• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
اردبیل » اقتصادی
گزارش مکتوب

وعده تکمیل بزرگترین پروژه شهری اردبیل تا پایان سال

شهردار اردبیل می گوید با تزریق اعتبار ، مشکل تامین هزینه بزرگترین پروژه عمرانی شهر اردبیل رفع شده است.

اردبیل در حال تبدیل به کلانشهر شدن است و ترافیک رفته رفته به معضل اول این شهر تبدیل می شود. پیش بینی گره های کور ترافیکی شهر و اجرای پروژه های راه گشا می تواند تا حدود زیادی از معضل ترافیک سنگین بکاهد. پل قدس یه عنوان بزرگترین پروژه شهری تاریخ شهرداری اردبیل چندی است در حال اجراست و طولانی شدن مدت تکمیل پروژه، شاهرگ حیاتی شهر را با مشکل مواجه کرده است.
پروژه بعد از اما و اگرهای زیاد در سال 94 کلنگ زنی اما بلافاصله متوقف شد. عملیات اجرایی پروژه دوباره در سال 95 آغاز شد و قرار بود طی دو سال همه فازهای عملیاتی این پروژه تکمیل شود و به بهره برداری برسد. اما بعد از گذشت چهار سال تنها فاز اول پروژه تکمیل شده است و وعده تکمیل آن هر سال به آخر سال موکول می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تاخیر تکمیل این پروژه باعث شده است کلیدی ترین نقطه شهر اردبیل به دلیل عملیات عمرانی مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کند و تحمل چهار ساله این وضعیت مردم را گلایه مند کرده است.
 
تحمل چهار ساله ترافیک پروژه
یکی از شهروندان که در معبر باریک ایجاده شده در کنار پروژه و در ترافیک سنگین مانده است اظهار می کند: انجام چنین پروژه هایی در مرکز شهر است باید با سرعت بیشتر پیش برود و اولویت اول شهرداری و استانداری باشد اما متاسفانه حتی گاه شاهد هستیم مدتها هیچ عملیاتی در این پروژه در حال انجام نیست و پروژه راکد است و گاه و بی گاه عملیاتی انجام می شود که پیشرفت محسوس و دلگرم کننده ای ندارد.
عادل وفاخواه ادامه می دهد: با وضع موجود بعد از گذشت چهار سال از تحمل این وضعیت همچنان امیدی برای تکمیل پروژه در حداقل دو سال آینده نداریم.
وعده تکمیل بزرگترین پروژه شهری اردبیل تا پایان سال
تهدیدهای زیست محیطی
«شیدا صادق زاده» شهروند دیگر نیز به جنبه محیط زیستی این پروژه اشاره می کند و می افزاید: عملیات عمرانی این پروژه بر روی رودخانه بالیخلوچای به عنوان شاهرگ حیاتی شهر انجام می شود که مسدود شدن مسیر عبور آب رودخانه باعث شده است جلوه رودخانه فقط جلبک و صدای قورباغه ها و بوی گندآب باشد که برای شهر گردشگرپذیر اردبیل اصلا وجه خوبی ندارد. در واقع به نظر می رسد به خاطر اجرای پروژه پل قدس،مشکلات زیست محیطی رودخانه بالیخلو مورد غفلت قرار گرفته است.
عزیز پورطهماسب از تاکسیرانان اردبیل نیز می گوید: سال هاست ترافیک سنگین میدان قدس و چهارراه حافظ به طرف ایستگاه سرعین را تحمل می کنیم و انتظار داریم با تسریع عملیات این پروژه شاهد بهره برداری در آینده نزدیک باشیم تا از بار ترافیک کلافه کننده این مسیر کاسته شود.
وی می افزاید: ما به عنوان یک شهروند سعی می کنیم در همکاری برای اجرای پروژه ها صبور باشیم و انتظار داریم مسئولان نیز وضعیت شهروندان را درک کنند.
وعده تکمیل بزرگترین پروژه شهری اردبیل تا پایان سال
گرانی؛ عامل تاخیر پروژه
شهردار اردبیل علت تاخیر پروژه را موج گرانی سال های گذشته عنوان می کند و می افزاید: هزینه و بودجه عملیاتی این پروژه یکدفعه با مبلغ پیش بینی شده فاصله زیادی گرفت و علت تاخیر عملیات اجرایی، مشکلات اقتصادی بوده است.
حمید لطف اللهیان با بیان اینکه فاز اول این پروژه تقریبا مطابق زمان بندی به بهره برداری رسید اظهار می کند: بعد از سفر رئیس جمهوری و سفر اخیر معاون رئیس جمهور اعتبارات مناسبی به پروژه تخصیص یافت که با تزریق این اعتبارات شاهد تسریع عملیات پروژه هستیم.
وی در مورد میزان اعتبار تخصیص یافته عنوان می کند: در سفر ریاست جمهوری از منابع مالی 36 میلیارد تومان و در سفر اخیر معاون رئیس جمهور که به طور ویژه از پروژه بازدید کرد مبلغ 45 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه اختصاص یافته است.
لطف اللهیان در مورد وضعیت فعلی پروژه می گوید: در حال حاضر عملیات به طور شبانه روزی در حال انجام است و پیش بینی می شود این پروژه تا پایان سال به اتمام برسد و با بهره‌برداری از فاز دوم پل قدس ترددها در هسته مرکزی شهر اردبیل روند مناسبی را به خود گرفته و از بار ترافیکی موجود به قدری کاسته  شود.
 
