• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
بین الملل » اروپا
بیانیه انتخاباتی شورای مسلمانان بریتانیا

ضرورت رای دادن به نامزد‌های صلح‌طلب و اهل مدارا با مسلمانان

مسلمانان بریتانیا، در انتخابات آینده به صورت سازمان یافته و هدفمند رای دهند تا نامزد‌های صلح طلب و اهل مدارا با پیروان اسلام، رای بیاورند

ضرورت رای دادن به نامزد‌های صلح‌طلب و اهل مدارا با مسلمانان   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ شورای مسلمانان بریتانیا اعلام کرد بررسی درباره اسلام هراسی در حزب محافظه کار آغاز می‌کند.
ساجد جاوید، وزیر خزانه داری بریتانیا که عضو ارشد حزب محافظه کار است، در حالی در رسانه‌ها از بررسی اسلام هراسی در این حزب سخن گفت که ۶ بار از محکوم کردن سخنان اسلام هراسانه بوریس جانسون، رهبر حزب محافظه کار و نخست وزیر بریتانیا، طفره رفت.
شورای مسلمانان بریتانیا (Muslim Council of Britain)، که بار‌ها از افزایش اسلام هراسی در این کشور انتقاد کرده است، از مدت‌ها قبل تلاش کرده است تا مسلمانان بریتانیا، در انتخابات عمومی آینده در ۲۱ آذر ماه (۱۲ دسامبر) به صورت سازمان یافته و هدفمند رای دهند تا نامزد‌های صلح طلب و اهل مدارا با پیروان اسلام، در حوزه‌های انتخاباتی رای بیاورند.
شورای مسلمانان بریتانیا در بیانیه انتخاباتی خود نوشته است که در ۲۶ حوزه انتخاباتی که در آن‌ها مسلمانان دستکم ۲۰ درصد از جمعیت را تشکیل می‌دهند و نیز دو حوزه در شهر‌های بیرمنگهام و برادفورد با جمعیت بیش از ۵۰ درصد مسلمان، آرای مسلمانان بریتانیا کاملا موثر خواهد بود و باید از این امکان، برای بهبود شرایط مسلمانان، بهره برد. همچنین آرای مسلمانان در ۳۱ حوزه‌ای که اختلاف آرا در انتخابات پیشین اندک بوده، بسیار موثر است.
به نوشته روزنامه گاردین، ۴.۸ درصد از جمعیت بریتانیا را مسلمانان و ۸.۱ درصد از دانش آموزان دبستانی را پیروان اسلام تشکیل می‌دهند. همچنین براورد می‌شود حدود ۱۷۰۰ مسجد در سراسر بریتانیا فعال باشند.
پیش از این، موسسه تعامل و توسعه مسلمانان (Muslim Engagement & Development)، با نام اختصاری‌ «مند» (MEND)، نیز مرامنامه انتخاباتی را در آستانه انتخابات عمومی منتشر کرده بود تا مسلمانان بریتانیا، با سازماندهی بهتر به نامزد‌های مجلس این کشور رای دهند.
این موسسه از مسلمانان بریتانیا خواسته بود به منظور حفظ آداب و رسوم اسلامی و نیز حفاظت از ارزش‌ها و شعائر دینی خودشان، از همه نامزد‌های انتخاباتی که دیدگاه‌های آنان درباره اسلام و مسلمانان، شناسایی و تایید شده است بخواهند تا این مرامنامه را مطالعه کنند و با امضای مواردی که قبول دارند موضع خود را شفاف بیان کنند و خود را متعهد کنند در صورت راه یافتن به مجلس، علیه اصول و ارزش‌های اسلامی، اقدام نکنند.
همچنین تارنمای این موسسه، نامزد‌هایی را که تاکنون در حوزه‌های مختلف، به مدارا با ارزش‌های اسلامی شناسایی شده اند، معرفی کرده است تا رای دهندگان مسلمان در بریتانیا، هواداران مسلمانان را بشناسند و آنان را به مجلس بفرستند.
در این مرامنامه به مواردی همچون نابرابری‌های دینی و نژادی، آموزش کودکان و نوجوانان، اسلام هراسی، بیکاری مسلمانان، رسانه ها، جرایم، پلیس، نظام قضایی، امنیت و مبارزه با ترور، حقوق اقلیت‌ها و نمایندگی سیاسی مسلمانان در جامعه انگلیس اشاره و مشکلات مسلمانان در هر حوزه، معرفی شده است.
