• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
چهارمحال و بختیاری » اقتصادی

پیش بینی بودجه 3400 میلیارد تومانی برای چهارمحال و بختیاری

بودجه سال آینده چهارمحال و بختیاری برابر با 3 هزار و 437 میلیارد تومان پیش بینی شده است.

پیش بینی بودجه 3400 میلیارد تومانی برای چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: بودجه کل استان‌ها در لایحه بودجه پیشنهادی دولت در سال 99  برابر با 222 هزار و 724 میلیارد تومان است و بودجه چهارمحال و بختیاری سه هزار و 437 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، این بودجه در حال بررسی و تبدیل آن به قانون در مجلس شورای اسلامی است، لذا ممکن است بعضی از قسمت‌های آن به ویژه ارقام و هزینه‌ها تغییر کند.

علی شهریارپور با اشاره به اینکه سهم این استان در لایحه بودجه سال آینده حدود 1.54 درصد است، افزود: بودجه هزینه ای ملی استان برابر با دو هزار و 329 میلیارد تومان است که هزینه کرد آن در اختیار استان نیست، این بودجه وارد استان می‌شود، اما تصمیم‌گیری درخصوص آن با شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیست.

وی گفت: در رتبه بندی استان‌ها در لایحه بودجه، چهارمحال و بختیاری رتبه بیست و چهارم را دارد، اما امسال در همه منابع بودجه‌ای شاهد رشد هستیم.

شهریارپور افزود: درآمدهای عمومی چهارمحال و بختیاری در لایحه بودجه سال آینده رشد داشته است و از سه هزار و594میلیارد تومان در سال 98 به پنج هزار و 913 میلیارد تومان در سال 99 رسیده است و رشدی معادل 64.5 درصد دارد.

وی گفت: بالا بودن نرخ رشد درآمدهای عمومی در اجرای بودجه استان مشکلاتی ایجاد می‌کند، چراکه رشد پیش‌بینی شده بیشتر از ظرفیت استان است و اینکه عملکرد سال‌های گذشته نشان می‌دهد به این رقم نخواهیم رسید.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: جمع اعتبارات استان شامل اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای از یک هزار و 263 میلیارد تومان در سال 98 به رقم یک هزار و 437 میلیارد تومان در سال 99 رسیده است که 13.76 درصد رشد دارد.

شهریارپور افزود: اعتبارات هزینه‌ای عمومی چهارمحال و بختیاری در سال 98 برابر با دو هزار و382 میلیارد تومان بود که به دو هزار و 731 میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده ارتقاء یافته است و رشد 14.63 درصدی را نشان می‌دهد.

وی گفت: اعتبارات قانون استفاده متوازن (استانی و ملی)، اعتبارات ملی و استانی پیوست شماره یک و اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی (استانی، نفت، 0.27 درصد ارزش افزوده و راه‌های روستایی) جمع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان هستند.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی (استانی، نفت، 0.27 درصد ارزش افزوده و راه‌های روستایی) با رشدی معادل 14.67 درصد از یک هزار و 667 میلیارد تومان به یک هزار و 912 میلیارد تومان رسیده است.

شهریارپور گفت: اعتبارات ملی و استانی پیوست شماره یک، اعتبارات مهمی برای طرح‌های کلان عمرانی نظیر راه‌آهن، جاده و انتقال آب محسوب می‌شوند که با 21.94 درصد رشد از پنج هزار و 962 میلیارد تومان به هفت هزار و 270 میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ملی شدن اعتبارات هزینه‌ای اداره‌کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری به‌منظور یکسان‌سازی اعتبارات هزینه‌ای و امکان مقایسه آن، اعتبار محیط زیست از سرجمع اعتبارات هزینه‌ای سال 98 کسر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز جمعه فردا ۱۴ آذر به امامت آیت الله حسینی بوشهری در قم
ولایتی: بیانیه‌های سیاسی واقعیت مالکیت جزایر ایرانی را تغییر نمی‌دهد
لزوم تربیت نیروی انسانی آموزش‌محور برای ایفای مأموریت‌های دفاعی
چرا قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود؟
آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین
علیزاده دبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم شد
تحویل نخستین واحد‌های نهضت ملی مسکن در مهرگان مشهد
تقویت اقدامات احیای دریاچه ارومیه با همکاری های بین المللی
واژگونی سواری در جاده شیراز به کازرون با ۲ مصدوم
دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی به شاهین دژ رسید
تجلیل وزیر راه و شهرسازی از خانواده سه شهید زنجانی
دیداری صمیمانه با خالق خاطرات ماندگار «قصه‌های تابه‌تا»
مهار آتش انبار کالا‌های بازرگانی در قشم
ضرورت ورود دستگاه‌های قضائی، نظارتی و اجرایی برای حل مشکلات تولید
تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش در محورهای استان
گمرک خراسان جنوبی آماده اجرای روان و منظم طرح کولبری
عقب‌نشینی عراق از طرح تحریم مالی گروه‌های مقاومت
دیدار نماینده وزیر راه و شهرسازی با مادر شهید سالارزهی
راه شهدا، حقیقت زنده انقلاب اسلامی است
پدافند غیرعامل، راهبردی برای کاهش آسیب پذیری و افزایش توان ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)