• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
مرکزی » اجتماعی
ستاد مدیریت بیماری کرونا؛

برگزاری آیین‌های محرم با رعایت فاصله گذاری اجتماعی

مراسم عزاداری ماه محرم و آزمون کنکور سراسری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار می شود.

فاصله‌گذاری اجتماعی شرط برگزاری آیین‌های محرم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ با توجه به برگزاری کنکور سراسری رشته های مختلف تحصیلی و آغاز عزاداری های سید و سالار شهیدان از اواخر هفته جاری، تبیین و اجرای شیوه نامه های مصوب در این دو برنامه مهم، اصلی ترین موضوعات مورد بحث در نشست مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی بود.

استاندار مرکزی در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی گفت: برگزاری مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) امسال به خاطر شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از ابتلای عزاداران حسینی امسال متفاوت از گذشته برگزار می‌شود و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی شرط اجرای این آیین‌ها است.

سید علی آقازاده افزود: برخی هیات‌های مذهبی با توجه به وضعیت بیماری اعلام کرده‌اند مراسم عزاداری ندارند که از اقدام این روسای هیات‌ها تشکر می‌شود.

او اظهار داشت: لازم است باقی هیات‌ها نیز به خاطر حفظ سلامت عزاداران این رویه را در پیش بگیرند تا موجب انتشار بیماری نشوند.

استاندار مرکزی در ادامه افزود: بسیج و سپاه با پایگاه‌های مساجد ارتباط مطلوبی دارند بنابراین شایسته است از ظرفیت بسیج برای همکاری در اجرای مصوبات پدافند زیستی در مدیریت کرونا استفاده شود

او گفت: در رعایت دستوالعمل های بهداشتی هیچ برخوردی با هیات‌های مذهبی صورت نمی‌گیرد و تنها ارشادی، ایجابی و مشورتی مورد نظر و دقت باید باشد.

آقازاده گفت: لازم است این مهم به بسیج سپرده شود تا با برگزاری نشست‌ها با همکاری مرکز بهداشت و فرمانداری‌ها بتوان مراسم خوبی در استان برگزار کرد.

او افزود: از شهروندانی که در سایر استان‌ها ساکن هستند اما در دهه محرم برای عزاداری به استان مرکزی سفر می‌کنند درخواست می‌شود امسال به دلیل موج دوم کرونا از سفر خود صرف‌نظر کنند.

استاندار مرکزی اظهار داشت: ستاد ملی کرونا برای سفر در دهه اول محرم و محدودیت اعمال نکرده است اما مردم با مدیریت سفر از حضور در روستا و شهرهای استان به خاطر انتقال بیماری خودداری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم گفت: مراسم عزاداری محرم طبق مصوبه ستاد ملی فقط در محیط روباز برگزار خواهد شد و مسجد، حسینه، مدرسه و مصلی نمی‌تواند میزبان عزاداران به خاطر احتمال انتقال بیماری باشد.

اکرمی افزود: حرکت دسته‌های عزاداری از یک مکان به مکان دیگر ممنوع است و هیات‌های عزاداری نباید توزیع نذورات و طبخ غذا داشته باشند.

او گفت: عزاداران باید در طول مراسم که نباید بیشتر از ۲ ساعت ادامه داشته باشد ماسک بزنند و مسئولیت این نکات برعهده روسای هیات‌ها مذهبی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اظهار داشت: استفاده از هرگونه ابزارآلات سوگ از جمله سنج، طبل و کوبش در عزاداری‌ها ممنوع است و زنجیر نیز باید به صورت شخصی مورد استفاده قرار گیرد.

اکرمی افزود: رعایت نکردن هرکدام از دستورالعمل‌های بهداشتی جرم مشهود است و نسبت به توقف عزاداری اقدام می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی هم گفت: استان مرکزی سومین استان پیر کشور است و مردم این خطه با استان‌های قرمز تعامل و ارتباط دارند و مدیران نیز به شهرهای قرمز در تردد هستند بنابراین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ضروری است.

دکتر جمالیان افزود: برگزرای مراسم عزاداری در محرم و صفر بزرگترین دغدغه دانشگاه علوم پزشکی استان است که در صورت رعایت نکردن هیات‌های مذهبی مشکلات کادر درمان که به شدت خسته است، مضاعف خواهد شد.

او اظهار داشت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیات‌های عزاداری بزرگترین خواسته دانشگاه علوم پزشکی در زمان شیوع کووید ۱۹ است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: هفت شهر استان مرکزی در وضعیت قرمز قرار دارند و مطابق پروتکل‌های بهداشتی باید محدودیت اعمال شود و فقط مشاغل دسته یک حق فعالیت دارند اما همه مشاغل به کا روزانه خود ادامه می‌دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی هم گفت: لازم است اقناع سازی مردم در این ایام عملیاتی شود و این مهم می‌تواند در فضای مجازی به نحو مطلوب و اثر گذار صورت گیرد.

خیرمند افزود: باید از ظرفیت رسانه‌ای برای شرکت مردم در عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) امسال بیشترین بهره گرفته شود.

او گفت: سازو کار این مهم در دست مسئولان فرهنگی استان است تا تدابیر و برنامه ریزی را قبل از محرم انجام دهند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)