسارت‌های روز افزون عربستان در تجاوز به یمن

محمد البخیتی: ادامه جنگ به نفع عربستان نیست و موازنه قدرت در جبهه‌های مختلف، به سود نیرو‌های یمنی در حال تغییر است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از تلويزيون الجزيره؛ عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن ضمن هشدار در مورد وقوع فاجعه در عربستان به دلیل اقدامات رژیم حاکم بر این کشور, به مردم عربستان توصیه کرد برای تغییر کادر رهبری خود تلاش کنند.
 محمد البخیتی در گفتگو با  شبکه تلويزيون الجزيره در پاسخ به این پرسش که در حالی که ائتلاف سعودی مواضع نیورهای یمنی را در صعده هدف حملات هوایی قرار می دهد, جنبش انصار الله از جنگ یمن چه می خواهد و فایده حملات پهپادی به فرودگاه های سعودی و یا انجام حملات زمینی چیست, گفت: حملات هوایی عربستان به یمن در چهار سال گذشته حتی پیش از اینکه ما به این حملات در عمق خاک عربستان و امارات پاسخ بدهیم, همواره ادامه داشته است. تکرار حملات موفق ارتش یمن به عمق خاک سعودی بیانگر قدرت ما در ادامه نبرد و توسعه دامنه آن است و این مسئله تأیید می کند تداوم جنگ به نفع عربستان نیست و خسارت های این کشور از جنگ یمن هر روز بیشترمی شود و موازین قدرت چه در زمینه توان نظامی, موشکی و هوایی و یا پیشروی زمینی در جبهه های مختلف به سود نیروهای یمنی در حال تغییر است.
البخیتی گفت: مسئولیت رنج ها و مصیبت های مردم یمن به عهده کشورهای ائتلاف متجاوز و در صدر آنها عربستان, امارات, آمریکا و انگلیس در قالب ائتلاف موسوم به چهارگانه بین المللی است. با وجود اینکه هیچ توازنی بین ما و متجاوزان در زمینه دستیابی به تسلیحات وجود ندارد, اما ما به پیشرفت دست یافته ایم و این پیشرفت در نتیجه همین مظلومیت بوده است. مظلومیت یمن که عربستان باعث آن است, بر تحولات داخلی عربستان منعکس خواهد شد و اگر ملت عربستان از همین اکنون برای تغییر رهبری خود اقدام نکند, متحمل خسارتهای فراوانی خواهد شد. جشن ها و محافل رقصی هم که اکنون در عربستان در حال برگزاری است مصداق این آیه قران است که «أمرنا مترفیها ففسقوا فیها فحق علیه القول و دمرناها تدمیرا» و این یعنی, اوضاع در عربستان در آینده به فاجعه بزرگی تبدیل خواهد شد. از این رو ما به ملت عربستان توصیه می کنیم که برای متوقف کردن محمد بن سلمان از اقداماتش تلاش کنند.
وي افزود ما شاهد هستیم که امارات در حال تغییر سیاست های خود و عقب نشینی از یمن است. تغییر مواضع سیاسی و نظامی امارات در یمن برای همگان آشکار است و این تغییر در نتیجه پایداری و مقاومت ملت یمن و توسعه توان موشکی نیروهای یمنی بوده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
البخیتی در مورد امکان احیای توافقنامه استکهلم و جزئیات مربوط به این توافقنامه گفت: توافقناه سوئد توافقی جزئی مربوط به استان الحدیده است. از این توافقنامه جزئی توافقنامه جزئی دیگری منشعب شده است که مربوط به عقب نشینی نیروهی انصار الله از سه بندر (الحدیده, الصلیف و رأس عیسی) در مقابل عقب نشینی یک کیلومتری مزدوران از انبارهای دریای سرخ است . تا کنون آنها به اندازه یک کیلومتر عقب نشینی نکرده اند پس چگونه می توان انتظار داشت صدها کیلومتر در استان الحدیده و سایر استان ها عقب نشینی کنند. تا کنون هیچ پیشرفتی در زمینه اجرای توافقنامه استکهلم در الحدیده حاصل نشده است. اما در مورد حل و فصل کلی بحران باید بگویم همه می دانند در یمن جنگ در جریان است و ما شاهد تعدد قدرت و مناطق تحت سیطره در کشور هستیم.
وي همچنين خاطر نشان کرد برای حل بحران در یمن ابتدا باید جنگ به صورت کامل در همه جبهه ها متوقف شود و در مرحله بعد باید یک حکومت انتقالی مورد قبول همه طرف ها جایگزین دولت هتل نشین در ریاض و دولت نجات ملی در صنعا شود و ما از این مسئله استقبال می کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)