• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۷۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱
بین الملل » غرب آسیا
در صعده یمن

تظاهرات گسترده یمنی‌ها در محکومیت جنایات اخیر متجاوزان

ساکنان و قبایل مختلف استان صعده یمن با برگزاری تظاهرات، جنایت‌های اخیر ائتلاف متجاوز را محکوم کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون المسیره، ساکنان شهرستان مجز در استان صعده در تظاهراتی با حمل سلاح، جنایت‌های متجاوزان را در استان‌های مارب و حجه محکوم کردند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ساکنان این منطقه همیشه آماده و هوشیار هستند و هرگاه متجاوزان جنایتی علیه مردم یمن مرتکب شوند در محکومیت جنایت‌های آنان تظاهرات می‌کنند. جنایت‌هایی که با کشتن بی گناهان آغاز شد و با محاصره و تحریم‌های خفه کننده نیز همچنان ادامه دارد.
ساکنان شهرستان مجز در شمال استان صعده در تظاهراتی که با حضور قبایل مختلف برگزار شد ضمن محکوم کردن جنایت متجاوزان تأکید کردند تا پای جان به مقابله با متجاوزان خواهند پرداخت.
حسین قاسم الشویع یکی از افراد سرشناس شهر ضحیان در استان صعده یمن گفت: ما همه جنایت‌های وحشیانه متجاوزان را محکوم می‌کنیم. ما از همه مردم می‌خواهیم برای حضور در جبهه نبرد بسیج شوند تا متجاوزان را از کشورمان خارج کنیم. ما به کمک خداوند از وطن و ناموس و شرف خود دفاع خواهیم کرد. ان شالله ما پیروز خواهیم شد.
عبد السلام سلمان در بیانیه پایانی این تظاهرات گفت: این جنایت‌های متجاوزان با چراغ سبز آمریکا رخ داده است. ما باید متحد و در کنار یکدیگر در مقابل این تجاوز بایستیم تا متجاوزان ترسو بزدل بدانند که پاسخ جنایت‌های آن‌ها سخت و دردناک خواهد بود.
شرکت کنندگان در این تظاهرات تاکید کردند باید با قدرت در مقابل چالش هایی، چون محاصره اقتصادی که متجاوزان به مردم یمن تحمیل کرده اند ایستاد. همچنین تظاهرکنندگان برمقابله با متجاوزان و طرد کامل آن‌ها از خاک یمن تاکید کردند.
 
عبد السلام: سازمان ملل، متجاوزان را به ادامه جنایت در یمن تشویق می‌کند
سخنگوی جنبش أنصارالله یمن تأکید کرد سازمان ملل، متجاوزان را به ادامه جنایت‌های وحشیانه در یمن تشویق می‌کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، محمد عبدالسلام در پیامی توئیتری تاکید کرد: در خلال ۳ روز اخیر، متجاوزان دست به دو جنایت وحشیانه در استان‌های حجه و الجوف زده اند که موجب شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان یمنی شده است که اغلب آن‌ها زنان و کودکان بودند.
جنایت اخیر نمونه‌ای از جنایت هدفمند متجاوزان در حمله به غیر نظامیان است. اقدام متجاوزان در هدف قرار دادن غیرنظامیان در حالی صورت می‌گیرد که سازمان ملل متجاوزان به یمن را از فهرست ننگ، حذف و آن‌ها را به ادامه جنایت‌های وحشیانه تشویق کرد.
 
الشامی: پاسخ به جنایت الجوف، دردناک خواهد بود
سخنگوی دولت نجات ملی یمن که وزیر اطلاع رسانی نیز است تأکید کرد پاسخ صنعا به جنایت هولناک و دیروز متجاوزان در استان الجوف یمن در بمباران یک مراسم عروسی که به شهادت یا زخمی شدن ۳۱ شهروند یمنی منجر شد و بیشترشان نیز زن و کودک بودند، دردناک خواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، ضیف الله الشامی، جنایت اخیر متجاوزان را در بمباران یک مراسم جشن عروسی در استان الجوف یمن محکوم کرد.
ضیف الله شامی افزود: اوضاع همیشه به همین منوال نخواهد بود و ما پاسخ کوبنده و دردناکی به متجاوزان خواهیم داد.
وزیر اطلاع رسانی دولت نجات ملی یمن تأکید کرد: ائتلاف متجاوز بعد از تصویب قطعنامه سازمان ملل دست به جنایت کودک کشی در یمن زده است. جنگنده‌های متجاوزان در حالی مراسم جشن (عروسی) در استان الجوف یمن را هدف قرار دادند که این اقدام آن‌ها نقض آشکار قوانین بین المللی است.
الشامی خاطر نشان کرد: مسئولیت کامل این جنایت برعهده ائتلاف متجاوز و جامعه جهانی است. این جنایت متجاوزان در تعارض با همه قوانین و عرف انسانی و بین المللی است.
سخنگوی دولت نجات ملی یمن تأکید کرد: پاسخ به جنایت الجوف دردناک خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس در پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
ثبت بارش در ۶۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی سیستان و بلوچستان
دیدار با خانواده شهید هادی صادق پشتیری در صومعه سرا
پیشرفت مطلوب مرحله دوم بهسازی بارانداز‌های بندر امام خمینی
از بحران تا فرصت؛ ضرورت اجرا و عملیاتی نمودن روش‌های مختلف استحصال آب و جمع‌آوری بارش‌ها
ورزشی‌های نوزدهم بهمن ماه در استان سمنان
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
ایمن سازی بیش از ۸ هزار رأس دام سنگین علیه بیماری لمپی‌اسکین در رامهرمز
تجلیل از طوایف پیشرو در پویش نه به تیراندازی در شوش 
برگزاری مسابقات تیراندازی نیرو‌های نظامی و انتظامی بندر ماهشهر+فیلم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
برپایی جشن تولد فرزندان شاهد خوزستان+فیلم
مرکز ۱۲۲ آبفای قم از مراکز برتر کشور
بیانیه مجمع بسیجیان خوزستان به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیشرفت ۶۲ درصدی طرح جمع آوری گاز‌های مشعل در میدان نفتی آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
سرلشکر موسوی: ایران مقتدرانه به هرتجاوزی پاسخ می‌دهد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)