اخذ اعتبار جدید برای پروژه
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل از رایزنی با بانک شهر برای اختصاص ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات کمکی برای تکمیل پل قدس اردبیل خبر می دهد و می گوید: با پیگیری های انجام شده این تسهیلات بزودی پرداخت می شود.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی می افزاید: این پروژه که یکی از مطالبات مهم مردم اردبیل است و سالیان طولانی از آغاز عملیات اجرایی آن سپری شده اما این پروژه تاکنون تکمیل و به بهره برداری نرسیده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طولانی شدن پروژه‌های عمرانی در سطح شهر باعث می‌شود تا امید مردم به مسئولین برای رفع مشکلات آنان کاهش یابد لذا جدیت در اتمام تمامی پروژه‌های نیمه تمام می‌تواند در مردم امیدواری به وجود آورده و آنان را در رسیدن به مطالباتشان خرسند کند.
وی با اشاره به تامین اعتبار مورد نیاز پروژه پل قدس از محل های مختلف ، از شهردار اردبیل و اعضای شورای شهر خواست با پیگیری مستمر این طرح را تا پایان سال به بهره برداری برسانند.
وعده تکمیل بزرگترین پروژه شهری اردبیل تا پایان سال
رضایت شورا از روند اجرای پروژه
رییس شورای شهر اردبیل در پاسخ به عملی بودن وعده بهره برداری تا پایان امسال تاکید می کند: عملیات اجرایی پل قدس با سرعت قابل قبولی پیش می رود و تا پایان امسال این پروژه به بهره برداری می رسد.
علیرضا پوستی با اشاره به تکمیل فاز اول پروژه در سال 96 و افزایش دو برابری هزینه های این پروژه اظهار می کند: برای تكمیل این پروژه 480 میلیارد ریال اعتبار مد نظر بود كه این میزان با توجه به افزایش قیمت مصالح به 800 میلیارد ریال رسید و تا حدودی باعث کندی روند اجرایی شد اما در حال حاضر با عملیات شبانه روزی در حال اجرا است.
پوستی می افزاید: اجرای پروژه های کلیدی از اولویت های مورد نظر شورا است و با توجه به قرار گرفتن این پروژه در طرح جامع ترافیکی شهر اردبیل، شورای شهر نیز خود را ملزم به حمایت همه جانبه از پروژه مهم پل قدس می‌داند.
وی تأکید می‌کند: شورای شهر اردبیل علاوه بر پشتیبانی‌های برنامه‌ای و مدیریتی از تداوم عملیات اجرایی پل قدس، با تدوین و ارائه راهکارها و مکانیزم‌های لازم تلاش خواهد کرد تا پروژه مذکور در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.
اردبیل شهر سردسیر با فصل کاری بسیار کوتاه است. بنابراین برای تکمیل پروژه های عمرانی باید از فرصت روزهای گرم تابستان و اوایل پاییز نهایت استفاده را برد و با افزایش تیم های اجرایی و کار سه شیفته، بخش عمده پروژه را تا شروع فصل زمستان تکمیل کرد. روندی که هنوز در پروژه عمرانی پل قدس چندان محسوس نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)