افزایش ۱۰ هزار تُنی تولید سیب زمینی در کردستان 	    	 			
 		 		 			 			 				 				کردستان یکی از قطبهای مهم تولید سیب زمینی در کشور است که پیش بینیها حاکی از برداشت  ۲۹۰ هزار تُن محصول در سال زراعی جاری است.
 				 			  		 	  	 		به گزارش 
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، ۹۰ درصد این محصول در شهرستانهای قروه و دهگلان کشت و به بازار مصرف روانه میشود.

معاون زراعت جهادکشاورزی میگوید: سالانه هزار و ۸۰۰ خانوار در کردستان مشغول تولید و کشت سیب زمینی هستند و هر هکتار برای ۳۰ نفر شغل فصلی ایجاد میکند.
مرادی با بیان اینکه امسال برداشت سیب زمینی نسبت به سال قبل بیش از ۱۰ هزار تن افزایش داشته است، اضافه کرد: امسال هشت هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع کردستان زیر کشت سیب زمینی رفته و ۲۹۰ هزار تن از این مزارع برداشت خواهد شد. 
وی با اشاره به اینکه هر کیلو سیب زمینی به ۸۰۰ لیتر آب نیاز دارد افزود: با تغذیه بهینه و استفاده از بذور مناسب و ارقام زودرس و نیز کشت مکانیزه مصرف آب کاهش و راندمان تولید تا ۳۰ درصد افزایش یافته است.
متوسط برداشت در هر هکتار از مزارع استان ۳۷ تن پیش بینی شده است.
سالانه ۱۹۰ هزار تن از سیب زمینی استان به استانهای دیگر کشور و حدود ۱۵ هزارتن نیز به کشور همجوار عراق صادر میشود.