• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۰۷۲۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۵
اجتماعی
سازمان بسیج دانشجویی

اهدا محموله بهداشتی به مردم مستضعف آمریکا

معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی از اهدا محموله بهداشتی به مردم آمریکا به ویژه نیویورک خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای علی کیان در این باره با بیان این که ایده اصلی این اقدام از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور قم مطرح شد، گفت:‌ گروه های جهادی بسیج دانشجویی از یک ماه پیش و از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا اقدام به تولید اقلام بهداشتی برای مردم از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده، گان و محافظ صورت کردند.
وی افزود: تصمیم بر این شد که یک صدم از تولید اقلام بهداشتی از سوی گروه های جهادی جمع آوری و در حد یک کامیون به مردم مستضعف آمریکا به ویژه شهر نیویورک اهدا شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی با بیان این که در آمریکا کمبود اقلام بهداشتی وجود دارد و به همین علت مرگ و میرهایی در آن کشور اتفاق می افتد گفت: این اقلام از سوی دانشجویان جهادی ایرانی برای مردم آمریکا تهیه شده است.
آقای کیان اضافه کرد: از وزارت خارجه نیز برای اتخاذ راهکارهای دیپلماتیک در خصوص رساندن این محموله به سازمان های مردم نهاد و خیریه های آمریکا کمک گرفته شده است چرا که ما دولت آمریکا را تروریست می دانیم.
وی گفت: اگر این محموله به دولت آمریکا برسد امکان دارد به دست مردم آن کشور نرسد به همین علت محموله بهداشتی به دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران یعنی سفارت سوئیس تحویل خواهد شد.
معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی با بیان این که تولیدات گروه های جهادی در بحث اقلام بهداشتی از جمله ماسک، لباس (گان)، محافظ صورت و مواد و ژل ضدعفونی کننده بسیار زیاد است، افزود: در بحث ژل ضدعفونی کننده علاوه بر تولید، فرمول آن نیز بازتولید شده که هم کار علمی و هم کار جهادی صورت گرفته است و عمدتاً از سراسر کشور اقلام بهداشتی از سوی گروه های جهادی تولید می شود.
آقای کیان با اشاره به این که از همه اقلام بهداشتی یاد شده در محموله اهدایی وجود دارد، گفت: کیت تشخیص نیز که در دانشگاه بقیه الله و وزارت دفاع تولید می شود، در حد کم و بضاعت دانشجویی در این محموله اهدایی وجود دارد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا این محموله با وجود نیاز کشور به این اقلام بهداشتی، به مردم آمریکا اهدا می شود، افزود: گروه های جهادی بسیج دانشجویی حدود یک ماه است که اقلام بهداشتی زیادی تولید کرده اند و هر گروه جهادی در هر نقطه از کشور با وزارت بهداشت، داروخانه ها و بیمارستان ها در تماس و در حال توزیع این اقلام هستند.
معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی قم با بیان این که ملت ما ملت کریم، انسان دوست و مهربان است، گفت:‌ به همین علت بر آن شدیم که یک درصد از تولید را که در چند روز گذشته داشتیم برای اهدا به مردم مستضعف آمریکا اختصاص دهیم.
آقای کیان افزود: اگر سفارت سوئیس این محموله را تحویل بگیرد ما حاضریم آن را اهدا کنیم تا به دست مردم آمریکا برسد.
وی گفت: با وجود چند بار تماس گرفتن با سفارت سوئیس، اما متأسفانه کسی پاسخ نداد.
معاون گفتمان سازی و مطالبه گری سازمان بسیج دانشجویی اضافه کرد: اعلام می کنیم که این محموله در سازمان بسیج دانشجویی موجود است و اگر راهی برای رساندن آن به دست مردم آمریکا پیدا شود، حتماً این کار را انجام خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
باوگدان و قندان
تو همه کشورها کمبود هست ایتالیا اسپانیا و ... معنی این کار چیست نابرادران ، در صورتی که کادر درمانی و مردم خودمان با کمبود اینچنین اقلام روبرو هستند شما به ملتی کمک میکنید که درصد بیشتری از آنها با تحریمهای دولتشان در برابر ایران موافقند وارسال دارو و مواد اولیه آنرا به کشور ما مختل میکنند و بیماران ما بخاطر کمبود دارو جان میسپارند آفرین بر شما .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
شما نقاط مثبت و منفی کار و بسنجی میبینی جنبه ی مثبت این کار بیشتره و تبلیات خوبی میشه بر علیه سیاستمدارن مغز صهیونی...مستضعف رو هم بیشتر بایداز جنبه ی فکری در نظر گرفت که البته مالی هم معنی میده...ولی کلا ملت دنیا در استضعاف فکری عجیبی به سر میبره با این رسانه ها
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)