در بیانیه این موسسه اسلامی آمده است: انتخابات پیش رو در بریتانیا، مهم‌ترین انتخابات برای مسلمانان از زمان ورود نخستین مسلمانان به این کشور است، زیرا در سالیان اخیر، با تقویت گروه‌ها و احزاب راست افراطی، اسلام هراسی در بریتانیا، به شدت شعله ور شده به گونه‌ای که گزارش‌های پلیس این کشور نیز موید این موضوع است.
در ادامه این بیانیه امده است: حتی بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور، سخنان اسلام هراسانه منتشر کرده و زنان مسلمان را به علت داشتن حجاب اسلامی و روبنده، به دزدان بانک و صندوق پست تشبیه کرده است. همچنین نخستین بار در منطقه لنکشایر (Lancashire)، گوشت حلال، ممنوع شده و آموزش روابط همجنس بازان به دانش آموزان مدارسی که اکثریت دانش آموزان مسلمانند، آغاز شده است.
موسسه تعامل و توسعه مسلمانان نوشته است: دولت بریتانیا، فاقد اکثریت در مجلس است و رقابت تنگاتنگی انتخاباتی در راه است. براساس تحلیل این موسسه، مسلمانان بریتانیا در صورت شرکت گسترده و هدفمند، می‌توانند ۵۰ تا ۷۵ کرسی را در انتخابات آینده به دست کسانی بسپارند که به دیدگاه منفی نسبت به مسلمانان نداشته باشند.
این موسسه از مسلمانان بریتانیا (شامل انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) خواسته است هر چه زودتر برای رای دادن در انتخابات، شرکت کنند، زیرا بدون شرکت فعالانه مسلمانان در انتخابات این کشور، امکان حفاظت از اسلام در بریتانیا، ممکن نخواهد شد.
این موسسه، مواد لازم را برای آموزش جوامع مسلمانان بریتانیا، فراهم آورده و در میان مسلمانان توزیع کرده است تا مسلمانان را به اهمیت حفظ آداب و سنن اسلامی، گوشت حلال، حجاب، مدارس اسلامی و مخالفت با اسلام هراسی، حساس سازد؛ تارنمای این موسسه با شناسایی و شناساندن نامزد‌هایی که با اسلام و مسلمانان میانه خوبی دارند، در سطح محلی، شهری و کشوری، از مسلمانان می‌خواهد تا از منزل خارج شوند و رای دهند؛ نشست‌های انتخاباتی در مدارس، مساجد و مراکز اسلامی برگزار می‌کند تا حساسیت شرکت در انتخابات عمومی بریتانیا را برانگیزد؛ راه‌های دعوت از نامزد‌های مناسب انتخاباتی و متعهد ساختن آنان به حمایت از حقوق و مواضع مسلمانان را آموزش می‌دهد و با دعوت از صد‌ها مسلمان در بریتانیا، راهبرد انتخاباتی را مدون و منتشر کرده است.
در انتخابات این دوره در بریتانیا، با هدایت و سازمان دهی سازمان‌های ضد جنگ و مراکز اسلامی، رای دهی افراد ضد جنگ و نیز مسلمانان، موثرتر می‌شود. از مدت‌ها پیش، گروه‌ها و نهاد‌های صلح طلب و اسلامی، تلاش می‌کنند تا آرای رای دهندگان ضدجنگ و مسلمان، به سمت افراد و احزاب صلح طلب و ضد سیاست‌های جنگ افروزانه آمریکا، هدایت شود. این گونه سازماندهی مسلمانان و صلح طلبان در بریتانیا، نشانگر آگاهی بیش‌تر مسلمانان و مخالفان جنگ از اهمیت و ضرورت رای دهی هدفمند و سازمان یافته است.
انتخابات زودهنگام پارلمانی انگلیس که در پی به بن بست رسیدن برگزیت در استانه برگزاری است ۲۱ آذر برای انتخاب ۶۵۰ نماینده مجلس عوام در سراسر این کشور برگزار می‌شود. رقابت اصلی میان دو حزب راست گرای محافظه کار به رهبری بوریس جانسون و حزب چپ گرای کارگر به رهبری جرمی کوربین است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)