• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
سیاسی » عمومی
اسحاق مدنی

بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوند

نائب رییس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: نخستین کار اسلام اتحاد مردمی است و بدون وحدت نه کشوری آباد و نه مردمی سرافراز می‌شوند.

بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مولوی اسحاق مدنی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران افزود: پیامبر وقتی مبعوث شد برای تبلیغ اسلام در ایام حج به منا می‌رفت.
اگرچه در همان زمان تحریفات بسیاری از طرف جاهلیت انجام شده بود و مردم را از جا‌های مختلف جمع می‌کردند و مراسم‌هایی داشتند.
وی افزود: پیامبر در همان زمان برای آن‌ها از اسلام می‌گفتند و مردم را به راه درست هدایت می‌کردند، اما در مدینه یهودی‌هایی زندگی می‌کردند که نمی‌خواستند اکثریت مردم به دین اسلام روی آورند.
مولوی اسحاق مدنی گفت: یهودی‌ها با اختلاف افکنی بین مردم و مسلمانان می‌خواستند همان اقلیتی که هستند در قدرت بمانند و مسلمانان را به تفرقه بیاندازند و در این زمینه موفق هم عمل کردند.
وی گفت: یهودی‌ها جنگ بسیار خونینی بین دو طایفه اوس و خزرج که دو طایفه بزرگ مسلمانان در مدینه بودند راه انداختند و هر چه سعی شد که جنگ خاتمه پیدا کند و خاموش شود کسی نتوانست.
مولوی اسحاق مدنی افزود: در این جنگ وقتی مسلمانان صحبت‌های پیامبر را شنیدند امیدوار شدند که اگر پیامبر به مدینه بیاید این فتنه خاموش خواهد شد و بعد از دو سال رفت و آمد از پیامبر اسلام دعوت کردند تا به مدینه بیایند.
وی گفت: پیامبر اسلام (ص) بعد از آمدن به مدینه نخستین کاری که انجام دادند اتحاد بین دو طایفه اوس و خزرج بود که در یکی از آیه‌های قرآن هم آمده است که فتنه‌ای رخ داده و قرآن جلوی آن‌ها را گرفته است.
مولوی اسحاق مدنی در خصوص وحدت هم افزود: نخستین کار اسلام اتحاد مردمی است و بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوند و نه آسایش و آرامش خواهند داشت.
وی ادامه داد: امروز در دنیا هر مشکل و مصیبتی که پیش آمده بخاطر آن است که مسلمانان راه وحدت را کنار گذاشتند راهی که پیامبر اسلام (ص) از روز اول در پی گرفته بود کنار گذاشته ایم.
مولوی اسحاق مدنی گفت: شاهد آن بودیم که مسلمانی که مدعی بود و نماز هم می‌خواند چطور سر مسلمان دیگری را با اره از تن جدا می‌کرد.
وی افزود: خیلی‌ها فکر می‌کنند که بوجود آمدن وحدت شدنی و امکان پذیر نیست و اکثریت جمعیت مسلمانان را شیعه و سنی تشکیل می‌دهند و ما جز در چند مسأله در سایر مسائل اختلاف خاصی نداریم.
مولوی اسحاق مدنی گفت: باورش سخت است و من اینجا نیازی به این ندارم که دروغ بگویم و تقیه کنم، کتاب‌هایی وجود دارد که می‌توان با مراجعه به آن‌ها به بسیاری از حقایق دست یافت، متأسفانه دشمنان مسائلی را بین اهل تسنن و تشیع درست کرده اند که دروغ است و آن اینکه اهل تشیع قرآنی متفاوت از قرآن اهل تسنن دارند.
وی افزود: همه مساجد اهل تشیع مدارس آن‌ها و مکتب خانه‌های آن‌ها و قرآنی که عالمان آن‌ها تفسیر کرده اند مثل تفسیر المیزان علامه طباطبایی (ره) همان است که اهل تسنن دارند و کلمه‌ای اضافه و کم ندارد.
مولوی اسحاق مدنی گفت: این شایعات را دامن می‌زنند، تا سنی و شیعه باورشان شود که دیگر وحدت معنا ندارد با این دروغی که ساخته اند سعی می‌کنند تا اختلاف را جا بیاندازند.
وی افزود: در بسیاری از کتب علمای اهل تسنن روایت‌های مختلفی آمده که پیامبر فرموده اند حضرت فاطمه (س) پاره تن من است و در کتاب‌های ما این نیز وجود دارد که نسبت به حضرت علی (ع) پیامبر (ص) فرموده اند که پرچم اسلام به دست ایشان است و رسول الله (ص) پرچم را به دست علی (ع) دادند و قبله به دست ایشان فتح شد.
مولوی اسحاق مدنی گفت: امروز اگر به مساجد اهل سنت در استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و دیگر استان‌ها سری بزنید و پای خطبه‌های نماز آن‌ها بنشینید آن‌ها می‌گویند حسن و حسین از سرداران جوانان بهشت هستند و ما در روایات داریم که وقتی یزید سر امام حسین (ع) را آورده بود و بر لبان آن حضرت چوب می‌زد و مسخره می‌کرد آنجا اهل تسنن به یزید گفتند که بر این لبان چوب نزن که این لبان را پیامبر بوسه زده است.
وی افزود: امروز مجمع تقریب مذاهب اسلامی مسؤولیت سنگینی را بعهده گرفته است و هر ساله از علما دعوت می‌کند برای وحدت دور هم جمع شوند و امسال سی و سومین کنفرانس وحدت اسلامی است تا با علمای مختلف از کشور‌های اسلامی بحث و گفتگو کنیم.
وی گفت: وحدت بین مسلمانان امکانپذیر است و با کتاب‌هایی که به رشته تحریر درآمده مشخص است که اختلافات ما بسیار کم است و اگر قرار بود علما در صدر اسلام به اندازه ما اختلاف داشته باشند همان موقع اسلام در نطفه خفه شده بود.
مولوی اسحاق مدنی افزود: امروز می‌شود با امکانات و اختیارات و توجهات مقام معظم رهبری و بیاناتی که امام خمینی (ره) در خصوص وحدت داشتند، به وحدت دست پیدا کنیم و برابر بشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)