• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
اجتماعی » جامعه و شهری
برای انجام الکترونیک و غیرحضوری

«تهران من» ؛ در تهران، آنلاین رانندگی کنید

شهروندان می‌توانند با سامانه my.tehran.ir برای انجام الکترونیک و غیرحضوری کار‌های مربوط به طرح ترافیک و خودرو اقدام کنند.

«تهران من» ؛ در تهران، آنلاین رانندگی کنیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خدمات الکترونیک که در ارتباط مستقیم با شهروندان و زندگی شهری است، روز به روز در حال افزایش است. مهمترین درگاه ارایه خدات الکترونیک و غیرحضوری به شهروندان، سامانه «تهران من» است که بسیاری از خدمات شهرداری تهران در این درگاه ارایه می‌شود. یکی از خدماتی که در این سامانه و نرم افزار ارایه می‌شود، مربوط به خودرو است، از استعلام و پرداخت سالانه عوارض خودرو تا رزرو طرح ترافیک. اگر در سال‌های گذشته شهروندان برای انجام این بخش از کار‌های مربوط به خودروشان مجبور به سر زدن به دفاتر اداری در نقاط مختلف شهر بودند؛ اما حالا همه این خدمات به صورت یکجا و غیر حضوری قابل انجام است.
شهروندان می‌توانند برای انجام امور مرتبط با طرح ترافیک و خودرو مثل استعلام فهرست ترددها، پارک حاشیه‌ای و سوابق آن، خلافی خودرو، خلافی موتور، عوارض سالیانه و مشاهده فهرست خودرو‌های خود و سوابق پرداخت خلافی به قسمت طراحی شده برای این منظور با عنوان خودرو و طرح ترافیک مراجعه کنند.

 خلافی خودرو 

یکی از خدمات غیرحضوری و پرکاربردی که در نسخه جدید نرم افزار «تهران من» ارائه شده، امکان استعلام و پرداخت خلافی خودرو است. اما چگونه می‌توان خلافی خودرو را در «تهران من» پرداخت کرد؟ در ابتدای کار، باید نرم افزار «تهران من» در گوشی تلفن همراه نصب شود و بعد از آن در قسمت «خودرو و طرح ترافیک»، خلافی خودروی خود را استعلام و پرداخت کنید. به این ترتیب که در این قسمت با وارد کردن شماره پشت کارت خودرو یا اسکن بارکد آن به تعداد خلافی‌ها و جزئیات آن شامل تاریخ، نوع و شرح تخلف دسترسی داشته باشید و به سادگی پس از انتخاب هرکدام از قبوض، قادر به پرداخت آنلاین آن خواهید بود.

  پارک حاشیه‌ای 

خدمت دیگر در ارتباط با خودرو، پارک حاشیه‌ای است؛ شهروندانی که قصد پارک کردن خودروی خود را دارند، کافی است، در سامانه «تهران من» ثبت‌نام کرده باشند. برای ثبت‌نام سه مشخصه کد ملی، شماره موبایل و شماره پلاک خودرو نیاز است. در پارک حاشیه‌ای هوشمند به محض اینکه شهروند، خودروی خود را پارک می‌کند، اطلاعات خودرو هر نیم ساعت یک‌بار برداشت و در نهایت هزینه پارک از حساب شهروندی برداشت می‌شود. برداشت اطلاعات خودرو با چندین روش انجام می‌شود و افراد با مراجعه به سامانه «تهران من» می‌توانند زمان ورود و خروج خود را در محدوده پارک خودرو و همچنین هزینه آن را مشاهده کنند.

   عوارض خودرو 

برای پرداخت عوارض خودرو در سامانه تهران من هم با وارد کردن پلاک خودروی خود در بخش استعلام بدهی عوارض می‌توانید بدهی خود را پرداخت کنید. علاوه بر این، این امکان برای شهروندان وجود دارد که در این بخش از سامانه، عوارض ورود به طرح ترافیک و محدوده کنترل آلودگی هوا را هم پرداخت کنند.
در بخش پرداخت عوارض، شهروندان تهرانی می‌توانند در نرم افزار تهران من، عوارض نوسازی و عمران، بهای خدمات مدیریت پسماند مسکونی، عوارض کسب و پیشه و بهای خدمات مدیریت پسماند غیرمسکونی خود را هم پرداخت کنند. در قسمت پرداخت قبوض هم، امکان پرداخت همه قبض‌های خدماتی فراهم شده و نیز سوابق پرداخت‌های پیشین قابل مشاهده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)