مزرعه پرورش ماهی روستای پالنگان با ظرفیت ۱۲۰۰ تن 	    	 			
 		 		 			 			 				 				مزرعه پرورش ماهی روستای پالنگان سالانه هزار و ۲۰۰ تن ماهی سردابی تولید و روانه بازار می کند.
 				 			  		 	  	 		 به گزارش 
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر شیلات جهاد کشاورزی کامیاران با بیان اینکه مزارع تکثیر و پرورش ماهی از سال ۸۲ در این روستا راه اندازی شده است افزود: در این مزرعه چند ده هکتاری سالانه بیش از هزار و ۲۰۰ تن ماهی تولید می شود.

علیرضا رضایی در ادامه از وجود ۵۴ مزرعه تولید ماهی در این روستا خبر داد و گفت: در این مزارع بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
وی به کیفیت بالای ماهی قزل الا در این منطقه اشاره کرد و بر فراهم شدن شرایط لازم برای صادرات این محصول به باتزارهای جهانی تأکید کرد.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی کامیاران عنوان کرد گردشگران در بهار و تابستان از مزایای این طرح بهرهمند میشوند و ماهیهای این مزارع به استانهای همجوار و کشور عراق فرستاده می شود.
رضای فر افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ هزار بچه ماهی از کشور فرانسه خریداری و تحت نظارت اداره دامپزشکی در این مزارع پرورش داده می شوند.
وی با بیان اینکه تامین خوراک ماهی از سایر استانهای کشور با توجه به هزینه بالای حمل و نقل برای بهرهبرداران مقرون به صرفه نیست، افزود: همچنین بازار فروش رسمی و نرخ مصوبی برای عرضه ماهی در کامیاران وجود ندارد.