• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
بین الملل » آمریکا
در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست

اذعان ترامپ به حمله سایبری آمریکا به روسیه

ترامپ برای اولین بار پذیرفت که در سال ۲۰۱۸ مجوز حمله سایبری به آژانس تحقیقات اینترنتی روسیه را داده است.

اذعان ترامپ به حمله سایبری آمریکا به روسیه     به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با مارک تیسن مفسر روزنامه واشنگتن پست برای اولین بار پذیرفت که در سال ۲۰۱۸ مجوز حمله سایبری به آژانس تحقیقات اینترنتی روسیه را داده است، موسسه‌ای که مقر آن در سن پترزبورگ قرار دارد و پیشگام دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ و انتخابات میان دوره‌ای سال ۲۰۱۸ بود.
ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا وی این حمله را آغاز کرده است گفت صحیح است.
ترامپ گفت، در سال ۲۰۱۶ رئیس جمهور باراک اوباما از قبل از انتخابات می‌دانست که روسیه در حال نقش آفرینی است با این حال چیزی در این باره نگفت؛ و علت این که چیزی نگفت این بود که تصور می‌کرد هیلاری کلینتون در انتخابات برنده می‌شود.
 
بر خلاف اوباما به روسیه پاسخ دادم

او فکر می‌کرد کلینتون برنده می‌شود با این حال ما اکثریت ساکتی داشتیم که گفتند نه ما ترامپ را دوست داریم!
ترامپ گفت وی برخلاف اوباما، به اطلاعاتی که درباره دخالت روسیه در انتخابات داده شد با حمله سایبری پاسخ داد. وی گفت، نگاه کنید ما این (دخالت ها) را متوقف کردیم.

در این مصاحبه ترامپ گفت حمله سایبری بخشی از سیاست گسترده‌تر برای مقابله با روسیه در سراسر جهان بود. وی گفت هیچ کس بیش از من در برابر روسیه سر سخت نبوده است.
 
اقدامات دیگر آمریکا علیه روسیه
 
من می‌توانم ۳۰ اقدام مختلف را در این زمینه نام ببرم. من تسلیحات ضد تانک به اوکراین فرستادم. من تجهیزات نظامی برای آن‌ها فرستادم و اوباما چیزی در اختیار آن‌ها قرار نداده بود. این اقدام ضد روسیه است. من آمریکا را به اولین کشور تولید کننده نفت در جهان تبدیل کردم. (قبل از این) آمریکا حتی به این موقعیت نزدیک هم نبود. من این کشور را به مقام اول رساندم و این برای روسیه بد است.
 
افزایش فشار به اروپا

رئیس جمهور همچنین به فشار‌های وی به آلمان برای لغو خط لوله انتقال گاز از روسیه موسوم به نورد استریم ۲ اشاره کرد و گفت، آلمان‌ها میلیارد‌ها دلار به روسیه می‌پردازند و آن وقت قرار است ما از آن‌ها در برابر روسیه حفاظت کنیم؟ چطور چنین چیزی ممکن است.
با این حال به گفته ترامپ بزرگترین اقدام وی علیه روسیه نوسازی ارتش آمریکا بوده است. من ارتش را نوسازی کردم. ما اکنون نوین‌ترین ارتش جهان را داریم این برای روسیه خوب نیست.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت، من سهم ۱۴۰ میلیارد دلاری اعضای ناتو را به ۴۰۰ میلیارد دلار (ظرف سه سال) افزایش دادم و هدف ناتو چیست؟ روسیه.
ترامپ گفت به دلیل تلاش‌های وی، هشت کشور عضو ناتو اکنون به تعهد خود مبنی بر اختصاص ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی به هزینه‌های دفاعی، رسیده اند. اگرچه ۲ درصد خیلی کم است. برخی از کشور‌ها بودند که تقریبا هیچ چیز پرداخت نمی‌کردند و اکنون پرداخت می‌کنند؛ و آن‌ها سوال بزرگی از من می‌پرسیدند: آیا (ناتو) را ترک خواهی کرد اگر.. و من گفتم بله خارج خواهم شد؛ و اگر چنین پاسخی نمی‌دادم آن‌ها هیچ چیز نمی‌پرداختند.
از ناتو خارج نمی شوم
اما آیا رئیس جمهوری قصد داشت از ناتو خارج شود؟ ترامپ گفت که چنین قصدی ندارد، اما می‌خواهم آن‌ها سهم عادلانه خود را پرداخت کنند.
ترامپ اخیرا اعلام کرد که نزدیک به ۱۰ هزار نیروی آمریکایی را از آلمان خارج می‌کند. وی به من گفت که برخی از این نیرو‌ها به لهستان خواهند رفت.
 
حملات سایبری چین علیه آمریکا 

در ارتباط با چین، ترامپ گفت حملات سایبری چین علیه آمریکا از روس‌ها بیشتر است، اما توجه کمتری به آن می‌شد، چون دموکرات‌ها و حامیان مالی آنها، پیش از ورود من، پول زیادی از چین در می‌آوردند. تا این که آنفلوآنزای چینی آمد، ویروس چینی آمد و این اتفاق افتاد، ما به سختی آن‌ها را هدف قرار می‌دادیم. به همین علت است که مردم می‌پرسند آیا این اتفاقی بود؟ این که بی کفایتی بوده یا اتفاقی روی داده، اما آن‌ها یک کار را انجام دادند. اجازه دادند (ویروس) از کشور قرار کند. این کاری است که آن‌ها انجام دادند؛ و این تفاوتی بزرگ بود از جمله در مسائل سیاسی.
رئیس جمهور گفت چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات در سنا و نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان مقابله وی با چین را دشوارتر کرده اند. اگر من به توافقی چشمگیر با چین دست یابم، شومر و پلوسی خواهند گفت این توافقی وحشتناک است. آن‌ها حتی به توافق نگاه هم نخواهند کرد. اگر من بگویم نه شما درک نمی‌کنید. چین همه چیز به ما می‌دهد و ما می‌توانیم پکن را در ازای یک دلار بخریم، آن‌ها خواهند گفت این توافقی وحشتناک است هر کاری که تو بکنی توافقی وحشتناک است.
 
آنها فکر می کنند شانسی دارند

آیا ترامپ فکر می‌کند در دور دوم ریاست جمهوری تغییر خواهد کرد؟ آیا اگر رای دهندگان برای بار دوم او را انتخاب کنند، دموکرات‌ها ناچار به همکاری خواهند شد؟ ترامپ گفت، من باید به برنده شدن ادامه دهم. این شروع به تغییر بود تا این که با ویروس چینی روبرو شدیم. این آغاز تغییر بود. آن‌ها در حال رسیدن به خط پایان بودند؛ و آن وقت این اتفاق افتاد. این اتفاق سیر تحولات را تغییر داد؛ و اکنون آن‌ها فکر می‌کنند شانسی دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)