• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۱۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۵
آذربایجان شرقی » اجتماعی

پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اولویت مقابله با کرونا

استاندار آذربایجان شرقی گفت: پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اصلی‌ترین اولویت در مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا و کاهش مبتلایان به این بیماری است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا پورمحمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، تحقق این مهم را بدون همراهی و تلاش رسانه‌ها امکان‌پذیر ندانست و با قدردانی از تلاش رسانه‌های استان در عرصه مقابله با بیماری کرونا، گفت: ارزش زحمات و تلاش‌های جامعه رسانه‌ای استان کمتر از مدافعان سلامت نیست.
پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اولویت مقابله با کروناوی به تبعات احتمالی کرونا در ابعاد مختلف اقتصادی و اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها در این حوزه نیز می‌توانند یاری‌گر دولت باشند و امیدواریم در مدیریت آثار اجتماعی و اقتصادی این بیماری به مسئولان امر کمک کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ایران از لحاظ تعداد مبتلایان، رتبه هفتم دنیا و آمریکا با وجود آن همه ادعا از نظر پیشرفت، در رتبه اول قرار دارد، افزود: استان آذربایجان ‌شرقی نیز از نظر تعداد مطلق مبتلایان در رتبه نهم و از لحاظ نسبت مبتلایان به کل جمعیت، در رتبه 17 کشور است.
پورمحمدی، تعداد مبتلایان به کرونا را در استان، یک هزار و ۶۸۸ نفر اعلام کرد که بیش از 800 نفر از این افراد با عنایت الهی و دعای خیر مردم و تلاش شبانه‌روزی مدافعان سلامت، بهبود یافته‌اند.
وی ادامه داد: 4200 تخت بیمارستانی استان برای بیماران کرونایی آماده شده است که در فاز اول دو هزار تخت تجهیز شده و تا امروز نیز 650 تخت اشغال شده که شامل یک سوم تخت‌های بیمارستانی است؛ بنابراین آمادگی مناسبی برای افزایش احتمالی بیماران کرونا در استان داریم.
وی به آخرین وضعیت اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و همچنین طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: در مجموع، بیش از 60 میلیون از جمعیت کشور و 82 درصد از مردم استان در کمتر از 15 روز تحت پوشش غربال‌گری سلامت قرار گرفته‌اند که این آمار در برخی از شهرهای استان بیش از 90 درصد است.
پورمحمدی افزود: با اجرای این طرح تاکنون بیش از 110 هزار نفر مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای به جز کرونا شناسایی و راهنمایی و مشاوره های لازم برای بیش از 77 هزار نفر از این افراد از طریق تماس تلفنی ارائه شده است.
استاندار آذربایجان شرقی از مشارکت مناسب مردم استان در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز قدردانی کرد و گفت: نمود همراهی مردم استان برای ریشه کن کردن بیماری کرونا در روز سیزده فروردین، ثابت شد و این روز به عنوان روزی تاریخی به ثبت رسید.
پورمحمدی با اشاره به اجرای این طرح تا بیستم فرودین ماه اظهار داشت: تامین سلامت مردم را یکی از اصلی ترین وظایف خود می دانیم و بر همین اساس، اجرای این طرح با هدف ریشه کن کردن کرونا ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه نیازمند همراهی هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم و گروه های مرجع برای قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا در استان هستیم، گفت: وضعیت امروز ما بازتابی از رفتار گذشته است و وضعیت هفته‌های آینده نیز نتیجه عملکرد امروز ما خواهد بود.
وی ادامه داد: افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر، نتیجه بی توجهی برخی افراد به توصیه های ستاد مقابله با کرونا در روزهای پایانی سال گذشته است و با توجه به افزایش کند شیب ابتلا به این بیماری در استان، امیدواریم در آینده نزدیک و با کمترین تبعات منفی، بر این بیماری غلبه کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر تعلل در اعلام تعطیلی بازار و مراکز تجاری و محدود بودن اختیارات مدیران استانی در مواقع بحرانی گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های استانداران در تمامی جلسات، افزایش اختیارات استانی است؛ با این حال در مواقع بحرانی نیازمند یک مدیریت واحد هستیم و استانداران در این مواقع باید هماهنگ با ستاد ملی عمل کنند.
وی از رفتار و عملکرد برخی سیاسیون و رسانه ها در شرایط کنونی هم انتقاد کرد و افزود: باید دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و انرژی همه ما باید برای رفع بحران فعلی به کار گرفته شود.
پورمحمدی تأکید کرد: امروز نیازمند همدلی و همکاری همه بخش‌ها برای غلبه بر بیماری کرونا هستیم و شایسته نیست که با برخی از اظهارات و مطالب خلاف واقع، زحمات تلاشگران این عرصه را نادیده گرفته و افکار عمومی را مشوش کنیم.
استاندار آذربایجان ‌شرقی از اختصاص 10 میلیارد دلار تسهیلات دولتی به کسب‌وکارهایی که در اثر شیوع کرونا کم‌رونق و یا تعطیل شده‌اند خبر داد و افزود: واحدهایی که به بهانه کرونا به تعدیل نیرو می پردازند و یا با پر کردن انبارهای خود، اعلام تعطیلی خط تولید می‌کنند، مشمول حمایت های دولتی نمی شوند و با متخلفان برابر ضوابط و قوانین برخورد می شود.
پورمحمدی همچنین گفت: هیچ گونه مشکلی در ارتباط با تهیه اقلام ضروری و روزمره مردم نداریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاراته قهرمانی جهان؛ دومین برد پیاپی اباذری در قاهره
حضور پزشکان متخصص در شهر دوزه شهرستان جهرم
حیدری با یک برد و ۲ شکست از مسابقات کاراته جهان کنار رفت
کشف گنج ۸۰۰ میلیارد تومانی در مشهد صحت ندارد
برگزاری یادواره شهدا در روستای آهنگری ممسنی
حماس خواستار اعمال مجازات‌های بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی شد
آینده ایران را فناوری‌های ساخته‌شده در داخل می‌سازند
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
استقبال امامان جمعه شهر های مختلف استان از طرح ایران جان ،گلستان ایران
رونمایی از کتاب «او اولین بود» در آران و بیدگل
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی پیکان مقابل ملوان بندر انزلی
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار به مناسبت روز نیروی دریایی
آغاز به کار نخستین همایش کشوری رویکردهای نوین آموزش علوم پزشکی در بابل
برپایی آیین وحدت‌بخش نماز جمعه در کردستان
نفس‌های شهر در دود فرسودگی
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
برگزاری میز خدمت قوه قضائیه در محل برگزاری نماز جمعه تهران
فردا ادارات و‌ دانشگاه های البرز دایر و‌ مقطع ابتدایی غیر حضوری است
سخنان اخیر مقام معظم رهبری از موضع اقتدار بود و عزت در آن موج می‌زد.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)