• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
مازندران » علمی و فرهنگی
حفظ محیط زیست

جشنواره دانش‌آموزی «زمین خانه من»

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: بیش از هزار و ۷۰۰ اثر به جشنواره دانش‌آموزی «زمین خانه من» ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور گفت: این جشنواره دانش‌آموزی با هدف فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط زیست و بازیافت و تفکیک زباله از مبدأ راه‌اندازی و مهمترین علت برگزاری آن دیده بان بودن دانش‌آموزان مازندرانی در حفظ و مراقبت از محیط زیست بوده که با مشارکت فعالانه آن‌ها در بخش‌های مختلفی مانند دلنوشته، عکس، نقاشی، فیلم، کلیپ، انیمیشن، پوستر، مقاله و ... از ۱۶ خرداد سال جاری آغاز و تا پایان تابستان امسال ادامه خواهد داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به شعار جشنواره با عنوان «من یک همیار محیط زیست هستم» افزود: بازیافت، تفکیک زباله در خانه، مدرسه، زباله‌های رها شده در طبیعت، آلودگی خاک، آب، هوا و، راهکار‌های مقابله با آلودگی، ریزش پساب‌های صنعتی و خانگی در طبیعت، مبارزه با پلاستیک و فرآورده‌های آن، جایگزین‌های کیسه پلاستیکی، ظرف پلاستیکی، آب معدنی و ... از موضوع‌های اصلی شرکت در این جشنواره محسوب می‌شود.
سعدی پور به آماده‌سازی تفاهمنامه با اداره‌کل محیط زیست و سازمان پسماند شهرداری ساری اشاره و تصریح کرد: موضوع بازیافت در زمینه آماده‌سازی مواد برای استفاده دوباره زباله بوده که از هدر رفتن منابع سودمند و سرمایه‌های ملی جلوگیری و برای آسانتر کردن امر بازیافت معمولا دو نوع بازیافت مواد شامل تفکیک درمبدا و تفکیک در مقصد انجام می‌گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، بازیافت کاغذ‌های استفاده شده در مدارس را با اهمیت عنوان کرد و گفت: مطالعات نشان داده سرانه تولید کاغذ باطله هر دانش‌آموز در محیط مدرسه (یک سال تحصیلی) یک کیلوگرم بوده و با توجه به تعداد دانش‌آموزان رقم قابل ملاحظه محسوب و رعایت و نگهداری از محیط زیست در دوران تحصیلی (همه مقاطع) مهم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: جشنواره بزرگ دانش آموزی در مازندران


سعدی پور، بهترین روش نهادینه کردن عادت‌های مثبت به یک باور در افراد را آموزش به ویژه دوران تحصیلی ابتدایی اعلام کرد و افزود: این باور، کودک را موظف به حفاظت از زیستگاه خود کرده و مدرسه و آموزگاران با آموزش‌های مستقیم و غیر مستقیم و نیز همراه کردن کودکان برای مسئولیت‌های زندگی تأثیر بسزایی در رشد این فرهنگ دارند. همچنین با اتخاذ تدابیر لازم علاوه برکاهش زباله، درآمدی پایدار به وجود آورده که با رفع آلودگی‌های زیست محیطی شهری، حقوق شهروندی نیز رعایت و یکی از نیاز‌های شهروندان مانند محیط زیست سالم‌تر، محقق می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: هدف اصلی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی دانش‌آموزان در زمینه کاهش تولید زباله، جلب مشارکت دانش‌آموزان در تفکیک بهداشتی زباله، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی فواید بازیافت و بازگشت مواد قابل استفاده به چرخه تولید، آموزش مستقیم و غیر مستقیم و نیز تشویق و تقویت دانش‌آموزان برای تفکیک زباله‌های خشک و تر، و پرورش حس مسئولیت پذیری کودکان در ارتباط با محیط زیست است.
سعدی پور با بیان اینکه تاکنون دانش‌آموزان شهرستان‌های ساری، میاندورود، و قائم شهر بیشترین مشارکت را در این جشنواره داشته‌اند افزود: علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره دانش‌آموزی «زمین خانه من»، می‌توانند با شماره فضای مجازی ۰۹۱۱۳۱۴۶۰۸۷ روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران ارتباط برقرار کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیاتی از رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)