• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۲۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
اجتماعی » جامعه و شهری
رئيس بنياد شهيد :

پرداخت کمک معیشت به تعدادی از جانبازان زیر ۲۵ درصد دارای مشکلات اقتصادی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت کمک معیشت به تعدادی از جانبازان زیر ۲۵ درصد دارای مشکلات اقتصادی خبر داد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از شناسایی تعدادی از جانبازان زیر ۲۵ درصد دارای مشکلات مالی و اقتصادی خبر داد و گفت: این عزیزان به زودی از حمایت‌های لازم در قالب کمک معیشت به صورت ماهانه برخوردار خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری  صدا و سیما به نقل از «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات ایثارگران گفت: تعدادی از جانبازان زیر ۲۵ درصد و ایثارگران بدون درآمد هستند و یا هیچ حقوقی دریافت نمی‌کنند. برخی از این عزیزان با توجه به مسائل اقتصادی و تنگناهای مالی موجود در کشور دارای مشکلات زیادی هستند که با توجه به این مسئله نسبت به شناسایی این ایثارگران عزیز اقدام شده و به زودی کمک معیشت ماهانه دریافت خواهند کرد.
معاون رییس جمهور همچنین با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ با عنوان سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: ایثارگران گرامی مانند همیشه نقش مهمی در پیشبرد و تحقق این شعار دارند و قطعاً تلاش‌های آنان در بخش‌های تولیدی کمک بزرگی به اقتصاد کشور خواهد بود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت حمایت بنیاد از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در جهت ایجاد اشتغال گفت: بنیاد در سال‌های گذشته همواره فعالیت‌های زیادی را در خصوص ایجاد اشتغال برای ایثارگران انجام داده است و این تلاش باید در سال جدید نیز ادامه یابد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه اشتغال ایثارگران عمدتاً از دو مسیر استخدام این عزیزان در دستگاه‌های دولتی و اشتغال‌زایی از طریق ارائه تسهیلات انجام شده است، ادامه داد: در حوزه استخدام در دستگاه‌های دولتی همواره کوشیده‌ایم از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم و سهمیه ۲۵ درصدی استخدامی ایثارگران به صورت کامل تحقق پیدا کند. با این حال باید توجه داشته باشیم که در سال‌های اخیر میزان استخدام در دستگاه‌های دولتی بسیار کاهش یافته و این موضوع محدودیت‌های بیشتری را برای ایجاد اشتغال در پی داشته است.
معاون رییس جمهور با اشاره به تعداد مشاغل ایجاد شده برای ایثارگران گفت: در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۵ هزار شغل برای ایثارگران ایجاد شده که از این میزان ۹ هزار مورد مربوط به خوداشتغالی و اجرای طرح‌های کارآفرینی و بقیه مربوط به استخدام‌های انجام شده بوده است. به این ترتیب تعداد مشاغل ایجاد شده برای ایثارگران در طول دوران دولت تدبیر و امید ۱۳۳ هزار مورد بوده که حدود ۷۷ هزار مورد از این مشاغل مربوط به استخدام‌ها و بقیه مربوط به خوداشتغالی و اجرای طرح‌های کارآفرینی هستند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه در خصوص خدمات ارائه شده به جامعه معزز ایثارگری در حوزه مسکن گفت: علی‌رغم تورم چشمگیر در حوزه مسکن با تلاش‌های انجام شده بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر از ایثارگران در سال گذشته با معرفی بنیاد به شبکه بانکی از تسهیلات بانکی مسکن با مجموع اعتبار ۲ هزار و ۷۷۸ میلیارد تومان استفاده کردند. از این تعداد ۳۴ هزار و ۷۰۰ مورد مربوط به تسهیلات خرید مسکن بوده و مابقی در قالب تسهیلات ساخت، مورد بهره‌برداری ایثارگران واجد شرایط قرار گرفته است. همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته و توافقات به عمل آمده با سازمان ملی زمین و مسکن و با توجه به امکانات موجود در هر استان در سال ۱۳۹۸ واگذاری زمین و پرداخت وجه ریالی ما به ازای زمین برای بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر از ایثارگران انجام شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ زنی پالایشگاه گچساران در منطقه لیشتر این شهرستان
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
نقش محوری بسیج در امنیت و توسعه آذربایجان‌غربی
تجلیل از برترین های همایش نهج‌البلاغه در سمنان
فرودگاه زنجان، نیازمند توسعه
پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر
برگزاری کارگاه توانمند سازی راویان جوان و پیشکسوت خراسان رضوی در مشهد
برگزاری رزمایش الی بیت‌المقدس ۱۶ در ارومیه
ضرورت آگاهی حقوقی در تنظیم قرارداد‌ها
زن مسلمان ایرانی سرآمد زنان
قالیباف: ورزش، انسجام اجتماعی را نهادینه می‌کند
فرهنگ غرب، خانواده و هویت دینی را نشانه گرفته است
ساخت تقاطع غیرهمسطح دودانگه بهبهان
رقابت بیش از سه هزار و هشتصد داوطلب در آزمون دادگاه‌های صلح استان در ارومیه
برگزاری مسابقات کیک بوکسینگ در مراغه
برگزاری آزمون استخدامی دادگاه‌های صلح در شیراز
توافق ایران و روسیه در پنجمین کارگروه مشترک فناوری اطلاعات
تأکید امام‌جمعه سردشت بر توجه ویژه به حقوق و مطالبات معلولان
لباس رزمی به رنگ سفیدِ جهاد و درمان دردمندان نیازمنـد
برگزاری آزمون استخدامی ارتش در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آموزش، فردا در فارس حضوری است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)