• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
سیاسی » سیاست خارجی
مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران

حمایت سازمان ملل از مقابله مؤثر ایران با کرونا

سازمان ملل متحد از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید در کشور، قدردانی و حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران؛ خانم اوگوچی دنیلز هماهنگ کننده این سازمان در جمهوری اسلامی ایران، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌هایی که عزیزانشان را در اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند، در گزارشی اطمینان داد: سازمان ملل تمام تلاش خود را برای کمک به مبارزه علیه این ویروس انجام خواهد داد.
وی اظهار داشت: تمامی نهاد‌های سازمان ملل متحد با همراهی مسئولان ایرانی، نقشی حیاتی در جلوگیری از گسترش ویروس کرونا ایفا می‌کنند. به منظور اجرای درست روند مبارزه با این بیماری، باید بر اطلاعاتی مبتنی بر واقعیت با محوریت پیشگیری و احتیاط متمرکز، اتکا شود، همچنین توصیه‌های منابع قابل اعتماد برای مقابله با چالش‌های شیوع کرونا هم باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این گزارش آمده است:
سازمان جهانی بهداشت ملل متحد هفته گذشته، ارزیابی جهانی خطر کووید ۱۹ را تا میزان زیادی، افزایش داد. امروز آزمایش ویروس کرونای بیش از ۹۰ هزار انسان در ۵۸ کشور مثبت اعلام شده است.
متأسفانه ایران یکی از کشور‌هایی است که امروز در اثر ابتلا به کرونا به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و سازمان ملل متحد بر رعایت تمامی محدودیت‌های اعمال شده به وسیله ستاد ملی مدیریت کرونا از سوی ایرانی‌ها تاکید دارد.
بگفته آقای کریستوف فاملمن؛ وضعیت در ایران جدی است و کارگزاری‌های سازمان ملل متحد در تهیه و واردات اقلام اساسی پزشکی به ایران کمک می‌کنند.
همچنین سازمان جهانی بهداشت کمک‌هایی را در زمینه فنی به مسئولان و متخصصان سلامت ارائه می‌دهد.
در همین رابطه، گروهی از متخصصان این سازمان، به منظور تقویت راهنمایی فنی کارکنان پزشکی و کمک به مسئولان برای توقف شیوع ویروس کرونا، دوشنبه گذشته (۱۲ اسفند) وارد تهران شدند.
همراه این گروه، نوبت ششم محموله پزشکی سازمان جهانی بهداشت جهت مقابله با کووید ۱۹ و همچنین کیت‌های پزشکی برای آزمایش ۱۰۰ هزار نفر، برای حمایتِ ۱۵ هزار نفر از کارکنان مراکز بهداشتی و مقابله با ویروس کرونا، به ایران منتقل شد.
کارگزاری‌های دیگر سازمان ملل از قبیل؛ صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) هم واردات وسایل حفاظتی برای متخصصانِ کودکان و مادران را آغاز کرده اند.
آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان) نیز تلاش‌های خود در زمینه حمایت از پناهندگان و جوامع میزبان را افزایش داده است.
برنامه جهانیِ غذای سازمان ملل متحد برای کمک بیشتر به اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی، تهیه شده و ارسال وسایلی مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده برای کارکنان مسئول پخش غذا و غذای مدارس را، تدارک دیده است.
بخش توسعه سازمان ملل هم با همکاری وزارت امور خارجه، مشغول تدارک وسایل حفاظتی برای کارکنانی است که در مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار، سازمان زندان‌ها و مؤسسات بهداشت روانی و اجتماعی فعالیت می‌کنند. صندوق جمعیت سازمان ملل متحد هم در تلاش است تا خدماتی را به سالمندان محروم و افراد دارای معلولیت ارائه کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
امیدی سبز؛ در دل خشک بیابان‌های مهران
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
درگذشت دروازه بان سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان
تجلیل از فعالان برگزیده حوزه استاندارد، کیفیت و سلامت کیش
انهدام باند قاچاق سوخت گازوئیل در نور با درآمد ۶ میلیارد تومانی
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
داغ جریمه و مُهر هزارآفرین؛ دو روی سکه تنور‌های دهلران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)