• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۷۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۴
اجتماعی » جامعه و شهری
تقدیر از کادر درمان در مقابله با کرونا

مراسم گرامیداشت 110 شهید سلامت در تهران

مراسم گرامیداشت 110 شهید سلامت با حضور جمعی از مقامات کشوری ولشکری و برخی از خانواده های شهدای سلامت در بیمارستان شهدای تجریش تهران برگزار شد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در این مراسم که با هدف گرامی‌داشت یاد این پرسنل خدوم از تندیس و تمبر فرشته مهر به‌ عنوان نمادی از خدمت‌رسانی صادقانه نیرو‌های درمانی و بیمارستانی با حضور مسئولین کشوری و لشکری رونمایی شد.
رئیس بیمارستان شهدای تجریش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت : در طی این مدت ۳۰۰۰ نفر از کادر درمان کشور به ویروس کرونا آلوده شده و متاسفانه حدود ۱۱۰ نفر از آنان جان باخته‌اند که در این مراسم از تعدادی از خانواده این قهرمانان ملی تقدیر شد .
خشنود گفت : همزمان با برگزاری این مراسم گرامیداشت جشنواره فرشته مهر هم برگزار می شود که این جشنواره از امروز اغاز شده و تا یک شهریور ماه روز پزشک ادامه خواهد داشت که در تمام زمینه‌ها از جمله خطاطی، نقاشی، خط‌نقاشی، گرافیک و تصویرسازی، کاریکاتور، انیمیشن، عکاسی و فیلم کوتاه، موسیقی، هنر‌های تجسمی و نمایشی، مجسمه‌سازی، شعر و ادبیات ارائه مقالات علمی و آثار دریافت و داوری خواهد شد و پس از به نمایش گذاشته شدن ، به آثار برگزیده جوایزی اهدا می‌شود.
دبیر این جشنواره با اشاره به درخواست نامگذاری هشتم خرداد به عنوان روز مدافعان سلامت تصریح کرد: در این مراسم درخواست تغییر نام خیابان حمید در محدوده بیمارستان شهدای تجریش به خیابان مدافعان سلامت یا فرشته مهر را نیز داریم که قرار است شورای شهر در این باره تصمیم گیری کند .
رئیس بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به اینکه نسبت به اوایل شیوع کرونا در کشور، وضعیت مناسبی داریم و به نسبت قبل از عید با کاهش مراجعات بیمارستانی مواجهیم، تصریح کرد: با توجه به بازگشایی مشاغل و کاهش دقت مردم در رعایت موازین بهداشتی شیوع بیماری مقداری بیشتر شده است و مطمئن هستیم که اگر مردم دوباره نکات بهداشتی را رعایت کنند وضعیت خوبی پیدا می‌کنیم.

سخنگوی دولت در این مراسم گفت : روزهای سخت کرونا را مدیریت و کنترل کردیم و امیدواریم در کنار هم از این مرحله هم عبور کنیم.
علی ربیعی گفت: خیلی‌ها فکر می‌کردند که ما زمین می‌خوریم و بلند نمی‌شویم، بیمارستان هایمان پر از کشته می‌شود و تخت‌هایمان خالی نخواهد بود، سالمندان‌مان خواهند مرد اما خوشبختانه هیچ یک از این‌ها رخ نداد و داریم بیماری را مهار می کنیم.
سخنگوی دولت گفت: ما همچنان باید دین خودمان را ادا کنیم و باید داستان‌هایمان را تعریف کنیم. داستان‌های زیادی به دلیل کرونا در کشور اتفاق افتاد که بخش اعظمی از آن‌ها در همین بیمارستان ها رقم خورده است.
وی ادامه داد: بعد از جنگ تحمیلی فکر می‌کردیم که روح ایثار از جامعه رخت بست. خیلی‌ها در این زمینه صحبت می‌کردند و این موضوع به گونه‌ای نوستالژی شده بود. این درحالیست که اکنون با گوشت و پوست‌مان می‌فهمیم که این بار قهرمانان با لباس سپید آمدند. این قهرمانان متخصص طب اورژانس بودند، متخصص عفونی بودند، متخصص بیهوشی بودند، پرستاران بودند، بهورز بودند، نظافتچی بیمارستان بودند و... این قهرمانان از دل جامعه آمدند.
ربیعی افزود: هیچ نسلی بدون قهرمان زندگی نمی‌کند و تاریخ یک کشور هم روزهای سختی دارد و قطعا در آینده داستان‌های بسیاری از فداکاری‌هایی که رخ داد و روزهای تلخ و سختی که باهم سپری کردیم، مطرح می‌شود.
سخنگوی دولت گفت : ما باید از جان مردم در برابر ویروس کووید-۱۹ دفاع می کردیم که خوشبختانه جامعه از این آزمایش سربلند بیرون آمد. سلام دولت و رییس جمهور را به خانواده کادر پزشکی و درمانی و ۱۱۰ خانواده شهدای سلامت می‌رسانم. این شهدا به طور غم انگیز شهید و دفن شدند. این برایمان قابل درک است و از همه این افراد تقدیر می کنیم. جامعه سپاسگزار مدافعان سلامت است و تاریخ تلاش‌های این افراد را فراموش نمی‌کند.
ربیعی تاکید کرد: ما این روزهای سخت را مدیریت و کنترل کردیم و امروز داریم کرونا را مهار می‌کنیم و امیدواریم در کنار هم از این مهار هم عبور کنیم. امیدوارم در روزهایی نه چندان دور این بیماری را مهار کرده و از مدافعان سلامت تقدیر کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)