• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۵
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

کاخ سفید به جلسات توجیهی مربوط به امنیت انتخابات پایان می‌دهد

پايان جلسات توجیهی موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کاخ سفید قرار است جلسات توجیهی و ارائه اطلاعات مربوط به امنیت انتخابات نزد نمایندگان این کشور پایان دهد. این موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.
این تصمیم دو ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اتخاد شده است و در حالیست که دونالد ترامپ دموکرات‌ها را به انتشار اطلاعات حساس متهم می‌کند.
دونالد ترامپ شنبه با انتشار توئیتی با اشاره به آدام شیف رئیس کمیسیون اطلاعات مجلس نمایندگان نوشت بی شک شیف و دیگران عاملان انتشار اطلاعات برای تامین اخبار جعلی هستند.
وی که تاکنون بار‌ها در زمان ریاست جمهوری خود این اتهام را مطرح کرده است تاکنون هیچ مدرکی برای آن ارائه نداده است.
کنگره همچنان به گزارش‌های کتبی طبقه بندی شده دسترسی خواهد داشت، اما نمایندگان مجلس دیگر نمی‌توانند از کارکنان اداره اطلاعات ملی در مورد آنچه در اختیار دارند سوال و جواب کنند.
نمایندگان دموکرات کنگره با عصبانیت به این تصمیم واکنش نشان دادند و این اقدام را شرم آور دانستند و ترامپ را به تلاش برای پنهانکاری داخلت روسیه در انتخابات ماه نوامبر متهم کردند.
آدام شف هم در توئیتی نوشت طبق معمول ترامپ دروغ می‌گوید و برنامه ریزی می‌کند. ترامپ مدیر سابق اطلاعات ملی را به دلیل آن اخراج کرد که کنگره را در جریان تلاش‌های روسیه برای کمک به کارزار انتخاباتی وی قرار داده بود. حالا او به جلسات توجیهی پایان می‌دهد. ترامپ نمی‌خواهد آمریکایی‌ها از تلاش روسیه برای کمک به پیروزی دوباره وی در انتخابات آگاه شوند.
آدام شیف و نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان، از سرویس‌های اطلعاتی خواستند جلسات توجیهی خود را از سر بگیرند. آن‌ها با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند اگر آن‌ها آماده انجام این کار نباشند، ما ابزار‌های موجود در مجلس را برای وادار کردن آن‌ها به دقت بررسی خواهیم کرد.
جان رتکلیف اداره کننده اطلاعات ملی که بر فعالیت‌های آژانس اطلاعات مرکزی و آژانس امنیت ملی و ۱۵ آژانس اطلاعاتی دیگر نظارت می‌کند در نامه‌ای به تاریخ ۲۸ اوت دلایل این تصمیم را برای مسئولان پارلمانی دو حزب جمهوری خواه و دموکرات توضیح داد. وی در این نامه نوشت من فکر می‌کنم این رویکرد کمک می‌کند تا جای ممکن اطلاعات جمع آوری شده توسط دفتر اطلاعات ملی تا کنگره بر پایه مسئولیت شما در نظارت بر امنیت انتخابات، نفوذ بیگانگان و مداخله در انتخابات نه مورد سوء تفاهم واقع شود و نه سیاسی شود.
این اقدام همچنین موجب محافظت بهتر از منابع و شیوه‌های ما و همچنین اطلاعات بسیار حساس ما در برابر افشا غیر مجاز یا سوء استفاده می‌شود.
رتکلیف نماینده جمهوری خواه سابق تگزاس و از نزدیکان ترامپ است که اواخر فوریه به عنوان اداره کننده اطلاعات ملی منصوب شد.
مارک مدوز رئیس دفتر ترامپ هم در این باره گفت آخرین باری که جلسه توجیهی برگزار شد چند نماینده بیرون رفتند و با رسانه‌ها گفتگو کردند و اطلاعاتی را که نباید فاش کردند.
مارک وارنر معاون اطلاعاتی سنا هم اعلام کرد تصمیم برای پایان دادن به جلسات توجیهی تلاشی بی سابقه برای سیاسی کردن مسئله حفاظت از دموکراسی ما در برابر مداخه خارجی است که باید غیر حزبی باشد.
ویلیام اوانینا رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا اوایل ماه جاری هشدار داد که چین، روسیه و ایران به دنبال مداخله از طریق استفاده از اطلاعات نادرست در اینترنت و دیگر راه‌ها هستند.
کمیته اطلاعات سنا که تحت ریاست جمهوری خواهان است اوایل ماه اوت گزارشی مفصل در مورد مداخلات روسیه در سال ۲۰۱۶ منتشر کرد.
طبق این گزارش پل مانافورت رئیس سابق کارز انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ اطلاعات محرمانه را با یکی از اعضای سرویس مخفی روسیه در میان گذاشت که تهدید جدی را برای آمریکا ایجاد کرد.
این گزارش همچنین توضیح می‌دهد که تیم ترامپ چگونه چندین بار به دنبال کمک مسکو و ویکیلیکس برای تخریب کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون رقیب دموکرات وی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)