• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸
سیاسی » مجلس
صالحي در فراکسیون نمایندگان ولایی؛

افزایش غنی‌سازی از ۳۰۰ به ۳۷۰ کیلو

رئیس سازمان انرژی اتمی: میزان غنی سازی ما از ۳۰۰ کیلو به ۳۷۰ کیلو رسیده و روی سانتریفیوژ‌های نسل‌های IR۶ و IR۷ کار کرده ایم و همچنین IR۸ را نیز در دستور کار داریم

افزایش غنی‌سازی از ۳۰۰ به ۳۷۰ کیلوبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت آقای سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به نشست صبح امروز این فراکسیون که با حضور آقای علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار شد، گفت: در این جلسه نمایندگان سوالات خود را از رئیس سازمان انرژی اتمی مطرح کردند.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت توجه و استفاده از ظرفیت و توان داخلی کشور و عدم اعتماد به آمریکا و اروپا، اظهار داشت: نمایندگان درخواست ارائه توضیحاتی در خصوص گام‌های اخیر مربوط به کاهش تعهدات برجامی پس از خروج آمریکا، قابلیت برگشت به شرایط قبل از برجام، ضرورت تقویت سایت اصفهان، استفاده از ظرفیت جوان و نخبگان کشور در بحث فناوری هسته‌ای داشتند.
وی افزود: همچنین سوالاتی پیرامون اقدامات اخیر در زمینه کاهش تعهدات برجامی بلافاصله بعد از خروج آمریکا از برجام، برنامه سازمان روی نسل‌های جدید و پیشرفته سانتریفیوژها، اقدامات در حوزه پیشران‌های هسته ای، دستاورد‌ها در حوزه اکتشافات، تأکید بر ضرورت استفاده از سانتریفیوژ‌های نسل جدید مطابق کشور‌های پیشرفته و رساندن غنی سازی اورانیوم به ۵۰ درصد مطرح کردند.
آقای نقوی حسینی در ادامه به پاسخ‌های آقای صالحی به سوالات نمایندگان اشاره و بیان کرد: آن قسمت از بیانیه ۹ بندی مقام معظم رهبری که مربوط به شروط قبل از امضای برجام بود و جزو وظایف سازمان انرژی اتمی کشور بود، اجرایی شده که از جمله آن بند‌های ۳، ۴ و ۵ است.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: آقای صالحی عنوان کرد که بعد از خروج آمریکا از برجام تمام دستورات مقام معظم رهبری را که مربوط به حوزه فناوری هسته‌ای بود اجرایی کرده اند، ولی بند‌های غیر فنی در حوزه اختیارات آن‌ها نبوده و وزارت امور خارجه باید پاسخگو باشد.
وی افزود: بحث مذاکره با آمریکا از دولت دهم شروع شد که از طریق پادشاه عمان دنبال می‌شد که از همان ابتدا مقام معظم رهبری آن را قبول نداشته و می‌فرمودند آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند. همچنین ایشان همواره تاکید داشتند حق غنی سازی ایران باید به رسمیت شناخته شود.
اقای نقوی حسینی در ادامه با بیان اینکه آمریکا در دولت دهم از طریق پادشاه عمان اعتراف به حق غنی سازی ایران کرد که نامه آن موجود است، اظهار داشت: یکی از تاکیدات رهبری این بود که در فرایند مذاکره، گام به گام جلو بروید و امکان برگشت پذیری هم باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: ترامپ می‌گوید قرارداد برجام بدترین قرارداد بود و باید فناوری هسته‌ای ایران متوقف یا کند می‌شد همچنین عملکرد ایران بعد از خروج آمریکا از برجام خوب بود به طوری که افکار عمومی جهان را به همراه خود داشتیم.
وی اضافه کرد: اگر همزمان با خروج آمریکا از برجام ایران از برجام خارج می‌شد ممکن بود آمریکا به همراه اروپا اجماع جهانی علیه ایران تشکیل دهد و قطعنامه‌های قبلی را بازگرداند لذا این اقدام صورت نگرفت و گام‌های بعد از خروج آمریکا از برجام در رابطه با نوع رفتار ایران و کاهش تعهدات توسط کمیته‌ای به نام هیأت نظارت بر برجام تصمیم گیری می‌شود.
اقای نقوی حسینی در ادامه با اشاره به توضیحات آقای صالحی بیان داشت: تا امروز از لحاظ سیاسی اجازه اجماع جهانی علیه ایران را نداده ایم و دشمنان ما در جهان غرب مجبور به اعتراف به اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران شده اند.
نماینده مردم ورامین در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه جلسه هیات نظارت بر برجام دو هفته پیش برای گام سوم تشکیل جلسه داده و پیشنهاد‌هایی هم به رئیس جمهور داده شده، اظهار داشت: سالن مونتاژ سانتریفیوژ‌های جدید و مدرن را ساخته ایم که حدود ۲۰ سانتریفیوژ IR۶ در این سالن مونتاژ شده است همچنین قابلیت برگشت پذیری به شرایط قبل از برجام را داریم و ظرف چند ماه آینده خبر‌های خوبی از اراک خواهید شنید.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه صالحی اظهار داشت که در حوزه پیشران‌ها کار کرده و دستاورد‌های خوبی داشته ایم، خاطرنشان کرد: وی اعلام کرد که میزان غنی سازی ما از ۳۰۰ کیلو به ۳۷۰ کیلو رسیده و روی نسل‌های IR۶ و IR۷ کار کرده ایم و همچنین IR۸ را نیز در دستور کار داریم ضمن اینکه برای انجام امور خود به استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان اهتمام و اعتقاد داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)